reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina mala ksiezniczka Emily.

Natasza
dobrze ze nie ma skurczy i czujesz sie lepiej, moze jutro wyjdziesz:tak: Ale obchod liczny mialas:szok:

Myla , Olusia ja sie dopisuje do klubu bo tez mialam taka zgage wczoraj ze masakra az spac nie moglam bo mnie gardlo pieklo i mleka nawet nie mialam zeby sie napic, zaraz ide kupic mleko i migdaly.

Margo widzisz z niczego nagle prawie wszystko masz, fajnie:tak:

Mi ostatnio codziennie prawie sie sni moja dzidzia, albo ide rodzic, albo juz w domu jest, ostatnio mi sie snilo ze slub bralam a ona juz kolo 2 latek miala i szla przede mna i mi kwiatki rzucala tylko tak jeszcze nie czaila co ma za bardzo robic i wyciagala po jednym z koszyczka i kladla na ziemie:tak: Slodkie to bylo.

Szaj, współczuję kłopotów z autem :-(

Myla, i dobrze, przecież masz leżeć :-)

Karina, może napij się melisy? mam nadzieję, ze jednak trochę odpoczniesz, a głowa przestanie boleć!

Kuklaki mi się dzisiaj śniło że na motorze jechałam.. i to po schodach.. a brzuch miałam już taki wielki że ciężko mi było kierownicę utrzymać..:confused::eek:

Szaj tak to już jest że jak nie urok to s..

Karinka może to przez pogodę? Mnie głowa boli jak strasznie wieje --> czyli ostatnie 2 dni

Myla leż i korzystaj że Cię nikt z pieleszy nie wygania :happy2:

Milia ja odpoczywam i odpoczywam i tylko czas mi się dłuży. W środę wizyta i już nie mogę się doczekać. Ciekawe ile to moje bobo waży. To będzie 28 tydz 5 dzień a wg tutejszego kalkulatora (nie wiem jak oni to liczą bo to ani z usg ani od ostatniej miesiączki) to będzie 29 tydz 0 dzień.

Cześć dziewczyny ale się rospisujecie super. Mój malutki juz wazy 1300 duży chłopak ale jeszcze się nie obrócił ma jeszcze 4 tyg mam nadzieje ze się obróci. Widzę że wy już wszystko macie a ja na razie mam parę ubranek jakoś nie umiem.się zmobilizować bo tak naprawdę nie wiem co kupić nie wiem.jaki duży będzie mój chłopczyk lekarz mówi ze ma.bardzo długie nóżki.

Margo super że wyprawka już praktycznie kompletna :tak:resztę na spokojnie sobie dokupisz ;-)

Karina te bóle głowy to chyba przez tą pogodę i wahania ciśnienia. Ja też raz mam raz przechodzi. Emili jaka Ślicznotka :tak:

Szaj mi z tą zgagą się w pierwszej ciąży nie sprawdziło. Miałam straszną zgagę już chyba od miesiąca ciąży, a młody urodził się łysy i do roku był jak kolano :-D teraz też mam tragiczną zgagę, ale myślę, że będzie jak w pierwszym przypadku ;-)

Myla odpoczywaj i leniu**** ile wlezie. :-D

Kuklaki to pewnie dlatego, że chciałabyś mieć już maleństwo przy sobie. Ja Miewam podobne sny, ale na samą myśl o porodzie znikają :-p

a mi dziś coś w szyi przeskoczyło i ledwo głową kręcę. Każdy nawet najmniejszy ruch sprawia straszny ból buuu. Masakra.

Margo, może z USG tak im wyszło?
Magda, znam ten ból, współczuję :(
Amisia, koleżance dziecko obróciło się kilka dni przed porodem, także nie stresuj się, a co do zakupów, jak zaczniesz, to pewnie wpadniesz w ich wir ;-) Spory już synek :-)

reklama
Amisia ale duży chloptas :) ja nie kupuje w ogóle ciuszkow na 56 (juz pisalam) jest duże prawdopodobienstwo ze i tak nie wejdzie a podwinac zawsze można.

Serio mi się nie chce tys gnic,ja zaraz łapie mega dola i przeryczalabym pol dnia. Nawet mi się gadac nie chce z nikim.

Muszę i tak się ruszyć za 1.5 h po dzieciaki do szkoły. Do szkoły chodzą sami ale muszę odbierać bo Malý jest w 1 klasie i pani go nie może puścić samego. A Cypi musi mieć 10 lat żeby moc go zabierać.

Do góry