reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Witam się z rana,

U mnie dziś pogoda do d... więc siedzę w domu..
Dziś będziemy montować nasze nowe łóżko - dostarczyli nam kilka dni temu ale przez to że nie mogę dźwigać a M sam nie da rady to musimy czekać na pomoc. Już się nie mogę doczekać :-)

Luby jedzie w delegację do Czech, ja przez zakaz lotów muszę siedzieć na tyłku więc roztacza się przede mną wizja tygodnia w samotności (w takich chwilach tęsknie za moją psinką - owczarkiem niemieckim który został u rodziców)
Jak tak sobie patrzę w przeszłość to od kiedy mieszkamy razem nigdy nie byłam tak długo sama (max 2 dni).
Podziwiam te, których mężowie pracują z dala od domu. Ja się nie nadaje na związek na odległość:no: Całe szczęście takie samotne wyjazdy zdarzają się rzadko (zazwyczaj jeździmy razem). Pewnie będę was tu nękać żeby samemu nie zwariować
:eek:

Dygotka Dooliores mi te wszystkie burgery tak śmierdzą, że omijam miejsca takie jak KFC z daleka. Ogólnie mam awersję do mięsa mielonego. Przed ciążą mogłam jeść prawie codziennie :confused2:

Doli mam takie same spodnie, tez kupiłam w H&M i jestem mega zadowolona.
Dygotka to musisz okopać się w gabinecie gina i powiedzieć "nie wyjdę, szukaj aż znajdziesz" :-D

Ostatnia edycja:
Lei w moja stronę ??? No to zapraszam :)
Ja leginsow nie nosze lol tylko jensy :)

Doli jak posprzątam to pstryknę focie :)

Milia nie martw sie , napewno niedługo kopniaka dostaniesz :) ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️✊✊✊✊

Szaj u mnie sie ruchy przez tłuszczyk przebiły ..., to nie zależy od tego ..., napewno niedługo i bedzie u was :) z Emily czułam ruchy dopiero w piątym miesiącu ..., i ogólnie spokojna była ...
A mecz Barcy to wspaniałe przeżycie :) ta atmosfera jest poprostu zajebista :)
Co do koncertu to moze bedzie dzidzia wczesniej? Trzeba dobrze myslec , napewno i bedzie inna okazja :)
Jak Tobie sie podobalo jego video z porodówki ? :)
Tez mam wizytę we wtorek i mam nadzieje ze bedzie widac :) ✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Ja tez mam we wtorek wizyte! Nie moge sie doczekac juz!

Karina, zazdroszcze meczu Barcy! Bylam pare razy w Barcelonie ale moj maz nie interesuje sie futbolem, woli koszykowke :-)

Dzis bede w galerii to przymierze sobie te dresy z hm. Ja jestem wielka fanka spodni dresowych, mam kilka par :-)

Dzięki dziewczyny :-) wiem, ze dopiero zaczęłam 16 tydzień i to pierwsze dziecko, ale jednak nawet przy pierwszym część dziewczyn czuła już w 15.

Jaga, myślę, że już dokładnie będzie widać :-)

Karina, ja legginsów też nie, jeszcze się w moich spodniach dopinam, ale na dniach pewnie właśnie będę musiała przerzucić się na legginsy, bo na moim zadupiu spodni ciążowych nie uświadczysz :-(

Milia ja w pierwszej ciąży delikatne ruchy poczułam w 18-19 tyg (miałam łożysko z przodu więc też dodatkowa przeszkoda).
Teraz pierwsze delikatne bulgotanie poczułam w 15 tyg a teraz to już regularne kopniaczki.. z każdym dniem mocniejsze.
Więc proszę się nie martwić tylko cierpliwie czekać :happy:

Ja tam w leginsach moge chodzic non stop - ale jeszcze nie kupowalam ciazowych wiec nie doradze.

mila - poczujesz niedlugo zobacz ja dopiero 3 dni czuje a jestem 2 tyg dalej niz Ty w ciazy,

Dziewczyny z brzuchem mozna isc na koncert z dzieckiem juz nie bardzo ;) Najwyzej z koncertu prosto na porodowke we dwie bedzie Wam razniej ;;) Poskaczecie i odrazu dziecko wyskoczy ;) Albo na koncercie ;) Potem darmowe bilety na kocerty , a moze Robbie zgodzi sie zostać ojcem chrzestnym ;) :-D

Ja tam moge jesc w Macu , KFC tez - ale nie lubie ich jedzenia. Na szczescie nie kusi mnie aby jesc tam czesto no i mam daleko - wiec tylko okazjonalnie.

Doli a bo głupio gada i mnie denerwuje, powiedzialam mu że mamie już bilety znalazłam a on żejak moja mama przyjedzie i bedzie i dzidzia to nie bede cwaniakowac przed jego mamą, o co mu chodzi sie pytam bo się zdenerwowałam a on ze zartował mowie ze ide do salonu a on zebymz nim siedziała a ja że ide odpocząć bo z nerwow mnie brzuch rozbolał a on sie drze ze to co robie to straszne ze co on jakiś potwór, to mu mowie ze jak sie denerwuje to mnie ściska w żołądku, potem sie nie odzywał a ja sobie płakałam pod nosem i tyle. Przed chwilą zadzwonił ale tak bardZo oficjalnie, bez czułosci.

Kuklaki, nie bardzo rozumiem, on ma jakieś zastrzeżenia do Twoich relacji z teściową? a z Twoją mamą jak się dogaduje?
Nie denerwuj się, faceci to czasem są tacy gruboskórni i gadają co im ślina na język przyniesie... i też bądź teraz oficjalna, niech się zastanowi trochę nad sobą...

reklama
kurcze, ja tez typowych ruchow nie czuje, jakis musniecia tylko i sie denerwuje, bo to juz 18 tc. A czlowiek szybko zapomina, bo slowo daje nie pamietam jak bylo w ciazy z corka :(

Do góry