reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki taki sam ma suwaczek Karina jak ja.. tzn wiek ciazy...:tak:

Mila hmm no to moze sie skusze... wejde na ich strone i sobie zamowie, moze mi zasmakuja !:tak:

neta oooo to fajnie... a co sprzedajesz?;-) kciuki zacisniete !!

ja po wizycie - dzidziol plecami sie wypial i nie bylo widac plci, do tego spal :) hehe wyszalał sie z rana to teraz odsypial ie wiem ile mierzy bo babka nie sprawdzala posprawdza wszystko za 4 tyg
no i pierwsze 1,5kg mam na plusie - w sumie i tak niezle bo z corka na tym etapie bylam + 4 a z synem + 8 :( tyle tylko ze wtedy bylam jednak duuuzo szczuplejsza

Ostatnia edycja:
Neta super ze dzidziuś pukał :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Olusia to przeznaczenie ten sam wiek ciąży :)

Babydust najwazniejsze ze wszystko ok :) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Musli gratuluje :)
Superrrrrt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Powoli bedziemy wiedzieć jakich lokatorów mamy :) ja cos czuje ze bede musiała czekac jeszcze miesiac ..., no nic najpierw zobaczymy we wtorek :)

Dziewczynki gratuluje wizyt i poznania płci!

Wciaz brakuje mi czasu i jakieś zmęczenie mnie bierze, maz za duzo nie moze robic takze dalej dźwigam młoda itd. Do tego ten roczek na głowie..

reklama
musli gratulacje! jejciu pamiętam jak mi powiedzieli w pierwszej ciąży że będzie dziewczynka. potem przez 2 dni mi uśmiech z twarzy nie schodził. a teraz tak się cieszę z chłopca, że jak by się na połówkowym okazało że jednak dziewuszka, to chyba byłabym zawiedziona :)

i faktycznie, póki co chyba większość to dziewczynki.

Lei ja też dźwigam mojego klocka, niby niedużo, ale kilka razy dziennie muszę ją podnieść.

Do góry