reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

neta super, to mile fajnie jak sie ma takich wspolpracownikow
1zIggET8dLQXapoHBAA7

reklama
Myla cudownie!!

Neta jak milio! Tez bym ryczała haha :-D

Nie moge sie doczekać aż do domu wrócę bo pierwszy raz przyszła do nas ta sąsiadka posprzątać :tak:

Dobry wieczór :-)

Dygotka mam nadzieję że przejdą Ci te bóle.

Alyn oczywiście że pamiętamy.
Neta fajna niespodzianka.

Dziewczyny a mój luby mnie dziś zaskoczył. Mieliśmy jechać na zakupy, żeby zrobić jakąś kolacje i ogólnie wypełnić lodówkę a zamiast tego mój kochany zaprosił mnie na romantyczną kolację do restauracji :-) Świętowaliśmy no bo w końcu wiemy kto tam mnie kopie od jakiś 3 tygodni :-)
Od razu mi się humor poprawił :-)

Neta pozazdroscic współpracowników :)
Margo pozazdroscic mężczyzny !;)
Ja zauważyłam że mój maluch zaczyna byc aktywny bo bardziej pikantym i intensywnym w smaku jedzeniu. Chyba pójdzie w smaki mamy i będzie lubuk jeść ostro :D bo M to tak nie bardzo...przy nim musialam oduczyc sir gotować ostrych potraw i niestety gulasz węgierski juz nie jest taki węgierski...:p

Margo super romantycznie i milusio! :-D

Ja na punkcie mojego to przepadam jak nastolatka, dzis tez mnie rozczulał słowami i gestami, uwielbiam takie chwile :-D

Hihi jak wróciłam to nie wiedziałam za co sie zabrać. Bo nic nie miałam do roboty, cu do wnie! :-D

Ide spać, miłej nocki mamuśki i brzuszki!!

Dobry :-)

Milia Barcelona piękna jest :)
Byliśmy z moim w maju na pare dni w maju jak Fc Barcelona miala mecz z Atletico - szkoda ze nie wygrali :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg

Ale na zwiedzanie potrzebne sa nogi zapasowe lol juz sił nie mialam haha

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414729961.701379.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 40
Dygotka mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz :) ✊✊✊✊❤️❤️❤️

Marlea Gratuluje ruchów dzidzi :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Aylin pewnie ze pamiętamy :) :)

Neta super niespodzianka :)
Tez bym sie pobuczała lol haha ale to tylko przez hormony lol

Margo to zazdrościć tylko takiego faceta :) superrrr

A ja wczoraj terminy mialam i prawie ukończylismy pokój teściowej :)
Jeszcze szafa i pare dekoracji i finito lol do 24 szalałam lol

Olusia słonko trzymam kciuki za dzis :) ❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Ma ktos jeszcze wizytę ? Bo nie pamietam :(

Jesli tak - trzymam rownież kciuki :)
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Miłego dnia :)

reklama
Hejka ja juz od 5 nie śpię ale i tak lepsze to niż wczoraj. Maz pojechał z moim bratem po auto dla taty, 5h jazdy w jedna stronę, Karina moze w Twoje strony ;-) oznacza to, ze wszystko zostaje na mojej głowie :szok: bo juz jutro impreza...cos czuje, ze beda nerwy dzisiaj. O 10 przychodzą rodzice z dziadkami, mogłam jakieś ciacho upiec. Moze skocze do sklepu z mała bo nawet nic słodkiego nie mam :-D

Mam pytanko czy ktoras z Was zamawiała moze legginsy ciążowe na Allegro? Ja to jestem leginsiara a w sklepach jeszcze nie widziałam ocieplanych na jesień/zimę. Moze któraś moze cos polecić?

Do góry