Tabasia
Podwojna marcowka :)
Natasza co to znaczy? Ja zielona z medycyny... mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni.
Margomari moge zapytac skad jestes? Ja tez chodze prywatnie bo u mnie JEDNO usg jak ciaza jest ok.
Kajkapol witaj i gratuluje
Kuklaki ja profilaktycznie syrop *spam*.
Amisia ja w przesady nie wierze
Doliores ja w przeciwienstwie do Ciebie mam wszystko oprocz wozka bardzo bym chciala chlopaczka drugiego ale jak bedzie corcia tez bedzie super mam troche ubranek unisex
Renatka ale masz tesciow. Wspolczuje.
Szaj super wiesci
Mmona to tak jak u mnie. Praca spoko,szefostwo super,niektorzy wspolpracownicy beznadziejni ale to to akurat mam gdzies a planuje pracowac do samego konca Ty tez mssz tesciow udanych :/ jak tak mozna!!
Asiulka zdrowka!
Karina ja Emily? Wysoka ta goraczke miala... mam nadzieje ze juz lepiej
Anemonne dobre wiesci
Margomari moge zapytac skad jestes? Ja tez chodze prywatnie bo u mnie JEDNO usg jak ciaza jest ok.
Kajkapol witaj i gratuluje
Kuklaki ja profilaktycznie syrop *spam*.
Amisia ja w przesady nie wierze
Doliores ja w przeciwienstwie do Ciebie mam wszystko oprocz wozka bardzo bym chciala chlopaczka drugiego ale jak bedzie corcia tez bedzie super mam troche ubranek unisex
Renatka ale masz tesciow. Wspolczuje.
Szaj super wiesci
Mmona to tak jak u mnie. Praca spoko,szefostwo super,niektorzy wspolpracownicy beznadziejni ale to to akurat mam gdzies a planuje pracowac do samego konca Ty tez mssz tesciow udanych :/ jak tak mozna!!
Asiulka zdrowka!
Karina ja Emily? Wysoka ta goraczke miala... mam nadzieje ze juz lepiej
Anemonne dobre wiesci