reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Włączył mi się stres przed wizyta i co chwilę chce mi się siusiu :( a jesteśmy z M na mieście i mi brzuch peknie:( już moglibyśmy być po USG...

wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!

Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu

uffff

kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)

wróciłam!!
dziewczyny kocham moją ginkę! za jej podejście do zycia!! cud baba, nie pitoli się jak coś nie wiem, jak coś myśli inaczej, mowi wprost a przy tym nie da się nie smiać!!!

Maluszek urósł - ile? nie wiem, bo na pomiary i ważenie będę miała czas 13.10 wtedy co usg prenatalne, ona tylko patrzy na serduszko itp. maluch ruszał sie jak nie wiem - wstawialm zdjęcie usg, oczywiście nie wiadomo KOGO noszę, może za 2 tyg może.. jest czas.. :-) mam odstawić luteinę ( huraaaaaa ) a na mdlości jeść małe porcje, pić zimną wodę, nie jeśc cytrusów ani slodkiego i tak też robię :-) kolejna wizyta 29.10 :-) i wtedy też biorę zwolnienie do pracy... pytałam o tsh - zrobi mi po 12 tyg, skoro robiłam ok mc przed ciążą, pytałam o cytomegalie - teraz się nie robi takiego badania już bo w sumie bezsensu

uffff

kajkapol gloąbki ? :-) pierogi ruskie? :-)

Super że wszystko ok:-)
gołąbki też bym zjadła ale na tym zadupiu nawet kapusty nie dostane:no:
Tu chleb i mięso tylko na zamówienie jedyne czego w sklepie nie brakuje to piwo tak więc zostajemy przy kopytkach i zupie ogórkowej

Doliores super :)
ja tez lubkie moja ginke jak zlewa cos to znaczy ze malo wazne ale tez nie zlewa waznych rzeczy :)
ale kazala mi utrzymac duphaston jeszcze przez 4 ty g:szok: mimo ze wszustko jest ok ze wzgledu na poronienie i problemy w 1 ciazy :szok: czyli do 18tc - cos dlugo

reklama
Kuklaki lacze die w bólu. Opryszczke mam juz druga w tej ciąży. Możesz plasterki są zdecydowanie lepsze niż zovirax. Który tez chyba można ale na mnie nie działa.

Myla ja mam suszone jabłka.

Do góry