reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej ale się dziś wyspałam , spałam do 7 :szok: rarytas, mąż pojechal mi zawieźć zwolnienie i zaśw. do pracy i pocałował klamke bo zamknięte , zostawil w skrzynce ale i tak czeka mnie dzwonienie rano w poniedziałek w zw. z tym :/

neta ale to miłeeeeeeeee ;-) powinnaś sie cieszyć

Margo zazdroszczę :D mnie z romantico czeka dziś uzupełnianie lodówki w sklepach hahaha

Pat mój też woli takie smaki, a hgerbate z cytryną też chyba lubi ;)

Lei a ile jesteście razem? :-) ja zamawiałam w tamtej ciąży, totalna porazka, szwy mi puszczały, materiał się przedzierał i takie białe niteczki puszczały, ale może to moja wina bo kupiłam złej jakości..

Karina to pochwal sie pokojem ;-)

reklama
Hej mamuśki
Dziś już mnie tak nie boli całe szczęście bo już stracha miałam
Wczoraj po pracy byliśmy tez na zakupach bo w lodówce światło tylko się zostało a po tym romantyczna kolacja w Mc donald

Dygotka, cieszę się, że Ci przeszło, może jednak na wszelki wpadek chociaż zadzwoń do gina?

Olusia kciuki za wizytę i poznanie płci maluszków :-)

Margo, super, że Twój M. tak o Ciebie dba i jest taki romantyczny :-)

Neta przemiła niespodzianka :-)

Ja niestety ruchów jeszcze nie czuję :-(

No i ja sie witam.
Wstałam dzisiaj o 7 jak mój szedł do pracy to się obudziłam prubowałam zasnąć ale nic z tego mam nerwy z moim od wczoraj sie nie odzywam, ciekawe czy zadzwoni z pracy bo ja nie dzwonie.

Dygotkaa dobrze że już ci lepiej, uważaj na siebie

Milia, nie martw się, ja raczej też jeszcze nie :-(. zanim coś się przez moje warstwy tłuszczu przebije, to potrwa ;-).

Dygotka, ciesze się, że już lepiej, mnie wczoraj też brzuch bolał, skończyło się na nospie.

Chętnie poczytam Was jeśli chodzi o leginsy ciążowe, jestem zielona w temacie! A spodnie zaczynają cisnąc...

Karina, poszlabym na mecz Barcy, ooo tak!

Neta, super niespodzianka, u mnie też pewnie coś wykombinuja o ile ich znam. Nigdy nie zapomnę swojego biurka panienskiego, jakie zostałam w ostatni dzień przed ślubem :-D.

W ogóle mam depreche z dwóch powodów...jeden już opisany, pewnie niektóre juz czytaly. Drugi to koncert mojego kochanego Robbie Williamsa u mnie w Krakowie! <3 tylko kiedy? 17 kwietnia! A ja termin mam na 16! Wczoraj w robocie to myślałam, że się poplacze, musiałam aż do ubikacji uciekać :-(. Tyle czekałam, a kiedy w końcu przyjedzie, to nie będę mogła pójść :'(.

Mam wizytę we wtorek, zmolestuje gina, żeby szukał siusiaka bo wszyscy wokół wróżą mi chłopaka, sama sobie też. Może być to dziewczynka, bo miałam bardzo późno owu, a po planowym jej terminie, nieco zwolnilismy ze starankami. Ja chcę już wiedzieeeec!

Miłego piątku :-).

Szaj ja też chciałam na Robiego jechać ale cóż innym razem niestety

Dziś daje ba luz i nic nie robie idę z Antkiem na spacer kupimy dynie i zrobimy lampion
No i może znajdę do smyka bo czapkę dla synka musze kupić zimową bo mu łeb rośnie aż strach

HEj słoneczka
Nie nadrobie was za chiny ludowe. Piszecie jak najęte a mnie czasu brak na czytanie.
Gratuluję ruchów dzidków. Mnie jakoś nie chce dzidek pokazać ,że jest. No może z ilka razy w zeszłym tygodniu coś tam mi się zdawało. Ale jest jeszcze wcześnie a nadmiar tkanki tłuszczowej jest duży.

Gratulacje za pozytywne wizyty i wieści. Ja mam teraz wizyte 12 listopada. To będzie 18 tydzień ciekawe czy pokaże dzidek co ma lub czego nie ma między nogami. W sumie nie przykładamy takiej wagi do tego kto to tam mieszka ale fajniej byłoby zwracać się do brzucha imiennie niż bezimiennie. Taki głupi nawyk po 1 ciąży:D

reklama
dygotka możesz jeśc maca??? lol ja nie jestem w stanie nawet 20 metrów od niego przejść bo tak śmierdzi :/

milia spokojnie, pewnie poczujesz na dniach, daj sobie tydzień :-)

Kuklaki a czym Cię tak wkurzył?

Szaj ja kupiłam dresowe ciążpowe, są super ---> Product Detail | H&M PL takie mam tyle, że jasno szare, chodzę w nich normalnie bo nie są takie "domowe wieśniackie :p " co do koncertu to samo wczoraj pomyślałam!!!!!!! nie dosc, że pod nosem moim to albo będe świeżo rozpakowana albo w trakcie kuźwa jaki pech hahahahahaha :-D

Jaga e no to powinno być już widać :D może się uda :D ja się nastawilam na chlopca, chociaż to nie na 100% :-)

Do góry