reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Szaj wstawilam ci latwy przepis na babke na oleju na kulinariach:tak:

Gin w koncu oddzwonil, jutro pojde zeby mi wypisal kolejne badania:-)

reklama
neta gratuluje udanej wizyty !!:tak: zrobilas mi smaka na spagetti.... kciuki za wizyte !!

Amisia... ja sie zastanawiam nad tych detektorem domowym.... :tak:ale zobacze....

Doli superrrrr :-) zaraz ide fotke kuknac , mega gratki :-)

Aylin ja na opryszczkę tylko plasterki używam , zovirax mi wogule nie pomaga , a ja jak dostanę opryszczkę to ona jest wielkaaassssna ze nawet śmiać sie nie mogę bo myśle ze pęknie lol

Myla bedzie dobrze jutro :-) ✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Pat Gratulacje :-) synus hehe to sie tatuś ucieszył :-)

Miłego dnia :-)

Myla trzymam kciuki za jutro !!:tak:

Aylin ja stosowalam masc cynkowa na opryszczke.. zawsze mi sie robi na dolnej wardze po srodku... jakas masakra....:-(

Sorki ze w skrocie ale nadaje z pracy.

Amisia ja mam detektor i w pierwszej ciazy sluchalismy serduszka. Jednak nie czesto bo maly sie duuuzo ruszal i n8e bylo takiej potrzeby. Teraz probowalam kilka razy ale jeszcze dzidzia za malutka i nie znalazlam. Jestem b.zadowolona z tego urzadzenia.

Olusia aaa taki tam scisly kierunek, jakosc,usprawnianie procesow i duuuuzo matmy :/

Pozniej Was nadrobie kochane ;)

Hej dziewczyny ale produkcja :-)
Sataga, Karina dużo miłości i walki w Was która daje wam siłę do działania super :-)
Tabasia poskromisz promotorkę w końcu jest Was dwoje :-)

Doliores najważniejsze że wszystko w porzadku a pani dr uczy Cię mega cierpliwości
Kajka myślałam przez chwilę o karcie ciąży w necie ale zrezygnowałam mam dwie papierowe od dwoch lekarzy i chyba starczy :-)

Pat super że wszystko ok :-) no i po cichutku gratuluje synka, może ja jutro też się dowiem kto mieszka u mnie :-)

Neta gratuluje wizyty i trzymam kciuki za USG daj znać jak będziesz po ! Udanego wieczoru i to nie jednego musisz nacieszyć się mężem

Spokojnego popołudnia ja idę na obiad

jestem juz w domu, kupilam sobie pierogi ale nie rozdzieliłam ich (mrożone) przed włożeniem do gara i mam breje masakra

Asiulka widac to nie Twój dzień dzisiaj :/ nie martw się jutro będzie lepiej hehe :-D

Sataga i Tabasia podziwiam was nie chodzi o studia tylko o matme... ja bym nie dala rady.... ja na maturze nie zdawalam matematyki bo nie byla obowiazkowa.. bylam ostatnim rocznikiem ze stara matura... i dobrze... wolalam chemie czy biologie ale nigdy matmy.... :tak:

Ale mnie dzis od samego rana boli glowa... ech... :-( wiekszosc moich znajomych tez narzekaja na bol glowy...

A odnosnie brzuszka na studiach to pewnie sa malutkie przywileje... :tak:

reklama
Do góry