reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla Novak normalnie mam chcice na slodkie i na kasztanki.... malagii i itp.... nie no nie bede taka.... poczekam az przyjedziesz... :-)

Gemma
super, gratuluje chlopca i jaki juz duzy.... na pewno wszystko bedzie dobrze.... :tak:

reklama
ja tak jak Milia nie odbijałam małej, bo się tylko rozbudzała. też myślę że to zależy od dziecka.

szaj nie zamartwiaj się. ja w pierwszej ciązy zaczęłam czuć małą dopiero po polówkowym usg. teraz dużo wcześniej ale ten mój mały szogun jest strasznie ruchliwy, na każdym usg mi to mówią. chociaż kopać jeszcze nie kopie, jedynie przewraca się i przeciąga ciągle :)

Ola ja też lubię kasztanki mniammm. ale wczoraj otworzyłam sobie torcik wedlowski i się zajadam :)

Gemma gratuluję synusia!

komuś jeszcze potwierdzili płeć w ostatnim tygodniu? bo mnie sporo nie było i już nie nadrobię :/

ja dziś mam dokładnie 20 tc i miałam usg połówkowe. na szczęście wszystko ok. rośnie mi niezły klocek, bo już 390g waży. chociaż przy Laurze też mnie straszyli że będzie duża a urodziła się 48cm i 3160g. mdłości mi już praktycznie przeszły ale cały czas jestem zmęczona. jak wracam do domu z pracy to włączam Laurce piosenki na youtube a sama zasypiam na 10-15 min bo inaczej nie dotrwałabym do wieczora.

Ostatnia edycja:
Hej, jestem styczniówką 2015 ale może są tu dziewczyny z Krakowa?

Mozna się załapać na darmowe usg II trymestru w ramach Małopolskich Warsztatów Ultrasonografii w dniach 28 listopada oraz 5 grudnia (piątek); CENTERMED ul. Łazarza 14 w Krakowie. Jakby któraś była chętna to na priv dam namiar na kontakt.

Karina najważniejsze że serduszko jest a maluch może nie kopie ale rozpychac się rozpycha na pewno :)
A mi dzisiaj żołądek przestał aż tak dokuczać, może tabletki działają :) gorsze te tabletki dowcipne...lecą cały dzień...taka mała tabletka a tyle zamieszania robi...:/

Gemma gratuluje dużego synka :)

Mila gratulije tez dużego malucha :)
A corcia we wzroście drobniutka ale waga do takiego niewielkiego wzrostu ładna :D

Mnie tez ostatnio zaczęło ciągnąć bardziej do słodkiego...ale zamiast brzucha to mi się boczki robią -_-

Nie zamartwiac się mamusie !;) dotarłyśmy już do połowy i teraz już z górki !;):*

Karina nie biorę, ja antynospowa przecież, nie pamiętasz :-D i z tego co wiem to tu jest "zabroniona" dla ciężarnych a czy taka sama to nie wiem..

Za duzo dzis porobilam i spać nie moge... Za to perfekcyjna pani domu moze mi skoczyć!!

reklama
Do góry