reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli, gratuluję :-)

Babydust, mam nadzieję, że to nic poważnego, jak teraz się czuje maluch?

Mila
, ja w ciąży też bym się na nic nie zaszczepiła, choć później dziecko raczej na wszystko będę szczepić, rotawirusy, pneumokoki itp., tak mi się na razie wydaje...

Kuklaki, to jest ciągłe kłucie czy raz na jakiś czas? może to macica się rozciąga po prostu, ale zawsze warto wyjaśniać wątpliwości z ginem, po co się stresować niepotrzebnie... Ja też wczoraj pytałam, czy to normalne, że np. jak kucam lub jestem pochylona, a potem się podnoszą, to bardzo mnie kłuje w podbrzuszu, że aż się zwijam w bólu i powiedział, że tak i żeby uważać przy zmianach pozycji i robić to powoli.

Też nie znam tych kaszek Human i Holle, można je w aptece kupić?

reklama
Z tymi szczepieniami to jest tak że grypa ma wiele szczepów i nie na każdy szczep jest ta szczepionka a ona tylko osłabia organizm...niestety

Dobry :)

Margo no Gdynia piękna jest :)
Gratuluje córki :-)

Babydust super :) akrobata z Twojej dzidzi :)
Nam nadzieje ze to zwykły bol głowy u syna ...✊✊✊✊✊✊✊

Doli współczuje takiej wizyty .., nie rozumie takich lekarzy co podchodzą tak bez sercowo do rodziców ...
Zamiast wziąsc sobie czas i postarać sie zeby rodzica jak najwiecej pokazać i powiedzieć ..., robią byle badania :(

Milia ja tez bym sie nie szczepiła ..., nie wydaje mi sie ze to dobre w ciazy ...

Ja od wczoraj tez czuje ruchy, a tak mi sie przynajmniej wydaje :) , bo leciutkie sa ...
Jeszcze tydzien do wizyty ... Aaaaa tyle czekania ...

Karinka "dobry to jest chleb z tustym" :-D:-D:-D czujesz ruchy fajnie, u ciebie nie widze suwaczka w ktorym tyg jestes kochana?

Zadzwonilam do gina jutro chce mnie zobaczyc, zobacze czy wszysko z dzidzia ok, mam stresa

neta dzieki za informacje... boje sie jakiegos jedzenia przez neta kupowac... wole pojsc do sklepu eko czy apteki... hmmm:confused:

kuklaki na pewno wszystko bedzie dobrze... trzymam kciuki za jutro !!:tak:

kuklaki, mam nadzieję, że jutro na wizycie gin Cię uspokoi, że wszystko w porządku.ale dobrze że idziesz, lepiej niczego nie bagatelizować.

Olusia, ja kupowałam produkty Holle przez internet i wszystko było ok. oni mają oficjalny sklep online.

milia, ja przy tym szkrabie ograniczę szczepionki do minimum. żadnych rotawirusów ani pneumokoków. całe szczęście że tu w Hiszpanii nie szczepią dzieci w pierwszej dobie po porodzie, jak w Polsce, bo na to na pewno bym się nie zgodziła.

reklama
Tez nie znam tej marki. Ale moj nie chcial jesc kaszek - tylko manne z nestle w kartonie .
Mnie dwa dni cos kuło w brzuchu ale juz cisza, co chwile cos tam sie dzieje . A jak sie schylam to zawsze jakos zle sie poczuje.

Kuklaki- dobrze bedzie !!! nie stresuj sie .
a tak w ogole to zobaczcie caly czas sie stresujemy byle co drzymy a potem jak sie pojawi szkrab stres coraz wiekszy i tak z roku na rok coraz wiekszy - ja juz nie wyobrazam sobie jak to bedzie poscic go na jakies disco :baffled:. JA kiedys beztroska teraz mlody kaszlnie a ja juz w panike wpadam ;/ I tak do konca bedzie. No coz taka rola matki.

Tez bym sie na nic nie szczepila. Syna tylko na podstawowe . Moj dziadek jak zaszczepil sie od grypy to fakt nie horowal ale caly rok czul sie bardzo oslabiony, gorzej jakby sie rozchorowal.

Do góry