reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Renatka hahahaha nieźle, już kupujesz? ;-) ja się wstrzymuje jeszcze długo

oj tylko pieluchy :p
wiadomo, że się przydadzą, no nie ? :)

Z ciuszkami się wstrzymuję, jak będzie druga dziewczynka to wszystko mam po Mai, jak chłopiec, to nie mam ani jednego "nie-różowego" bodziaka :/
i wtedy się zaczną wydatki.... dlatego chcę dziewczynkę, choćby ze względów ekonomicznych :)

A nic mi nie mów, w poprzedniej ciąży w 8 TYGODNIU kupiłam już nosidełko - fotelik do samochodu, czaicie ??? To był szał !!!
Nie było dnia od 8 tyg. zebym coś dziecku nie kupiła. teraz już tak nie szaleję :)

reklama
Na nitkę nawleczcie obrączkę i dajcie nad BRZUSZEK i znacznie się ruszać kuleczko dziewczynka. A kreseczka chłopczyk. Spróbujcie. U mnie w rodzinie się sprawdziło: )

Renatka ja się po prostu boję, że zapesze czy coś.
Wolę się wstrzymać. nie zniosłabym widoku tych rzeczy w domu jakby coś poszło nie tak.....

a z ubrankami czekam na płeć tylko, pozatym absolutnie nic nie mam w domu, bo wysprzedawałam! nawet łóżeczko ;-)

na szczeście wiem mniej więcej co kupić, a nie tak jak przedtem - czarna magia hahaha ;-)

Amisia zrobiłam - pierw przód i tył, potem sama w okół wlasnej osi i przód i tył i następnie pseudo małe kołko, więc co?;-)

ja w to nie wierzę heehhehehe ;-)

Amisia hahahahah ale jest jedno ;-)

szczerze to sama nie wiem "co" lepsze... z chłopaczkiem znam obsłusgę już ;-) a z dziewczynką to nowe wyzwania ;-) i posag trzeba będzie szykować heheheheheheheeheh:-p

Renatka - tak ja pracuje na nocki ... Ale to od 7 lat i jestem przyzwyczajona i tak chce.... , nie mogą a ja chce lol
Dobra akcja z pieluchami :p

Mmona narazie jest ok ... Większyego bólu głowy nie nam na szczęście ..

Szaj - gratuluje dobrych wyników i aktywnej dzidzi :-)

A mi sie wstawać nie chciało :-( no ale trzeba ..., jeszcze dzis do pracy i dwa dni wolnego :-)
Bede torta w sobote robic , Emily bedzie miala 3 urodzinki :-)♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Witam dziewczyny

Biedne z tymi grypami, ja musze pomyslec co robic profilaktycznie zeby sie nie rozchorowac.

Asiulka skoro nie slodzisz to wez lepiej troszke goracej wody z miodem tylko tyle zeby sie rozpuscil i do tego cytryny wycisnij i machnij na szybko. Ja to tez lubie chleb podsmazony natarty czosnkiem, pycha.
Neta ty tez zdrowiej, fjnie ze siostry w ciazy macie wspolne tematy , dobry pomysl z mieszkaniem u mamy skoro meza niema 3000 tys to kupa kasy

Doliores ale skucha z Mirinda:-D

Karina mam nadzieje ze coreczka szybko wyzdrowieje, bidulka

Szaj super ze wszystko ok. mmona jak po badaniu? Wszysktko ok?

Wy macie lotnisko niedaleko a u mnie droga jest pod gore i tak gazuja zeby wjechac ze TV nie slysze a jak jedzie stary motorek to juz wogole, a na przeciwko ulicy mam kosciol w niedziele rano jak zaczynaja bic dzwony to mozna z lozka spasc. Dobrze ze zima idzie bo przy zamknietych oknach troche ciszej, a latem nonstop otwarte
Renatka to zaj.....stych tesciow masz, masakra mmona ty tez

Ja dzisiaj nie pracuje ale od rana (jak wstalam wczesnie rano po 12)sie wzielam za pozadki zaraz po sniadaniu, a teraz odpoczywam, musze jeszcze cos ugotowac, a od jutra znowu pracujacy weekend:-(

Renatka ja się po prostu boję, że zapesze czy coś.
Wolę się wstrzymać. nie zniosłabym widoku tych rzeczy w domu jakby coś poszło nie tak.....

a z ubrankami czekam na płeć tylko,

no ale nawet przy porodzie może coś pójść nie tak, więc mi to bez różnicy, kiedy zrobię zakupy :)

Karina, najlepszego dla córeczki !!!
Moja ma 15 października 3 latka :)

reklama
Doliores to super! ja myślę nad aqua aerobikiem, choć na youtube znalazłam mnóstwo filmików z ćwiczeniami dla brzuszków.
Dziewczyny, a może założymy sobie osobny wątek fitness i będziemy ćwiczyć razem hmm? :)

Mila a jakie genetyczne robisz prywatnie?
No i trzymajcie kciuki o 16 idę na prenatalne i nie wiem czemu ale nagle zaczęłam się stresować:/

Do góry