reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja nie czuję nic od wczoraj, złapała mnie w nocy taka biegunka i bóle brzucha, że co 2h mnie goniło do toalety :'(. Zaczął mnie też kluczowe brzuch, zdążyłam nosie i od 5 rano udało mi się trochę pospać...

Mam nadzieję, że dziec się obudzi i zacznie pływać niedługo...stresuje się na maksa :-(

Szaj mam nadzieje ze ci lepiej:tak:

hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem :D w dzień śpi cholera mała hahahaha

sataGA i jak lepiej ?

Kuklaki dzięki..jakos przezyłam :-D

Asiulka gratki!!! :D

babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!

Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?

Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D

Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!

Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie :eek:

własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)

Super ze twoj tygrysek tak bryka. dobrze ze jakos poszlo a imieninach.
Ja to nawet kupowac nie musze ale bym chetnie po sklepach pochodzila i poogladala:tak:

Anulka nie martw sie napewno niedługo da o sobie znać bobas :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Mój pierwszy zakup dla dzidzi :)

Zobacz załącznik 653969

Mam nadzieje ze nie za wcześnie ... Troche obawy mialam ....

Super takie slodziutkie to jest.

Ja tez czekalam na potwierdzenie płci :) i teraz jestem mega szczęśliwa

Paka 45 sztuk ubranek dla chłopczyka rozmiar 62 (4780401104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te ciuszki wylicytowalismy :) będzie miał mały na start, a były na tyle słodkie że musialam :D

Pat swietne te ciuszki i naprawde tanie:szok:

u mnie na szczęście wszystko się uspokoiło. Mam nadzieję, że już tak do końca zostanie. W każdym razie staram się jeszcze jak najwięcej polegiwać :)

Odpoczywaj kochana jak najwiecej.

Ostatnia edycja:
reklama
Kuklaki, niestety nie :-(. Mąż właśnie w sklepie kupuje mi sucharki i kleik i zaczynam dietę...Mam nadzieję, że do pracy dam radę jakoś chodzić i jakkolwiek funkcjonować...

Mnie wczoraj znowu tasaki bol brzucha złapał ze masakra,tak jak już kiedyś. Nie wiedziałam czy to żołądek czy nerki czy podbrzusze
Wzielam 2,no Spy i nocy jeszcze bralam gorąca kąpiel jakoś zasnelam ale juz chciałam jechać do szpitala...
To chyba jednak od żołądka było bo pomieszalam dużo na kolacje dziś na diecie jestem...

Ja w zasadzie mam te body i becik i zapeczke.wiecej przynajmniej różowych nie kupuje aż do polowkowego bo potem jeszcze będę się pozbywać ;)

ja na razie rogladam sie za rzeczami a jak cos kupie to tylko unisex :)
ale oby za tydzien udalo sie podpatrzyc co ma miedzy nogami to wtedy zaczne juz kupowac na serio :)

a co do wyjazdu z niemowlaczkiem to zwlaszcza tymi cycowymi jest super :)
ja z 2 miesiecznym synem bylam na krotkim urlopie i bylo ok :)
teraz tez juz zarezerwowalam nocleg w gorach na poczatek lipca :) starszakom nie bede odbierac przeciez lata
jak sie okaze ze dzieciatko nie bedzie tolerowac dlugich podrozy to znajde cos blizej domu :)

Margo musi byc dobrze ... , trzeba myslec pozytywnie ... ❤️❤️❤️❤️

Ja zakupy tez dopiero w nowym roku ..., ale z tym koszyczko-łóżeczkiem była okazja :)

Ja tez nie moge sie doczekać zakupow!!! Połówkowe za 11 dni takze juz zacieram ręce, musze tetrowe pieluchy kipic bo córci tez sie pospieraly takze dostanie nowe :-D dla chłopców tez takie śliczne sa, mam nadzieje, ze to mały pisiorek tam rośnie...:-D:-D

Pat wow niezły zestawik! :D ja kupuję od rozm 62, syn miał 56 cm i szybko ubranka na 62 zaczęły być dobre i małe

marela ja planuje wypad na Chorwacje albo Czarnogórę, ew bliżej Węgry to juz pewne na 100% oczywiście wszystko wyjdzie w"praniu" bo wiadomo choroby, zdrowie itp. z tym to rożnie

nadzieja wyprzedaże chyba koło stycznia/lutego :-) zwłaszcza w mothercare można coś taniego wyhaczyć bo tak to ceny mają mega ;D

kajka nie wiem, chyba nie brałabym nic poza apapem :/ może wypłukaj dentoseptem, natrzyj amolem czy spitytusem ? ;/

Kuklaki napewno coś wynajdziesz do kupienia ;-)

Szaj, MYla zdrówka

babydust uwielbiam takie kosze, ale kupuje klasyczne łóżeczko niestety bo zaraz z kosza by wyrosło.. :sorry:

Dlatego kupilam zestaw 62-68 bo nie nastawiam się na 56 bo szybko wyrastają...jakieś tam ciuszki mniejsze jeszcze mam od M bratowej ;)

reklama
Doliores lozeczko takie normalne tez mam :) od brata
a koszyczek bedzie nam sluzyl w pokoju dziennym i na tarasie jak juz wiosna/lato nastanie :)

Do góry