reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dobry
Jest tam kto? Straszny tu spokoj na na na na

Ja wstalam juz o 8, wczoraj taka zmeczona bylam i glowa mni bolała że poszłam spać o 22.30

reklama
hej
ja już śniadanko wcinam :-)

babydust taras <3 ah marzenie ;D

Olusia fajne pomysły! :D u mnie wiekszy dylemat, bo jeszcze brato, bratowa, szwagierki ich rodziny.. chyba z 15 osób :baffled: a będziesz kupowac takie same ubrania? mi się to nie podoba jak bliźniaki sa tak samo ubrane, z całym szacunkiem wiem, że to może wygoda itp. ale jakoś tak chyba wolałabym osobno ;D

Kuklaki no dokładnie, w Ikei chyba będe kupowac łóżeczko bo jest dosyć stabilne - mąż macał, a to co miałam dla syna- specjalnie bukowe to syn skakal tak,że złamał spód ;D także ten tego hahha

Pat chyba rozejrzę się za taka paką od 1 osoby :-)

nadzieja, nie, nie ja, ja pytałam o zdjecia :D zdrówka dla małej!!!!

sataga ja miałam od ok 8 do 13 tyg 2razy dziennie i faktycznie działała bo brzuch nie bolał, zero skurczy, natomiast humory miałam dramatyczne i ogolnie wkurzona chodzila tym ciągłym grzebaniem :baffled:

kajka idź sprawdzic zęba , lepiej za wczasu dziada wyleczyć :p

Ja właśnie jadę do pracy :-/. Muszę się jeszcze zaopatrzyć w prowiant na dziś, czyli...suchary. Cudnie :-D. Przynajmniej tyle, że herbata w pracy za free, inaczej bym na nią zbankrutowala ;-).

Doli, dobrze kojarzę, że brałam jakieś probiotyki? Masz coś poleconego bez recepty? Wolałabym uniknąć wizyty u lekarza, ale jak do środy nie przejdzie domowymi sposobami, to nie będę mieć wyjścia...:-(.

Jak mus to mus Jak ja nie lubię dentysty:baffled: Mój ząb chyba tylko do usunięcia się nadaje
Nic mi się nie chce w domu burdel a nie ma kto posprzątać Małej zrobiłam śniadanko a ja jakoś nie mam apetytu

Widzę, ze ten wozek emmaju..cos ;-) jest taki sam jak teutonia i hartan. Czyli porządny i niezniszczalny. Jak sie ma wozkarnie i nie trzeba nigdzie wnosić to super, choc nawet wkładanie/wyciaganie z auta to katorga jeśli ktos duzo podróżuje autem. My wozek trzymamy w aucie bo mielismy incydent, ze nam ktos do kosza nasikał :wściekła/y: chociaz juz teraz poszedł w odstawke i czeka na drugiego brzdąca a w aucie zaparkował babyzen :-D

w lidlu dziś bodziaki a ja nie wiem jaka płeć kurde hehehe oczywiście dedykowane wszystko więc nie kupuje :-D

Szaj ja brałam lacido forte teraz, a przy antybiotyku miałam "przepisane" chyba lacidofil, chyba można wszyskie brać..

kajka odpuść dzisiaj, po zębie zdecydujesz ;-)

Lei no my mamy suszarnie na piętrze ale poprzednio wozek jak była gondola trzymałam w domu bo używałam go i tyle :-) teraz tez tak zamierzam

Dzięki Doli :-). Tez miałam dziś jechać po tę bodziaki, ale odpuszczam. Zbyt beznadziejnie się czuję, żeby wycieczki do Lidla sobie urządzać ;-). Zaszaleje po polowkowym na wyprzedażach w Polsce i UK ;-).

reklama
Dzień dobry :-)

ja mam dziś wizytę, może się potwierdzi na 100% dziewczynka, to może zacznę coś kupować...
Zrobiłam w sobotę fajną babę ziemniaczaną, ale się wkurzyłam, bo nienawidzę ścierania ziemniaków i planowałam, że zrobi to za mnie robot kuchenny, niestety jak już obrałam i wrzuciłam do niego ziemniaki, to się okazało, że robot nie żyje... Dostaliśmy go 2 lata temu i użyłam może z 10 x, zła jestem strasznie :-(w zestawie sokowirówka była i krajalnica, myślałam, że będę sama dziecku robić przeciery, a tu dupa, nowego nie kupię, bo nie stac nas teraz na taki wydatek :-(

Do góry