reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ogólnie dużo lepsze opinie slyszalam o MC, i to od wielu osób, z różnych restauracji. Może w KFC zależy od miejsca. Dlatego za mną bardziej przemawia MC :D

Ja tez od zawsze lubiłam dresy ale teraz to mój główny ubiór :D jeansy nie są na mnie za małe i wchodzą normalnie ale jak siedze to już uciskaja podbrzusze i nie da się długo wytrzymać..mi mama gadala ze w ciąży jestem i nawet się nie pomaluje, ale jak całymi dniami w domu siedze to nie widzę potrzeby...jak gdzieś wychodze to co innego ;)

reklama
oj ja juz z rok albo i wiecej nie nosze dwonow, nawet mam ciazowe po pierwszym ale nie moglabym a zwyklych to mam z 10 par - bo nie tak dawno byly modne ;) Choc ostatnie slyszalam ze znowu wracaja.

Ja sie wlasnie zalamalam :-( , przez 1,5 tyg wyglada ze przytylam 2 kg. nie wiem jak to zrobilam - troche ciagnie mnie do slodyczy , za duzo sobie pofolgowalam. A bylo tak pieknie;/ Wrocilam do wagi wyjsciowej. Pora sie zaczac pilnowac i koniec ze slodkim bo sie zalamie. Ze stresu nawewt nie moge na obiad patrzec . Jak sie we wszystko miescilam tak juz mnie spodnie cisnał ;/

Doli, dzięki;-)

Ja za KFC też nie przepadam, jeśli już, to wolę Maca, ale też nie jestem tam stałym bywalcem.

W poniedziałek mam wolne, muszę się przemeldować i złożyć wniosek o nowy dowód, no a potem załatwić sobie to L4, ciekawa jestem ile telefonów będę miała... zawsze jak mam jakiś wolny dzień, typu 2 maja czy 10 listopada albo piątek po Bożym Ciele, to akurat wszystko się chrzani, a klienci potrzebują pomocy i telefony dzwonią od 8 rano, więc nawet jak nie mam nic zaplanowanego, to intuicyjnie budzę się wcześniej i nasłu****ę, czy będzie dzwonił...

no proszę, jaka cenzura, wygwiazdkowało mi :-D

Ostatnia edycja:
Neta no to zaszalałaś,

Doli to masz dzisiaj labe mam nadzieje że dobrze wykorzystałaś chwile wolnego na odpoczynek

Milia mnie to wisi czy modne czy nie mi się podobają, ale jaki miałam problem z zakupem, wszystki stare już miałam długo i ciasne sie zrobiły a w dodatku biodrówy, postanowiłam nowe takie wyższe trocche bo się człowiek postarzał to już mi te niskie nie odpowiadały, ale że modne rurki to już innych nie sprzedają i się strasznie nachodziłam żeby znaleść ale sie opłacało tyle że wysokie i teraz nie moge nosić bo w brzuch cisną.

Ja z makijażu to oczy troche cieniem i maskarą i szminke a puder to od swieta na oficjalne wyjscia, a latem to wogóle się zastanawiam jak tu w tym upale można na siebie puder nałożyc spoci sie człowiek, masakra

Ja do fastfoodów to nie chodze nie ciągnie mnie, czasem pizze zamówimy

Witam,

nawet nie próbuje nadrabiać :tak: tak tylko przeleciałam po ostatnich postach :tak:

gratuluje tym co czują już ruchy i zazdroszczę tym co znają już płeć :tak:

ja jakoś ostatnio bez weny , chyba jesienna deprecha mnie dopadła :-(

dziś przy okazji zakupów spożywczych zakupiłam tunikę , jak przymierzałam to było ok ale jak wróciłam do domu to masakra wyglądam jak spory hipek :-:)szok: chyba zmienię lustro w domu na takie sklepowe :-)

co do fast foodów , nie ciągnie mnie do nich , ale ja niestety na brak apetytu ostatnio znacząco narzekam :-(
i zgodze się z Pat iż w tych znanych sieciówkach mają duży nacisk na higiene i ich wewnetrzne procedury , natomiast w nie we wszystkich restauracjach jest już tak kolorowo i mówię to z własnego doświadczenia bo w gastronomi siedzę już naście lat :tak:

miłego wieczoru

Ją też wczoraj 16 tydzień zaczęłam też miałam nadzieję poczuć dzidzię wcześniej bo w pierwszej ciąży poczułam w 17 tyg pierwsze bulgotki a tu lipa. Czasem coś mi się wydaje ale sama nie wiem czy to to. Teraz chyba mam nadwrazliwy brzuch i każdy ruch w jelitach czuję więc nie wiem które pukniecia co oznaczają w większości to ruchy w jelitach ale nie które przypominają pukniecia dzidzi ale już sama nie wiem. Byłabym 100% spokojniejsza gdybym wiedziała że dzidzia daje o sobie znać. A tak zaczynam się schizowac

reklama
Do góry