Kuklaki
Fanka BB :)
Ja nie czuję nic od wczoraj, złapała mnie w nocy taka biegunka i bóle brzucha, że co 2h mnie goniło do toalety :'(. Zaczął mnie też kluczowe brzuch, zdążyłam nosie i od 5 rano udało mi się trochę pospać...
Mam nadzieję, że dziec się obudzi i zacznie pływać niedługo...stresuje się na maksa :-(
Szaj mam nadzieje ze ci lepiej
hej
moje male bryka jak szalone
najczęściej na wieczór, w nocy i nad ranem w dzień śpi cholera mała hahahaha
sataGA i jak lepiej ?
Kuklaki dzięki..jakos przezyłam
Asiulka gratki!!!
babydust ale super, mi sie te wozki podobają mega ale ich cena już nie ;D a używki to najlepiej od kogoś masz rację, bo takie od obcego to nigdy nic nie wiadomo .. dawaj zdjęcia!!
Olusia mam tak samo, wiecznie w domu ( inne powody oczywiscie ) ale najlepie iść, zmacać..wybrać..eh .. może chociaż cześć zamówimy przez neta.. a pomysły na prezenty na święta masz jakieś?
Lei gratki dla małej!! Ty to masz dwa maluchy w sumie ;D ojjj dużo siły ;D
Szaj czyzbys się zaraziła ode mnie? bidulo Ty! pij dużo i jedz probiotyki!
Pat chyba zacznę też kupować ale cały czas się boje... że to za wcześnie
własnie zrobiłam ciasteczka owsiane mniam mniam :-)
Super ze twoj tygrysek tak bryka. dobrze ze jakos poszlo a imieninach.
Ja to nawet kupowac nie musze ale bym chetnie po sklepach pochodzila i poogladala
Anulka nie martw sie napewno niedługo da o sobie znać bobas
Mój pierwszy zakup dla dzidzi
Zobacz załącznik 653969
Mam nadzieje ze nie za wcześnie ... Troche obawy mialam ....
Super takie slodziutkie to jest.
Ja tez czekalam na potwierdzenie płci i teraz jestem mega szczęśliwa
Paka 45 sztuk ubranek dla chłopczyka rozmiar 62 (4780401104) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Te ciuszki wylicytowalismy będzie miał mały na start, a były na tyle słodkie że musialam
Pat swietne te ciuszki i naprawde tanie
u mnie na szczęście wszystko się uspokoiło. Mam nadzieję, że już tak do końca zostanie. W każdym razie staram się jeszcze jak najwięcej polegiwać
Odpoczywaj kochana jak najwiecej.
Ostatnia edycja: