reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Szalona Aylin :) masz sporo ruchu i dużo świeżego powietrza i cukier spada :)
Myla mój też buszuje ale co dokładnie robi to nie wiem bo to nie kopy tylko takie jakby pływanie a może przeciąganie a może fikołki ?? Ha ha nie wiem :)

reklama
U mnie po wizycie ok. Szyjka 5,5cm az doktorek był zdziwiony :szok: mała leżała główka w dół, stad tez te bóle. Mi tez brzuch czesto twardnieje, ogolnie boli itd no ale co zrobic...na badaniu skurcze nie wyszły i ta szyjka długa takze nic nadzwyczajnego. W poprzedniej ciazy to samo miałam, ogolnie teraz coraz bardziej nas bedzie wszystko bolec.

Ja tez nie śpię i to bedzie dramat bo V po 6 zaczyna juz medzic. Czyli optymistycznie 5h snu mam..

ogolnie to mam w***** dzisiaj, tak mnie boli brzuch plecy i dziecko na dole

A ja spać nie mogę. Głowa boli :mad: pierwszy raz w tej ciąży. Dodatkowo mąż dziś na nocnej zmianie w pracy. No to się ładnie położyłam, zamknęłam oczy a za chwilę taki huk ze wyskoczyła z wyra. Nie wiedziałam co się stało. Idę na dół a tam najwieksza szklana bombka z choinki spadła na podłogę i się rozsypala w drobny mak. Tak się wystraszyłam, że teraz oczu zamknąć nie mogę :eek: wiec odpaliłem nasze stare DVD i ogląd Anie z zielonego wzgórza :D uwielbiam ten film i mam wszystkie trzy części :p :D

reklama
Lei dobrze ze wszystko ok.
Kurde mnie dzis po tym sprzataniu tez boli wszystko, plecy, kosc lonowa kosci miedzy nogami wszystko poprostu:no:

Do góry