reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
neta gratuluje udanej wizyty !! zrobilas mi smaka na spagetti.... kciuki za wizyte !!
Amisia... ja sie zastanawiam nad tych detektorem domowym.... ale zobacze....
Amisia... ja sie zastanawiam nad tych detektorem domowym.... ale zobacze....
Karina34
Fanka BB :)
Doli superrrrr :-) zaraz ide fotke kuknac , mega gratki :-)
Aylin ja na opryszczkę tylko plasterki używam , zovirax mi wogule nie pomaga , a ja jak dostanę opryszczkę to ona jest wielkaaassssna ze nawet śmiać sie nie mogę bo myśle ze pęknie lol
Myla bedzie dobrze jutro :-)
Pat Gratulacje :-) synus hehe to sie tatuś ucieszył :-)
Miłego dnia :-)
Aylin ja na opryszczkę tylko plasterki używam , zovirax mi wogule nie pomaga , a ja jak dostanę opryszczkę to ona jest wielkaaassssna ze nawet śmiać sie nie mogę bo myśle ze pęknie lol
Myla bedzie dobrze jutro :-)
Pat Gratulacje :-) synus hehe to sie tatuś ucieszył :-)
Miłego dnia :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla trzymam kciuki za jutro !!
Aylin ja stosowalam masc cynkowa na opryszczke.. zawsze mi sie robi na dolnej wardze po srodku... jakas masakra....:-(
Aylin ja stosowalam masc cynkowa na opryszczke.. zawsze mi sie robi na dolnej wardze po srodku... jakas masakra....:-(
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Sorki ze w skrocie ale nadaje z pracy.
Amisia ja mam detektor i w pierwszej ciazy sluchalismy serduszka. Jednak nie czesto bo maly sie duuuzo ruszal i n8e bylo takiej potrzeby. Teraz probowalam kilka razy ale jeszcze dzidzia za malutka i nie znalazlam. Jestem b.zadowolona z tego urzadzenia.
Olusia aaa taki tam scisly kierunek, jakosc,usprawnianie procesow i duuuuzo matmy :/
Pozniej Was nadrobie kochane
Amisia ja mam detektor i w pierwszej ciazy sluchalismy serduszka. Jednak nie czesto bo maly sie duuuzo ruszal i n8e bylo takiej potrzeby. Teraz probowalam kilka razy ale jeszcze dzidzia za malutka i nie znalazlam. Jestem b.zadowolona z tego urzadzenia.
Olusia aaa taki tam scisly kierunek, jakosc,usprawnianie procesow i duuuuzo matmy :/
Pozniej Was nadrobie kochane
Hej dziewczyny ale produkcja :-)
Sataga, Karina dużo miłości i walki w Was która daje wam siłę do działania super :-)
Tabasia poskromisz promotorkę w końcu jest Was dwoje :-)
Doliores najważniejsze że wszystko w porzadku a pani dr uczy Cię mega cierpliwości
Kajka myślałam przez chwilę o karcie ciąży w necie ale zrezygnowałam mam dwie papierowe od dwoch lekarzy i chyba starczy :-)
Pat super że wszystko ok :-) no i po cichutku gratuluje synka, może ja jutro też się dowiem kto mieszka u mnie :-)
Neta gratuluje wizyty i trzymam kciuki za USG daj znać jak będziesz po ! Udanego wieczoru i to nie jednego musisz nacieszyć się mężem
Spokojnego popołudnia ja idę na obiad
Sataga, Karina dużo miłości i walki w Was która daje wam siłę do działania super :-)
Tabasia poskromisz promotorkę w końcu jest Was dwoje :-)
Doliores najważniejsze że wszystko w porzadku a pani dr uczy Cię mega cierpliwości
Kajka myślałam przez chwilę o karcie ciąży w necie ale zrezygnowałam mam dwie papierowe od dwoch lekarzy i chyba starczy :-)
Pat super że wszystko ok :-) no i po cichutku gratuluje synka, może ja jutro też się dowiem kto mieszka u mnie :-)
Neta gratuluje wizyty i trzymam kciuki za USG daj znać jak będziesz po ! Udanego wieczoru i to nie jednego musisz nacieszyć się mężem
Spokojnego popołudnia ja idę na obiad
sataga
Tabasia mój młody się urodził w wakacje między pierwszym a drugim rokiem magisterki (z matmy ) więc pierwszy rok z brzuszkiem a obrona z niemowlakiem Mi tam dobrze się z brzuchem studiowało niektórzy nawet lekko ulgowo patrzyli.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Sataga i Tabasia podziwiam was nie chodzi o studia tylko o matme... ja bym nie dala rady.... ja na maturze nie zdawalam matematyki bo nie byla obowiazkowa.. bylam ostatnim rocznikiem ze stara matura... i dobrze... wolalam chemie czy biologie ale nigdy matmy....
Ale mnie dzis od samego rana boli glowa... ech... :-( wiekszosc moich znajomych tez narzekaja na bol glowy...
A odnosnie brzuszka na studiach to pewnie sa malutkie przywileje...
Ale mnie dzis od samego rana boli glowa... ech... :-( wiekszosc moich znajomych tez narzekaja na bol glowy...
A odnosnie brzuszka na studiach to pewnie sa malutkie przywileje...
reklama
sataga
Olusia mnie dzisiaj też koszmarnie boli głowa tylko nie wiem czy to nie przez przeziębienie i katar które w końcu złapałam od młodego...