reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie :)
podczytuje Was już dosyć długo i az już mi głupio że się nie przywitałam.
Obecnie mam termin na 1 kwietnia :) chociaz z @ wychodziło mi 9 kwietnia .
zaczelam wczoraj 15sty tydzien. Z wczorajszego USG wynika ze dzidza ma 10 cm ( nasz maly olbrzymek :) )
to moja druga ciąża - pierwszą niestety poroniłam bardzo wcześnie :(
Spokojnego dzionka

reklama
kajka każde dziecko to mały indywidualista. Dlatego nie rozumiem rodziców którzy tak samo ubieraja czesza itp. Moze sie nie znam ale dla mnie to w jakims sensie krzywdzenie indywidualnosci dziecka.

Ja mam siostrę blizniaczke jak byłyśmy małe to ubierali nas tak samo tylko w inne kolory Na zawsze nosilam niebieskie zbuntowalysm się jak poszlysmy do 1 klasy podstawówki. Każda ubierala się jak chciala

Cos się nam Myla nie pokazuje ;> albo zapija smutki sokiem albo nie może się otrzasnac po wiadomości że nic się nie dynda :D

Albo nic nie dynda i wpadła w szał różowych zakupów

Myla może dziewuszka?? bo zaraz by nam tu złość wyrzucała :-D

neta zdrowia dla syna, mój też coś chory :/

ja na obiad zrobiłam makaron ze szpinakiem i polędwicą, omnonononm :D

czekajcie przyzwe ja, na Olusie raz podzialalo

Na bogow eterni, na potege posepnego czerepu Myla przybywaj!!!!!!!!!!
:biggrin2:

Myla bo ja juz tańcze w okół kotła i wróżba za wróżbą, wrzucam żaby i popioł! dawaj znać bo zaraz mi się energia skończy! ::-D

Doliores.. Myla to silny charakterek więc kilka minut tańca nad kotłem może nie wystarczyć :-D
Haha glupole!!!!!

Doli natanczylas się????:-D

A wyobeazcie sobie ze z przychodni wyszlam po 11,pojechała do urzędu miasta a ze lalo jak cholera to nie pisalam na tel, potem poszlam na kawę do koleżanki i wrocilam na pieszo w deszczu... I juz wrocilam.

Także tego co ja chciałam....AAA USG :-D żołądek po stronie lewej,wypełniony,pęcherz moczowy wypełniony,kończyny górne i dolne prawidlowe,.ciągłość powłok skórnych zachowana, serce czterojamowe,160uderzen/min ...
Miedzy kończynami nic nie widać ... Bynajmniej jeszcze nic nie widać :dry:

Moja żaba tak wiercila się ze masakra, na ekranie taka wyrazna a co zatrzymać do zdjęcia to rozmazana, lapkami tak machala i girkami ze aż sie dziwilam ze tego nie czuje!!! :-D

reklama
Do góry