reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie :)
podczytuje Was już dosyć długo i az już mi głupio że się nie przywitałam.
Obecnie mam termin na 1 kwietnia :) chociaz z @ wychodziło mi 9 kwietnia .
zaczelam wczoraj 15sty tydzien. Z wczorajszego USG wynika ze dzidza ma 10 cm ( nasz maly olbrzymek :) )
to moja druga ciąża - pierwszą niestety poroniłam bardzo wcześnie :(
Spokojnego dzionka

reklama
kajka każde dziecko to mały indywidualista. Dlatego nie rozumiem rodziców którzy tak samo ubieraja czesza itp. Moze sie nie znam ale dla mnie to w jakims sensie krzywdzenie indywidualnosci dziecka.

Ja mam siostrę blizniaczke jak byłyśmy małe to ubierali nas tak samo tylko w inne kolory Na zawsze nosilam niebieskie zbuntowalysm się jak poszlysmy do 1 klasy podstawówki. Każda ubierala się jak chciala

Cos się nam Myla nie pokazuje ;> albo zapija smutki sokiem albo nie może się otrzasnac po wiadomości że nic się nie dynda :D

Albo nic nie dynda i wpadła w szał różowych zakupów

Myla może dziewuszka?? bo zaraz by nam tu złość wyrzucała :-D

neta zdrowia dla syna, mój też coś chory :/

ja na obiad zrobiłam makaron ze szpinakiem i polędwicą, omnonononm :D

czekajcie przyzwe ja, na Olusie raz podzialalo

Na bogow eterni, na potege posepnego czerepu Myla przybywaj!!!!!!!!!!
:biggrin2:

Myla bo ja juz tańcze w okół kotła i wróżba za wróżbą, wrzucam żaby i popioł! dawaj znać bo zaraz mi się energia skończy! ::-D

Doliores.. Myla to silny charakterek więc kilka minut tańca nad kotłem może nie wystarczyć :-D
Haha glupole!!!!!

Doli natanczylas się????:-D

A wyobeazcie sobie ze z przychodni wyszlam po 11,pojechała do urzędu miasta a ze lalo jak cholera to nie pisalam na tel, potem poszlam na kawę do koleżanki i wrocilam na pieszo w deszczu... I juz wrocilam.

Także tego co ja chciałam....AAA USG :-D żołądek po stronie lewej,wypełniony,pęcherz moczowy wypełniony,kończyny górne i dolne prawidlowe,.ciągłość powłok skórnych zachowana, serce czterojamowe,160uderzen/min ...
Miedzy kończynami nic nie widać ... Bynajmniej jeszcze nic nie widać :dry:

Moja żaba tak wiercila się ze masakra, na ekranie taka wyrazna a co zatrzymać do zdjęcia to rozmazana, lapkami tak machala i girkami ze aż sie dziwilam ze tego nie czuje!!! :-D

reklama
Do góry