kurde znowu coś wcisnęłam i wcieło mi prawie gotowego posta
Margo gratuluje udanej wizyty i córeczki :-)
Olusia też brałam Metformax przed ciążą ale był mało skuteczny zwłaszcza letnią porą;-) norma 1h po posiłku to do 120, ale jak się zdaży do 140 to tragedii nie ma;-) lekarka mi ostatnio mówiła abym miała przed snem 130-135 aby w nocy nie było bardzo dużego spadku.
Babydust kurcze mam nadzieje, że synek ma tylko zwykły ból głowy i że juz mu lepiej. Gratuluje udanej wizyty
Doli super że dzidziol ma się dobrze ;-) mam nadzieje że już metki w ciuchach poobrywałaś:-) szkoda tylko że lekarz dupkowaty :-/ po cichutku gratuluje chłopca, moze za tydzień się upewnisz ja mam nadzieje też za tydzień sie upewnić:-)
Kuklaki nie denerwuj sie, wszystko bkurde znowu coś wcisnęłam i wcieło mi prawie gotowego posta
Margo gratuluje udanej wizyty i córeczki :-)
Olusia też brałam Metformax przed ciążą ale był mało skuteczny zwłaszcza letnią porą;-) norma 1h po posiłku to do 120, ale jak się zdaży do 140 to tragedii nie ma;-) lekarka mi ostatnio mówiła abym miała przed snem 130-135 aby w nocy nie było bardzo dużego spadku.
Babydust kurcze mam nadzieje, że synek ma tylko zwykły ból głowy i że juz mu lepiej. Gratuluje udanej wizyty
Doli super że dzidziol ma się dobrze :-) mam nadzieję że juz poodrywałaś metki z ciuchów;-) szkoda tylko, że lekarz taki dupkowaty :-/ po cichutku gratuluje synka;-) a może za tydzień lekarka potwierdzi;-) ja mam nadzieję za tydzień też dowiedzieć się już bardziej pewnie czy to chłopaczek rośnie ;-)
Kuklaki nie denerwuj się wszystko będzie dobrze, to dobrze że lekarz sprawdzi co z maluchem będziesz spokojniejsza;-)
Musli gratuluje córeczki ;-)
Neta gratuluje wizyty ;-)
ok uciekam spać bo cięzki dzień za mną a jutro jeszcze gorszy ;-) dobranoc!!
P.S Myla nie daj się!! walcz o swoje ;-) usg musi być;-)