reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat2504 a pamietasz co to za strony? :tak: gratuluje kopniaczkow... a super zestawic ubranek

Doli nie mam pomyslu na swieta.. musze przemyslec ale myslalam by mojemy kupic jakis fajny sweter, widzialam super w sklepie zanim poszlam do szpitala, ale nie wiem czy jeszcze bedzie. A mamie myslalam by zrobic album ze zdjeciami naszymi i z USG oraz jak juz sie dzieci urodza... :tak:

Karina kolyska super !! ;-)

Ja dziewczyny z zakupami nie czekam na styczen... a zaczynam od dzis kupowac!:happy:

reklama
Szaj mam nadzeje ze szybko przejdzie.

Myla uwazaj co zucasz na zoladek.

Doli mi tez sie podobaja te kosze ale tak jak mowisz zaraz wyrosnie, jak sie nie ma kasy to szkoda na takie rzeczy.

Wiesz co Olusia...dokładnie nie. Na allegro w zestawach ubrań dla dzieci możesz wpisać "bliźniak" i powinny wyskoczyć zestawy. I tak były jakieś zestawiki dla bizniaczkow :) był zestaw dla samych dziewczynek, samych chłopców i był tez taki i dla chłopca i dla dziewczynki :)
Ale możesz obserwować aukcje to powinni cos dodawać :)
Takie najfajniejsze ciuszki są e paczkach z USA i ciuszki są świetne ale tez cenę maja świetną...:p

kto juz zakupil emmaljunge -dolores????
prosze sie pochwalic:)
my za 12 dni polowkowe i juz sie nie moge doczekac!!!!!!
a jutro lece po zwolnienie do internisty bo mloda ma angine :(

Do mnie większość ubranek przyjedzie z Anglii. Czekają tylko na potwierdzenie płci :) Ale sama też kupuję. Za każdym razem jak jesteśmy na zakupach to kupuję coś małego. Ostatnio w tesco kupiliśmy 5 par bodziaków za 16,50 (z tego co pamiętam przy pierwszym dziecku ubranka z tesco spisywały się całkiem nieźle). Strasznie mnie ciągnie w stronę sukieneczek, spódniczek i różowości ale jeszcze troszkę się powstrzymuje. Boje się, że jednak coś tam wyrośnie :D tydzień temu nic nie było :)
A teraz pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was stosuje lub stosowała luteinę? Dostałam na to plamienie ale po kilku dniach brania większej dawki strasznie boli mnie głowa. Już 2 raz tak mi się zdarza. I się zastanawiam czy to od tego i czy przejdzie...

Sataga ja stosowalam i stosuje luteine do tej pory... !! ;-) i nie mialam problemow z bolem glowy.. chociaz to tez hormony to moze jednak od tego... chociaz mysle ze jednak cisnienie....

Witam z rana, nie umiem spac :-(

Kuklaki tak wczoraj wrocilam do domku.. nareszcie ;-)

Olusia, bardzo się cieszę :-)

Musialam wejsc tu chciqlam wam napisac ze wkoncu!!!!! Poczulam 3 kopniaki takie pukniecia najpierw przeplyniecie myslalam ze mi sie wydaje a tu po chwili 3 × puk puk zapomnialam co to za uczucie... az sie poplakalam

Gratulacje! :-)

Lei, super, i kopniaki i pierwsze kroki :-)

Karina, sliczna :-)

Sataga, ja nie miałam żadnych dolegliwości po luteinie.

O właśnie Asiorek dobrze ze mi przypomniałaś. Co dziewczyny czytacie fajnego?

Aylin, ja teraz czytam powieść kryminalną "Millenium", już III tom, niestety ostatni, a strasznie wciąga. 2 poprzednie tomy po 600-700 stron wciągnęłam w 1,5 tygodnia, polecam :-)

kto juz zakupil emmaljunge -dolores????
prosze sie pochwalic:)
:(
jaaa :) uwielbiam ten wozek
moja dwojka przejezdzila w nim w sumie ponad 5 lat i dalej wygladal i zachowywal sie jak nowy :)
ten co kupilimy tez jak nowy :)

tez luteine dalej stisuje i nie mam rzadnych dolegliwosci

Ostatnia edycja:
reklama
hej,
wrócilismy wąłsnie z kina :)

Ja sądzę że ciuszki 52-56 mnie ominą...mały pewnie urodzi się większy bo i ja byłam duża (62) i M jak na bliźniaka był duży więc pewnie będziemy mieć niemowlaka a nie noworodka, hehe :D

mój maż prawie 5 ważyl. Ja w normie. A nasza córcia 2800 i 51 cm. Koleżanki kombinowaly mi ciuszki na 50 cm bo w 56 toneła.

Aylin, ja teraz czytam powieść kryminalną "Millenium", już III tom, niestety ostatni, a strasznie wciąga. 2 poprzednie tomy po 600-700 stron wciągnęłam w 1,5 tygodnia, polecam :-)

o dziękuje :)

Bo grey mnie odrzucił. i nie dałam rady. A skonczyłam ostatnio wszystkie polecone przez kolzanki :)

A co do podróżowania z dzieciem - na boze ciało mamy zaplanowany wyjazd tygodniowy, na wakacje jade z młodą nad wodę wiec mini nuna też jedzie i we wrześniu pewnie też gdzieś uderzymy. Ja uwazam ze im mniejsze tym lepiej sie z takim jeżdzi :)

Do góry