reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej

babydust, musli, neta gratki wizyty :-)

Margomari idę do swojej teraz wieć licze na wiecej :p

Myla co znowu sobie ubzdurałaś? hehe ale masz plan :p

kajka słodki bąbel :-) myślę, że chłopaczki bedą ;-)

natasza dzięki, tak odcięłam i wyprałam i noszę z dumą ;D super tak słyszeć serduszko :-)

marela trzymam kciuki, żeby to nic nie było powaznego

reklama
Dziewczyny wczoraj przeżyłam bardzo wzruszającą chwile :-) jak juz lezelismy z mężem w łóżku to poczulam, ze dzidzia się rusza (w koncu, bo juz pare dni nie czulam i zaczynalam sie martwić) W kazdym razie powiedzialam M i położył reke na brzuchu. Ja mu trochę przesunelam w lewo, tam gdzie czulam i w tym momencie dzidzia pierwszy raz tak moco kopnela jak nigdy! I M wykrzyknal - czułem! Ale się popłakałam ze wzruszenia :-)

Jestem w szpitalu rano byla taka brazowa wydzielina ale w nocy wydaje mi sie ze czerwona. Uslyszalam - czekac teraz porod potem zabieg. Ciekawe ile tu wysiedze. Po poludniu to juz prywatnie poszukam jak sie nie doczekam. Ogolnie niemila polozna:/ podziwiam te co chodza panstwowo.
Karina nie bylo przytulanka.

Vesunna cudnie. Moj tez wczoraj czekał ale nie czuł jeszcze, za słabe kopytko ma dzidzia jeszcze ;-)

Marela ja bym sie tam z nimi nie cackala...w pierwszej ciazy czekałam 8h z bólami na wykluczenie wyrostka..nigdy wiecej nie dałabym sie tak zwodzić...

Przyjeli mnie lekarka na poczatku ok potem cos nie halo bo przyznalam sie glupia ze nie chce u nich rodzic. To trzeba bylo jechac do lublina 25 km dalej uslyszalam i tak bylam w sasiednim miescie 20 km od domu cala droge stres:/ Najwazniejsze dzidzia zyje chyba jakies naczynko peklo . Z pierwszym nic takiego sie nie dzialo. Juz wiem co przezywacie jak sie cos dxieje. Wypoczywac musze .

Olusia, ja kupowałam produkty Holle przez internet i wszystko było ok. oni mają oficjalny sklep online.

milia, ja przy tym szkrabie ograniczę szczepionki do minimum. żadnych rotawirusów ani pneumokoków. całe szczęście że tu w Hiszpanii nie szczepią dzieci w pierwszej dobie po porodzie, jak w Polsce, bo na to na pewno bym się nie zgodziła.

ja też nie będę szczepić na pneumo- i rota-
Majki nie szczepiłam i odpukać - jest OK.

Kurczę, nie widzę, gdzie on-line można u nich kupować:
Ekologiczna, mleczna kaszka bananowa - Holle baby food

Doli, gratulacje !!! :-D

Babydust, trzymam kciuki, by synkowi się polepszyło !!!

A co to za czystość Wam pobierają ???
:/
pierwsze słyszę !

Babydust, z ekonomicznych względów wskazane szaleństwo zakupowe dopiero w styczniu - 50% i więcej :)
Chyba, że Cię stać to szalej już teraz, przecież to taaaakie przyjeeeeemneee !!! :-)

Margo, Milia, super !!! Gratulacje !!!!
Duże córeczki macie !!!

:)

Kuklaki mam kominek i w zimie używam go bardzo często.
a latem ? Latem nie ma śniegu ?
:)
Ja to w ogóle w norweskim klimacie obcykana nie jestem... kojarzy mi się w wiecznymi mrozami, a ja zimna baaaaaardzo nie lubię :)

Ja ostatnio w Tesco kupiłam bodziaki (5-ciopak) i body z Myszką Minnie, domyślcie się, jakiego koloru ;)
Jak wyjdzie dziś, że na 100% chłopak to albo będzie nosił róż albo będę musiała sprzedać...
choć Marka brata narzeczona jest w ciąży o 3 tyg młodszej niż ja, to może jej się przydadzą te ubranka...
:/

Marela, trzymaj się, będzie już teraz dobrze, odpoczywaj !

Vesunna, super wieści !!! To na pewno musiało być wspaniałe uczucie :) I to z mężem w łóżku !

Ja jeszcze nic nie czuję... w 13 tyg wydawało mi się, że coś mnie kizia na dole w dżinsy jak siedzę, ale teraz nic takiego się nie dzieje,
więc może sobie wkręcałam :/

Uffff, nadrobiłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marela tzn., że nikt Ci jeszcze żadnego badania nie zrobił? Trzymam kciuki, żeby było dobrze i żebyś nie czekała długo.

Kuklaki, a Ty na którą dziś idziesz? też trzymam &&&

Musli gratuluję córeczki :-)

Kajka śliczna Twoja córa! :-)

Ja mam połówkowe dopiero 19.12.

Karina, Neta, Vesunna gratuluję ruchów :-) Natasza, super, ja bym chyba non stop z takim detektorem siedziała, więc nie kupuję ;)

Do góry