reklama
Margomari
Fanka BB :)
Witam się z rana,
U mnie dziś pogoda do d... więc siedzę w domu..
Dziś będziemy montować nasze nowe łóżko - dostarczyli nam kilka dni temu ale przez to że nie mogę dźwigać a M sam nie da rady to musimy czekać na pomoc. Już się nie mogę doczekać :-)
Luby jedzie w delegację do Czech, ja przez zakaz lotów muszę siedzieć na tyłku więc roztacza się przede mną wizja tygodnia w samotności (w takich chwilach tęsknie za moją psinką - owczarkiem niemieckim który został u rodziców)
Jak tak sobie patrzę w przeszłość to od kiedy mieszkamy razem nigdy nie byłam tak długo sama (max 2 dni).
Podziwiam te, których mężowie pracują z dala od domu. Ja się nie nadaje na związek na odległość Całe szczęście takie samotne wyjazdy zdarzają się rzadko (zazwyczaj jeździmy razem). Pewnie będę was tu nękać żeby samemu nie zwariować
Dygotka Dooliores mi te wszystkie burgery tak śmierdzą, że omijam miejsca takie jak KFC z daleka. Ogólnie mam awersję do mięsa mielonego. Przed ciążą mogłam jeść prawie codziennie
Doli mam takie same spodnie, tez kupiłam w H&M i jestem mega zadowolona.
Dygotka to musisz okopać się w gabinecie gina i powiedzieć "nie wyjdę, szukaj aż znajdziesz"
U mnie dziś pogoda do d... więc siedzę w domu..
Dziś będziemy montować nasze nowe łóżko - dostarczyli nam kilka dni temu ale przez to że nie mogę dźwigać a M sam nie da rady to musimy czekać na pomoc. Już się nie mogę doczekać :-)
Luby jedzie w delegację do Czech, ja przez zakaz lotów muszę siedzieć na tyłku więc roztacza się przede mną wizja tygodnia w samotności (w takich chwilach tęsknie za moją psinką - owczarkiem niemieckim który został u rodziców)
Jak tak sobie patrzę w przeszłość to od kiedy mieszkamy razem nigdy nie byłam tak długo sama (max 2 dni).
Podziwiam te, których mężowie pracują z dala od domu. Ja się nie nadaje na związek na odległość Całe szczęście takie samotne wyjazdy zdarzają się rzadko (zazwyczaj jeździmy razem). Pewnie będę was tu nękać żeby samemu nie zwariować
Dygotka Dooliores mi te wszystkie burgery tak śmierdzą, że omijam miejsca takie jak KFC z daleka. Ogólnie mam awersję do mięsa mielonego. Przed ciążą mogłam jeść prawie codziennie
Doli mam takie same spodnie, tez kupiłam w H&M i jestem mega zadowolona.
Dygotka to musisz okopać się w gabinecie gina i powiedzieć "nie wyjdę, szukaj aż znajdziesz"
Ostatnia edycja:
Karina34
Lei w moja stronę ??? No to zapraszam
Ja leginsow nie nosze lol tylko jensy
Doli jak posprzątam to pstryknę focie
Milia nie martw sie , napewno niedługo kopniaka dostaniesz
Szaj u mnie sie ruchy przez tłuszczyk przebiły ..., to nie zależy od tego ..., napewno niedługo i bedzie u was z Emily czułam ruchy dopiero w piątym miesiącu ..., i ogólnie spokojna była ...
A mecz Barcy to wspaniałe przeżycie ta atmosfera jest poprostu zajebista
Co do koncertu to moze bedzie dzidzia wczesniej? Trzeba dobrze myslec , napewno i bedzie inna okazja
Jak Tobie sie podobalo jego video z porodówki ?
Tez mam wizytę we wtorek i mam nadzieje ze bedzie widac
Ja leginsow nie nosze lol tylko jensy
Doli jak posprzątam to pstryknę focie
Milia nie martw sie , napewno niedługo kopniaka dostaniesz
Szaj u mnie sie ruchy przez tłuszczyk przebiły ..., to nie zależy od tego ..., napewno niedługo i bedzie u was z Emily czułam ruchy dopiero w piątym miesiącu ..., i ogólnie spokojna była ...
A mecz Barcy to wspaniałe przeżycie ta atmosfera jest poprostu zajebista
Co do koncertu to moze bedzie dzidzia wczesniej? Trzeba dobrze myslec , napewno i bedzie inna okazja
Jak Tobie sie podobalo jego video z porodówki ?
Tez mam wizytę we wtorek i mam nadzieje ze bedzie widac
Ja tez mam we wtorek wizyte! Nie moge sie doczekac juz!
Karina, zazdroszcze meczu Barcy! Bylam pare razy w Barcelonie ale moj maz nie interesuje sie futbolem, woli koszykowke :-)
Dzis bede w galerii to przymierze sobie te dresy z hm. Ja jestem wielka fanka spodni dresowych, mam kilka par :-)
Karina, zazdroszcze meczu Barcy! Bylam pare razy w Barcelonie ale moj maz nie interesuje sie futbolem, woli koszykowke :-)
Dzis bede w galerii to przymierze sobie te dresy z hm. Ja jestem wielka fanka spodni dresowych, mam kilka par :-)
Dzięki dziewczyny :-) wiem, ze dopiero zaczęłam 16 tydzień i to pierwsze dziecko, ale jednak nawet przy pierwszym część dziewczyn czuła już w 15.
Jaga, myślę, że już dokładnie będzie widać :-)
Karina, ja legginsów też nie, jeszcze się w moich spodniach dopinam, ale na dniach pewnie właśnie będę musiała przerzucić się na legginsy, bo na moim zadupiu spodni ciążowych nie uświadczysz :-(
Jaga, myślę, że już dokładnie będzie widać :-)
Karina, ja legginsów też nie, jeszcze się w moich spodniach dopinam, ale na dniach pewnie właśnie będę musiała przerzucić się na legginsy, bo na moim zadupiu spodni ciążowych nie uświadczysz :-(
Margomari
Milia ja w pierwszej ciąży delikatne ruchy poczułam w 18-19 tyg (miałam łożysko z przodu więc też dodatkowa przeszkoda).
Teraz pierwsze delikatne bulgotanie poczułam w 15 tyg a teraz to już regularne kopniaczki.. z każdym dniem mocniejsze.
Więc proszę się nie martwić tylko cierpliwie czekać
Teraz pierwsze delikatne bulgotanie poczułam w 15 tyg a teraz to już regularne kopniaczki.. z każdym dniem mocniejsze.
Więc proszę się nie martwić tylko cierpliwie czekać
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja tam w leginsach moge chodzic non stop - ale jeszcze nie kupowalam ciazowych wiec nie doradze.
mila - poczujesz niedlugo zobacz ja dopiero 3 dni czuje a jestem 2 tyg dalej niz Ty w ciazy,
Dziewczyny z brzuchem mozna isc na koncert z dzieckiem juz nie bardzo Najwyzej z koncertu prosto na porodowke we dwie bedzie Wam razniej ; Poskaczecie i odrazu dziecko wyskoczy Albo na koncercie Potem darmowe bilety na kocerty , a moze Robbie zgodzi sie zostać ojcem chrzestnym
Ja tam moge jesc w Macu , KFC tez - ale nie lubie ich jedzenia. Na szczescie nie kusi mnie aby jesc tam czesto no i mam daleko - wiec tylko okazjonalnie.
mila - poczujesz niedlugo zobacz ja dopiero 3 dni czuje a jestem 2 tyg dalej niz Ty w ciazy,
Dziewczyny z brzuchem mozna isc na koncert z dzieckiem juz nie bardzo Najwyzej z koncertu prosto na porodowke we dwie bedzie Wam razniej ; Poskaczecie i odrazu dziecko wyskoczy Albo na koncercie Potem darmowe bilety na kocerty , a moze Robbie zgodzi sie zostać ojcem chrzestnym
Ja tam moge jesc w Macu , KFC tez - ale nie lubie ich jedzenia. Na szczescie nie kusi mnie aby jesc tam czesto no i mam daleko - wiec tylko okazjonalnie.
Kuklaki
Doli a bo głupio gada i mnie denerwuje, powiedzialam mu że mamie już bilety znalazłam a on żejak moja mama przyjedzie i bedzie i dzidzia to nie bede cwaniakowac przed jego mamą, o co mu chodzi sie pytam bo się zdenerwowałam a on ze zartował mowie ze ide do salonu a on zebymz nim siedziała a ja że ide odpocząć bo z nerwow mnie brzuch rozbolał a on sie drze ze to co robie to straszne ze co on jakiś potwór, to mu mowie ze jak sie denerwuje to mnie ściska w żołądku, potem sie nie odzywał a ja sobie płakałam pod nosem i tyle. Przed chwilą zadzwonił ale tak bardZo oficjalnie, bez czułosci.
Kuklaki, nie bardzo rozumiem, on ma jakieś zastrzeżenia do Twoich relacji z teściową? a z Twoją mamą jak się dogaduje?
Nie denerwuj się, faceci to czasem są tacy gruboskórni i gadają co im ślina na język przyniesie... i też bądź teraz oficjalna, niech się zastanowi trochę nad sobą...
Nie denerwuj się, faceci to czasem są tacy gruboskórni i gadają co im ślina na język przyniesie... i też bądź teraz oficjalna, niech się zastanowi trochę nad sobą...
reklama
nadzieja05
Aktywna w BB
kurcze, ja tez typowych ruchow nie czuje, jakis musniecia tylko i sie denerwuje, bo to juz 18 tc. A czlowiek szybko zapomina, bo slowo daje nie pamietam jak bylo w ciazy z corka