reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kuklaki taki sam ma suwaczek Karina jak ja.. tzn wiek ciazy...
Mila hmm no to moze sie skusze... wejde na ich strone i sobie zamowie, moze mi zasmakuja !
neta oooo to fajnie... a co sprzedajesz?;-) kciuki zacisniete !!
Mila hmm no to moze sie skusze... wejde na ich strone i sobie zamowie, moze mi zasmakuja !
neta oooo to fajnie... a co sprzedajesz?;-) kciuki zacisniete !!
ja po wizycie - dzidziol plecami sie wypial i nie bylo widac plci, do tego spal hehe wyszalał sie z rana to teraz odsypial ie wiem ile mierzy bo babka nie sprawdzala posprawdza wszystko za 4 tyg
no i pierwsze 1,5kg mam na plusie - w sumie i tak niezle bo z corka na tym etapie bylam + 4 a z synem + 8 tyle tylko ze wtedy bylam jednak duuuzo szczuplejsza
no i pierwsze 1,5kg mam na plusie - w sumie i tak niezle bo z corka na tym etapie bylam + 4 a z synem + 8 tyle tylko ze wtedy bylam jednak duuuzo szczuplejsza
Ostatnia edycja:
Margomari
Fanka BB :)
Dziewczyny, będę miała córeczkę!
Widzę, że coraz więcej dziewczynek na naszym forum. Do tej pory ujawniały się tylko chłopaki :-)
Doliores trzymam kciuki za następną wizytę i za bardziej rozmownego gina.
Babydust super że wizyta udana.
Neta czekamy na wieści!!
Karina34
Fanka BB :)
Neta super ze dzidziuś pukał
Olusia to przeznaczenie ten sam wiek ciąży
Babydust najwazniejsze ze wszystko ok
Musli gratuluje
Superrrrrt
Powoli bedziemy wiedzieć jakich lokatorów mamy ja cos czuje ze bede musiała czekac jeszcze miesiac ..., no nic najpierw zobaczymy we wtorek
Olusia to przeznaczenie ten sam wiek ciąży
Babydust najwazniejsze ze wszystko ok
Musli gratuluje
Superrrrrt
Powoli bedziemy wiedzieć jakich lokatorów mamy ja cos czuje ze bede musiała czekac jeszcze miesiac ..., no nic najpierw zobaczymy we wtorek
reklama
musli gratulacje! jejciu pamiętam jak mi powiedzieli w pierwszej ciąży że będzie dziewczynka. potem przez 2 dni mi uśmiech z twarzy nie schodził. a teraz tak się cieszę z chłopca, że jak by się na połówkowym okazało że jednak dziewuszka, to chyba byłabym zawiedziona
i faktycznie, póki co chyba większość to dziewczynki.
Lei ja też dźwigam mojego klocka, niby niedużo, ale kilka razy dziennie muszę ją podnieść.
i faktycznie, póki co chyba większość to dziewczynki.
Lei ja też dźwigam mojego klocka, niby niedużo, ale kilka razy dziennie muszę ją podnieść.