Olusia, ja kupowałam produkty Holle przez internet i wszystko było ok. oni mają oficjalny sklep online.
milia, ja przy tym szkrabie ograniczę szczepionki do minimum. żadnych rotawirusów ani pneumokoków. całe szczęście że tu w Hiszpanii nie szczepią dzieci w pierwszej dobie po porodzie, jak w Polsce, bo na to na pewno bym się nie zgodziła.
ja też nie będę szczepić na pneumo- i rota-
Majki nie szczepiłam i odpukać - jest OK.
Kurczę, nie widzę, gdzie on-line można u nich kupować:
Ekologiczna, mleczna kaszka bananowa - Holle baby food
Doli, gratulacje !!!
Babydust, trzymam kciuki, by synkowi się polepszyło !!!
A co to za czystość Wam pobierają ???
:/
pierwsze słyszę !
Babydust, z ekonomicznych względów wskazane szaleństwo zakupowe dopiero w styczniu - 50% i więcej
Chyba, że Cię stać to szalej już teraz, przecież to taaaakie przyjeeeeemneee !!! :-)
Margo, Milia, super !!! Gratulacje !!!!
Duże córeczki macie !!!
Kuklaki mam kominek i w zimie używam go bardzo często.
a latem ? Latem nie ma śniegu ?
Ja to w ogóle w norweskim klimacie obcykana nie jestem... kojarzy mi się w wiecznymi mrozami, a ja zimna baaaaaardzo nie lubię
Ja ostatnio w Tesco kupiłam bodziaki (5-ciopak) i body z Myszką Minnie, domyślcie się, jakiego koloru
Jak wyjdzie dziś, że na 100% chłopak to albo będzie nosił róż albo będę musiała sprzedać...
choć Marka brata narzeczona jest w ciąży o 3 tyg młodszej niż ja, to może jej się przydadzą te ubranka...
:/
Marela, trzymaj się, będzie już teraz dobrze, odpoczywaj !
Vesunna, super wieści !!! To na pewno musiało być wspaniałe uczucie
I to z mężem w łóżku !
Ja jeszcze nic nie czuję... w 13 tyg wydawało mi się, że coś mnie kizia na dole w dżinsy jak siedzę, ale teraz nic takiego się nie dzieje,
więc może sobie wkręcałam :/
Uffff, nadrobiłam