reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej

Szaj wg mojej rozpiski masz w normie wszystko :-)

Aylin 4 tys to bardzo tanio. Tu rarytasem jest 4.5 tys za metr + osobno płatny garaż/miejsce :/ :/ i często tarasy sa też dodatkowo, nie wspominając o piwnicach czy komórkach lokatorskich -_-

vesunna dzięki za rady :-) moja wizyta z usg wczoraj trwała 1 minute!! bez zobaczenia na ekranie dziecka nawet!!!!! także rozumiem Twój bolu :/ a jeszcze jak płącisz za to to w ogole :/ ja idę dzisiaj na normalne usg z pomiarami na szczęście..

Pat u mnie wizyta z usg 200 zł lol no ale trudno

natasza jak wyjdzie wszystko ok to nawet bym dzisiaj pojechała!!!!!!!!! uwielbiam ten sklep!! myślisz, że do soboty towaru nie zabraknie? :rofl2:

Karinka nie denerwuj się, co ma być to będzie juz wplywu nie masz a stres tylko szkodzi Wam! ;*

Lei co Ci mlaska? :szok:

Myla a zaobserwowałaś kiedy to twardnienie? od ruchów dziecka czy od wysiłku?

reklama
Lei, ja żadnych mlasnięc na razie nie słyszę, i dobrze, bo brzmi to dość upiornie :-D

Doli, jak na Kraków 4500/m2 to rewelacyjna cena, a to jest stan surowy? tutaj też są takie ceny w centrum za nowe, my kupiliśmy na totalnym zadupiu, na dalekich obrzeżach za 3800. Ale dobrze się mieszka, przynajmniej spokój jest i można wyjść z psem czy z dzieckiem później, nie napotykając dużego ruchu samochodowego ani pieszego, jedyny minus, to brak sklepów i że jak coś, to trzeba autem jechać wszędzie. A kiedy gotowe będą te mieszkania?

Wczoraj był u nas serwis do pieca, okazało sie, że jakaś płytka się przepaliła i dlatego wody nie grzeje, muszą zamówić tą częsc i może będzie w przyszłym tygodniu... Na szczęscie na razie prowizorycznie coś tam załozyli i wieczorem w końcu mogłam się po ludzku wykąpać, tylko nie wiadomo na jak długo to wystarczy.

Doli raczej nie zabraknie towaru jedynie może być trochę przebrane :-) tylko nie wiem jak długo ma być ta promocja :-(

U mnie wizyta z usg 150zł a z dokładnym usg 200zł

Doli daj znać jak po wizycie !!

Karina kciuki aby wszystko było ok !!

Myla właśnie zaobserwowałaś kiedy Ci tak twardnieje? Mnie np boli krocze jak chodzę więcej nawet jak powoli a jak dużo leże to przechodzi ..

Milia dobrze że chociaż prowizorycznie naprawili i jest ciepła woda miejmy nadzieję że przetrwa ta naprawa do czasu aż zamontują właściwą cześć

Ostatnia edycja:
milia no cena rewelacja dlatego listy oczekujących są hahahaha ;D a miejscówa też mi odpowiada :-) gotowe byłyby na koniec 2015 albo 2016 zależy.. no nic będziemy szukac dalej :rofl2:

natasza śmiałam się z Ciebie wczoraj bo tylko wyszłaś ze szpitala to już boom na sklepy hahahaha maniaczka z Ciebie :D :-D:-D:-Dobyś tylko miała cierpliwość na utrzymanie porządku w tym i jak przyjdzie tatusiowi coś znaleźć.. :-D:-D:-D

dzien dobry dziewczynki :)

ja mam dzisiaj wizyte na 17,20 :) juz sie doczekac nie moge twardenienia brzucha mam czesto zwlaszcza jak pochodze troche i strasznie mnie to wkurza bo po sklepach bym sie powluczyla - jezcze wyprzedaze sa a ja w domu
ja mieszkam w duzym miescie gdzie jest duzy wybor lekarzy stad chyba i nizsze ceny :) ja za swoja wizyte place 100 zl i na kazdej mam krotkie usg , jesli usg jest prenatalne dlugie z pelnym opisem to place 150 zl wiec patrzac na wasze ceny to i tak nie duzo :)

malz pomalowal sypialnie poprzestawial meble wiec juz mam miejsce na lozeczko i najchetniej to juz bym je przytargala i zaczela wszystko szykowac i ukladac - syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl
ostatkiem sil woli powstrzymuje sie przed kupieniem juz pieluch i kosmetykow bo na razie nie mam gdzie tego trzymac :rofl2: a wogole to fajne porownanie bo jak robilam wyprawke dla mojego pierwszego dziecka to chcialam wszystko najlepsze, kupowalam tylko to co mi sie podobalo nie zwazajac mocno na ceny - musialam kupic mebelki nowe etc no i wyprawka wyszla mi okolo 7 tys zl - przypominam ze to 10 lat temu wiec kwota mega , a teraz hehehe... ubranka na allegro, wozek uzywany, czesc rzeczy dostalam od brata i mysle ze z wyprawka zamkne sie w kwocie ok 1700 zl a tez musze skompletowac wszystko od zera bo nic mi po moich dzieciach nie zostalo :-D

karin
a powodzenia na wizycie - jakby co to dieta nie taka straszna naprawde szybko mozna ja zrozumiec i naprawde duzo lepiej sie czuje jak jem zgodnie z zaleceniami

Doli bo dziewczyna ze szpitala mówiła mi o tych promorcjach i zależało mi na tych stanikach: ) a małemu to kupiłam 3rzeczy na 62-68 także spoko :) najbardziej zadowolona jestem z tych staników :)
Doli jak nabałagani to będzie układał w szafie :p

Babydust kciuki za wizytę !! &&

Chyba nam wszystkim powoli włącza się syndrom wicia gniazda :-) ja już też czekam kiedy będę mogła łóżeczko złożyć :-) masakra

Babydust u mnie też duże miasto full lekarzy ale się paskudy cenią :-) fakt sporo dałaś za wyprawkę mi wyjdzie pewnie troszkę mniej :-D

Ostatnia edycja:
babydust ja też duże miasto a ceny wyższe :rofl2:chyba zależy jaki lekarz i w ogóle od 'widzimisię ;D " kciuki za wizyte!!!!!! :-)))) i fakt nieźle poszalałaś wyprawka za tyle kasy ? :D wooow

Doli nie tak trudno bylo wydac taka kase wtedy :D
wozek 1800zl
fotelik rozkladany na plasko 500 zl
lozeczko i materac i posciel ok 800 zl
szafa , komoda, polka 1200 zl koszyczek mojzesza 300zl do tego laktato elektyczny, sterylizator , podgrzewacz, elektroniczna niania - kiedys nie bylo tego tak duzo a i rynek wtorny byl mizerny i wydaje mi sie ze ceny byly zdecydowanie inne takze troche sie tego zebralo ;) fakt z eprzy drugim nie musialam juz nic kupowac :)

Doli, trzymam kciuki, żeby się udało, czas szybko zleci przy 2 maluchach i ani się obejrzysz, jak dostaniecie klucze :-)

Natasza, też mnie na śmiech zebrało, zakupoholiczka z Ciebie :-D

Babydust, Doli kciuki za wizyty &&&

reklama
babydust w sumie masz racje :rofl2: ja teraz tez po kosztach pojechałam ostro bo wiem, że się nie opłaca, tzn wiadomo jakbym miała nadwyżke kasy to bym nie zważała :-) hehehe

milia oby hihi
a wczoraj jak oglądaliśmy plany w domu z małym to syn tekst " o tu będzie siedział dzidziuś, tu ja a tu mama i tata ":
kurcze masakra jaki słodziak :D dzidziusia umieszcza wszędzie :D

Do góry