reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Nie wierze!!!wymazalam mega posta i go napisała na kwietniu ale 2008!!!!
Lei widziałam ze to samo odwalilas :-D

W skrócie gratuluje wizyt i czekam na PW o plciach żeby nie pomieszac to uzupelbie rano listę. Wiad dostała,jutro pouzupelbiam bo nie mogę włączyć laptop jutro o maluchow skorzustam

Poza tym mam dola i martwie się juz wizyta czwartkowa :(

reklama
Myla Ty się nie dołuj. To tylko 2 dni. Wszystko będzie dobrze i nie ma innej opcji :-) A ciąża potrafi rzucić się na mózg więc się nie przejmuj.
info o płci wyślę ci na pw.

Neta gratuluje wizyty.

Cześć dziewczyny
dawno nic nie pisałam ale zaglądam tu codziennie. Po prostu dopadła mnie jakaś jesienna chandra i nie mam weny:baffled:
Gratuluję udanych wizyt. Ja swojej nie mogę się doczekać a to jeszcze tak daleko do 10.11:-(
Moje Motylki coraz mocniej pukają Uwielbiam to uczucie Ciekawe kim są?:confused: jak obstawiacie? Chłopcy czy dziewczynki??
Wczoraj moja córcia skończyła 8 lat:-) Wklejam fotkę jak wyglądała 8 lat temu malaniunia.jpg

Załączniki

• malaniunia.jpg
    malaniunia.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 44
Neta super ze czulas ruchy...:tak: ja tez juz czuje je wyrazniej...bardziej po prawej stronie... a daj mi swoja strone... to sobie kukne... ja tez spadlam z wagi i dopiero teraz powoli nadrabiam do swojej wagi wyjsciowej...

kajka urocza masz corcie...:tak:a obstawiam u ciebie hmmm ciezko sie zdecydowac...

Marela to gratuluję rocznicy i dużo szczęścia i miłości życzę, a co do włosków to wszystkie moje dzieci były takie kudłate:-) Urodziły się z czarnymi włoskami a są blondynami
Olusia trudna decyzja;-)

reklama
Myla nie martw się na zapas. Biedny gin jeszcze mu krzywde zrobicie:-D

Właśnie zaskoczyłam że ja na wizycie 10 będę już w 19tc czyli właściwie połówkowe

Ostatnia edycja:
Do góry