reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Neta, dobrze, że z Jasiem już dobrze, teraz jeszcze, żeby Ciebie brzuszek przestał boleć &&&

Jeszcze odnośnie listeriozy, oczywiście, że jest groźna i w ciąży i bez ciąży, tylko pamiętajmy, że jak jesteśmy w ciąży, to to, co szkodzi nam, może zaszkodzić, a nawet zagrozić dziecku, więc po co je narażać? Takie jest przynajmniej moje zdanie, ale wiadomo, że każda decyduje sama.
Ja np. uwielbiam sery pleśniowe i wino, ale dla zdrowia maluszka nie zamierzam niczym ryzykować, jestem w stanie zrezygnować z kilku przyjemności, żeby mieć pewność, że nie zrobiłam nic, co mogłabym sobie potem wyrzucać.

reklama
Witam :-)
Ale Wy produkujecie ;-)
Neta ciesze sie ze z małym już ok teraz Ty sie nie przemęczaj.
Mnie dalej meczy okropny kaszel ale jest juz o niebo lepiej.
Widze ze nie tylko ja mam pociag do bialego sera;-)

Dziewczyny potrzebuje jakis fajny przepis na ciasto. Za tydzień moja córa ma urodziny. Torta zamawiam w cukierni ale chcialabym zrobić coś dobrego i w miare prostego a zupełnie nie mam pomysłu:confused: Podpowiedzcie coś

Kurczę muszę się zbierać do pracy a tak bardzo mi się nie chcę. Ja od początku ciąży schudłam 2 koło i jak naraz ie przez ostatnie 3 tyg nie przytyłam ani trochę. Śmieję się że z kilogramami wyjdę tak samo jak w 1 ciąży na koniec choć tą zaczynałam z 4 kilogramami więcej, ale w pierwszej do 19 tyg. Przytyłam 3 kilo a teraz schudłam nie tyje więc jak przez najbliższe tyg. Przytyje z 1 kilo to będę ważyła tyle samo. A do końca może i mniej przytyku. W pierwszej ciąży w sumie przytyłam 17 kilo z czego 13 zeszło szybciutko a cztery zostały więc tak sobie myślę że teraz jakby udało mi się przytyć tak ok 13 kilo to może potem stosowanym do swojej wagi z przed ciąż. Ale to się okaże. Postanowiłam napełni zdrowiej się odżywiać niż w pierwszej ciąży bo w pierwszej to sobie pozwalalam na wiele słodkości i fast foodów bo wydawało mi si że skoro mi się chcę to czemu nie, a teraz wolę bardziej zdrowo jeść, .

Hej nie bylo mnie ponad tydzien lece was nadrabiac u nas ok czasami zwymiotuje ale jest lepiej.. nie bylo mnie tyle bo to sprawka mego mezczyzny po urodzinach sobie zrobil tydzien urlopu Zuzia w tym czasie zlapala poczatkowe zapalenie pluc :/ dusila sie w nocy no a moj na urodzinki sprawil mi ukochanego 11 tygodniowego pieska spanielka czarnego! Jest przekochany i przeuroczy.. bardzo sie ciesze bo poprzedniego psa z 5 mc temu musialam wydac jako 8 mc psiaka mieszaniec amstafa z rotwailerem do przezycia bylo to ze wielki ale zdemolowal mieszkanie ktore wynajmujemy wszystko trzeba naprawiac no i robil na zlosc zjadal wszystko tez co napotkal wiecznie sral w domu na zlosc jak nas nie bylo duzo by gadac o nim teraz jest na wsi uciekal nam i godzine musialam latac za nim eh teraz ma przynajmniej dobrze.. moj men po nim juz zapowiedzial ze nie chce psa wcale ale ja powiedzialam ze jak cos to chce ale normalnego ... ajc rozpisalam sie lece was nadrabiac a mam tego troszke ...

reklama
Do góry