reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Całkiem możliwe bo Asia ostatnio mówiła ze jak pojedzie to może i jej zrobi USG a wiesz jak to jest z dwoma nerwowymi ciezarnymi i jednym małym doktorkiem który ma to urządzenie którego tak pragniemy i nam go odmówi :-D:-D
Ja mam teraz czyli 16 TC i potem dopiero 8.12 pierwszy raz taka przerwa

reklama
kurde znowu coś wcisnęłam i wcieło mi prawie gotowego posta :wściekła/y:

Margo gratuluje udanej wizyty i córeczki :-)

Olusia też brałam Metformax przed ciążą ale był mało skuteczny zwłaszcza letnią porą;-) norma 1h po posiłku to do 120, ale jak się zdaży do 140 to tragedii nie ma;-) lekarka mi ostatnio mówiła abym miała przed snem 130-135 aby w nocy nie było bardzo dużego spadku.

Babydust kurcze mam nadzieje, że synek ma tylko zwykły ból głowy i że juz mu lepiej. Gratuluje udanej wizyty

Doli super że dzidziol ma się dobrze ;-) mam nadzieje że już metki w ciuchach poobrywałaś:-) szkoda tylko że lekarz dupkowaty :-/ po cichutku gratuluje chłopca, moze za tydzień się upewnisz ja mam nadzieje też za tydzień sie upewnić:-)

Kuklaki nie denerwuj sie, wszystko bkurde znowu coś wcisnęłam i wcieło mi prawie gotowego posta :wściekła/y:

Margo gratuluje udanej wizyty i córeczki :-)

Olusia też brałam Metformax przed ciążą ale był mało skuteczny zwłaszcza letnią porą;-) norma 1h po posiłku to do 120, ale jak się zdaży do 140 to tragedii nie ma;-) lekarka mi ostatnio mówiła abym miała przed snem 130-135 aby w nocy nie było bardzo dużego spadku.

Babydust kurcze mam nadzieje, że synek ma tylko zwykły ból głowy i że juz mu lepiej. Gratuluje udanej wizyty

Doli super że dzidziol ma się dobrze :-) mam nadzieję że juz poodrywałaś metki z ciuchów;-) szkoda tylko, że lekarz taki dupkowaty :-/ po cichutku gratuluje synka;-) a może za tydzień lekarka potwierdzi;-) ja mam nadzieję za tydzień też dowiedzieć się już bardziej pewnie czy to chłopaczek rośnie ;-)

Kuklaki nie denerwuj się wszystko będzie dobrze, to dobrze że lekarz sprawdzi co z maluchem będziesz spokojniejsza;-)

Musli gratuluje córeczki ;-)

Neta gratuluje wizyty ;-)

ok uciekam spać bo cięzki dzień za mną a jutro jeszcze gorszy ;-) dobranoc!!

P.S Myla nie daj się!! walcz o swoje ;-) usg musi być;-)

Właśnie mi popłyneły łezki za wzruszenia.. cały dzień zwlekałam z użyciem tego detektora czekając na dogodny moment i z obawy że nic nie usłysze. Położyłam się do łóżka i powoli zaczełam jeździć po podbrzuszu i udało się !!! Moje kochane Maleństwo siedzi z prawej strony :-) nie żaluje tego zakupu :-) jestem szczęśliwa i spokojna.

Karina jeśli się zastanawiasznad tym detektorem to ja polecam i jestem MEGA zadowolona:-)

Neta gratuluje wizyty,

Kajka trzymaj sie niech cie chandra opuści, najlepszego dla corci ale słodziak z niej

Myla powiedzcie ze mo być usg ii koniec bez gadki

Natasza ale masz fajnie słuchaj przed snem i bedziesz ze szcześcia miła super sny

Ostatnia edycja:
Wiem ze spicie, ja juz nie usne:/ raczej. Obudzilam sie siku to drugi raz dzis juz i wkladka poplamiona:/ te plamy niby brazowe ale nie wiem jaki byly na poczatek:/ w moim miescie w szpitalu nie ma poloznictwa ciekawe czy wogole jest gin. A prywatnie to po poludniu. Czekam do rana jeszcze. Chyba zwariuje. Wzielam nospe .troche brzuch pobolewa.

Ostatnia edycja:
reklama
Kajka jaka śliczna i te włoski! Myslalam, ze moja tak będzie wyglądać po urodzeniu (po mnie) ale wyszła blondyna nie wiadomo skad ;-)

Olusia ja watpię czy Ci te kaszki beda smakować one nie sa słodkie i nawet smakowe sa delikatne, tak tylko pisze żebyś sie nie rozczarowała ;-)

Natasza super! Wiecie, ze moj gin nam nie puszczał serduszka....?!!

Moi rodzice wczoraj przyjechali ufff troche luzu bede miała. Tzn powiedzmy bo przygotowanie uczty na 20 osób równa sie wielkie zakupy i przygotowania, na sama myśl mam ochotę wyjechać gdzieś daleko!!

Zastanawialam sie nad tym detektorem ale maleństwo juz kopie regularnie takze jakos juz jestem spokojna...chyba sobie daruje.

Ostatnia edycja:
Do góry