Magda nieleczona infekcja nie jest fajna dla dziecka. Mi ginka mówiła że grzybica ok ale żeby infekcji pęcherza nie zaniedbać bo maluch może chorować po urodzeniu. Ale dlatego badamy często mocz wiec nie masz się co martwić nic maluchowi nie będzie mi też dzisiaj wyszło cos w moczu ale ja mam nerki uszkodzone po zakażeniu wiec jestem wręcz w szoku że tak długo było wszystko ok
reklama
Ja we wtorek zaczynam 28 tc to może nie będzie tak źle
Wiecie co jakoś pogodziłam się ewentualnie z tym szpitalem, dla dobra dziecka będe czuła się bezpiecznie pod stałą opieką i podjełam decyzje z mężem ze nie będe czekać do piątku aby nie było za późno tylko przepisałam się na środę zawsze to mniej dni i w razie czego nie skróci się aż tak
Ja na szkołę rodzenia chciałam chodzić ze względu na przygotowanie do porodu i naukę oddychania bo jeśli chodzi o pielęgnację i opiekę nad niemowlakiem to coś tam wiem :-)
Myla no rozumiem, zawsze trzeba w domu coś zrobić i wstać ja nie mam dzieci i wstaje a co dopiero jak są. A kiedy masz wizytę kontrolną??
Olusia a jaką masz dł szyjki?? Bo zastanawiam się do kiedy jest w miarę bezpiecznie.. i kiedy masz kontrole??
Magda jak się ma taki duży salon to można zabawki takie duże ttzymać:-)
Wiecie co jakoś pogodziłam się ewentualnie z tym szpitalem, dla dobra dziecka będe czuła się bezpiecznie pod stałą opieką i podjełam decyzje z mężem ze nie będe czekać do piątku aby nie było za późno tylko przepisałam się na środę zawsze to mniej dni i w razie czego nie skróci się aż tak
Ja na szkołę rodzenia chciałam chodzić ze względu na przygotowanie do porodu i naukę oddychania bo jeśli chodzi o pielęgnację i opiekę nad niemowlakiem to coś tam wiem :-)
Myla no rozumiem, zawsze trzeba w domu coś zrobić i wstać ja nie mam dzieci i wstaje a co dopiero jak są. A kiedy masz wizytę kontrolną??
Olusia a jaką masz dł szyjki?? Bo zastanawiam się do kiedy jest w miarę bezpiecznie.. i kiedy masz kontrole??
Magda jak się ma taki duży salon to można zabawki takie duże ttzymać:-)
Myla Novak
Fanka BB :)
Natasza ja mam sienpokazac za 2 tyg. Tj. 22.01
Magda ja się tam nie znam na tych infekcjach bo nigdy nie miałam ale przypuszczam że to lekarka miała na myśli aby nie doprowadzić to poważnego stanu tylko w razie czego lecczyć za wczasu...
Dlugo był u nas spokoj a teraz tyle leżacych i pachnacych :-)
Wiosna witaj!! Mamcia nasza Cię już przywitala wiec czuj się jak u siebie:-) rozgość się opowiedz nam coś o sobie
Myla fajnie też szukam już od jakiegoś czasu fajnej okazji na tą poduchę
Dlugo był u nas spokoj a teraz tyle leżacych i pachnacych :-)
Wiosna witaj!! Mamcia nasza Cię już przywitala wiec czuj się jak u siebie:-) rozgość się opowiedz nam coś o sobie
Myla fajnie też szukam już od jakiegoś czasu fajnej okazji na tą poduchę
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Ja wczoraj zaczęłam 29 tc. Matko jak to zleciało. Masakra! Z tymi bakteriami będę walczyć od przyszłego tygodnia, jak tylko odbiorę wyniki z posiewu. Na szczęście nic mnie tam na dole nie szczypie i nie swędzi wiec chyba nie jest tak źle
Z góry przepraszam za błędy i jakieś pomyłki, od wczoraj mam bb na telefonie zainstalowane i jeszcze do końca nie ogarniam :what: nie widzę suwaczków i w ogóle ciężko mi się połapać
Myla ja mam planowana wizytę na 20 stycznia ale jak pójdę teraz w tygodniu to tamta mi przesunie.
Z góry przepraszam za błędy i jakieś pomyłki, od wczoraj mam bb na telefonie zainstalowane i jeszcze do końca nie ogarniam :what: nie widzę suwaczków i w ogóle ciężko mi się połapać
Myla ja mam planowana wizytę na 20 stycznia ale jak pójdę teraz w tygodniu to tamta mi przesunie.
Margo to wizytujemy razem ja na 10 :-)
Margo i już tak zostanie nic nie będzie takie same:-) pewnie idz jutro na jakieś zakupki pochodz trochę po sklepach dziecięcych isamą Cię najdzie ochota' na kupowanie:-)
BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE U NAS WSZYSTKICH!!:-) i tego się trzeba trzymać
Ja mam planowaną na 23.01 bo kończy mi się L4 więc wychodzi na to że co tydzień wizyty mam
Margo i już tak zostanie nic nie będzie takie same:-) pewnie idz jutro na jakieś zakupki pochodz trochę po sklepach dziecięcych isamą Cię najdzie ochota' na kupowanie:-)
BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE U NAS WSZYSTKICH!!:-) i tego się trzeba trzymać
Ja mam planowaną na 23.01 bo kończy mi się L4 więc wychodzi na to że co tydzień wizyty mam
Ostatnia edycja:
reklama
Natasza moja sie przekręciła w 38 tygodniu ;-)
Karina moja glukoza tez była smaczna
Nie moge doczytac Was od wczoraj. Nie mam czasu
Wczoraj zrobiłam przemeblowanie i generalne sprzatanie, dzis z mała do lekarza bo od wczoraj smarki ma, potem ja byłam u lekarza, potem obiad itd, nie wiem skad Wy czas bierzecie, ja nie wyrabiam :-(
:-(
Karina moja glukoza tez była smaczna
Nie moge doczytac Was od wczoraj. Nie mam czasu
Wczoraj zrobiłam przemeblowanie i generalne sprzatanie, dzis z mała do lekarza bo od wczoraj smarki ma, potem ja byłam u lekarza, potem obiad itd, nie wiem skad Wy czas bierzecie, ja nie wyrabiam :-(
:-(