reklama
Karina współczuje Ci z tym chrapaniem... ja znowu przyzwyczaiłam się że M ma nocki i lóżko dla mnie a teraz ma cały miesiąc dniówki w nocy jest masakra bo mi ciasno
Karina no pewnie dlaa tego czujesz te bóle.. teaz mam musowy odpoczynek obyś Ty nie musiała tak odpoczywać!! Niczym się nie martw, wszystko musi być dobrze!! Podobno nic dwa razy się nie zdarza więc glowa do góry brzuszed przed siebie i do przodu:-)
Aylin sobie też ribię krxywkę...bo nakręcam się na gofry a jeść ich nie mogę:-) jak Twoje cukry??
Mam pytanie czy karmiąc pierią też trzeba tak rygorystycznie przestrzegać cukru czy normy już są inne??
Karina no pewnie dlaa tego czujesz te bóle.. teaz mam musowy odpoczynek obyś Ty nie musiała tak odpoczywać!! Niczym się nie martw, wszystko musi być dobrze!! Podobno nic dwa razy się nie zdarza więc glowa do góry brzuszed przed siebie i do przodu:-)
Aylin sobie też ribię krxywkę...bo nakręcam się na gofry a jeść ich nie mogę:-) jak Twoje cukry??
Mam pytanie czy karmiąc pierią też trzeba tak rygorystycznie przestrzegać cukru czy normy już są inne??
Karina, na pewno będzie dobrze, naważniejsze, że cesarka już zaplanowana, pewnie przed samym jej terminem będziesz szczególnym nadzorem, będą uważać na Was. Myślę, że i bez takich przeżyć łzy po porodzie są zupełnie normalne i zrozumiałe :-)
U nas to ja jestem tą chrapiącą, a od kiedy mam zatkany nos, to czasem sama się budzę przez swoje chrapanie... Małż ma kamienny sen, więc jemu to na szczęście nie przeszkadza.
U nas to ja jestem tą chrapiącą, a od kiedy mam zatkany nos, to czasem sama się budzę przez swoje chrapanie... Małż ma kamienny sen, więc jemu to na szczęście nie przeszkadza.
Kuklaki
Fanka BB :)
Dzień dobry. Przepraszam ze mnie malo ale raz to ogarniam końcówkę tematów w pracy bo ide w końcu na zwolnienie a dwa to buszuje na allegro.... I tu powinnam dodac aby ktos mnie powstrzymal....
Buszowac mozesz tylko nie szalej z zakupami
Doli gratuluje zakupow udanych. Zdrowiej szybko a moze kawy nie pij jak masz zgage po niej.
A wodzionka to taka Śląska niby zupa, tu opis
Wodzionka - YouTube
Margo ale sen, imprezowac bys chciala?
Napisz jak po ogladaniu rzeczy, mam nadzieje ze wszystko bylo w pozadku
Magda niestety nie moge pomoc z wynikami ale zurawina nie zaszkodzi. Ja kupilam szklana butelke nuk.
Biedna tez mialas straszne sny po tych zdazeniach.
Milia zdrowiej, ale niskie cisnienie masz.
Tabasia masz juz tyle zeczy to sobie zaszalej z czyms innym, cos co nie jest niezbedne ale ci sie podoba.
Jak sie czujesz lepiej po basenie to pewnie ze chodz, to relaksuje.
Lei ja to wogole jak stara baba przez to ze duzo leze to jak wstaje nieraz z kanapy to tak mi strzelaja kosci ze masakra.
Natasza no to biodra do gory i lez i nie chodz za duzo, lez jak najwiecej, bedzie dobrze
Olusia lez i nie mecz sie lezenie nie zaszkodzi a jak co to dzwon do gina jak nie przejdzie bol.
Łączymy się w bólu z hipopotamem
ja dalej sama, ok mama przyszła na 2 godziny do nas, ale mąż dalej skręca meble u brata z moim ojcem i bratem , bratowa też jest lol a oni od rana bez obiadu,posiłku czegokolwiek. super.. ;p polska gościna taką mam bratowa właśnie dała im placka który dostała od mojej mamy
natasza o kurcze nie ciekawie w sumie :/ oszczędzaj się!!
Aylin jak będę mieć to wstawie foto, george, carters, rózniaste
OLusia hehe hipcio ? ;-)
Pat no to masz towarzystwo ;D
Karina nie myśl negatywnie, będzie wszystko ok!!!!!!
Kuklaki kawę uwielbiam bo robie sobie latte z pianką i dla tej pianko to wszystko ;D
wlasnie będę zażerać spagetti, mąż wczoraj zrobił mniam mniam
natasza o kurcze nie ciekawie w sumie :/ oszczędzaj się!!
Aylin jak będę mieć to wstawie foto, george, carters, rózniaste
OLusia hehe hipcio ? ;-)
Pat no to masz towarzystwo ;D
Karina nie myśl negatywnie, będzie wszystko ok!!!!!!
Kuklaki kawę uwielbiam bo robie sobie latte z pianką i dla tej pianko to wszystko ;D
wlasnie będę zażerać spagetti, mąż wczoraj zrobił mniam mniam
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Natasza super wieści, że wszystko jest w porządku najważniejsze, że z dzidzią ok i że szyjka się nie skraca. Kasa nie ważna jeśli chodzi o zdrowie maluszka, a czasem lepiej dmuchać na zimne... ja najchętniej też bym się umówiła do mojej gin, ale ma wyłączony telefon, bo urlopuje :-( u nas dziś tylko IP czynna, ale tam się nie doczekam pomocy, albo mnie tak opier*olą jak ostatnio, że im głupotami głowę zawracam, a ktoś może "faktycznie" pomocy potrzebować... dlatego zmieniłam szpital w którym chcę rodzić.
Aylin, Karina dzięki za rady z sokiem. za chwilkę wyślę mężulka do sklepu na razie zeżarłam wszystką suszoną żurawinę jaką miałam w domu ;-)
Olusia ja resztę parametrów mam ok, tylko to co pisałam tak mnie wystraszyło... we wtorek idę na ponowne badanie. U nas mocz przyjmują tylko we wtorki i w piątki do badań, no chyba że pojadę 30km w jedną stronę do Wolsztyna to wtedy codziennie przyjmują. oby te nasze wyniki się unormowały i było ok już do końca ciąży
Pat - do wizyty to jeszcze ze dwa razy badania powtórzę ;-)
Kuklaki sny były straszne. wieczorem nie chciałam się w ogóle kłaść, aż w końcu tak długo oglądałam tv, aż zasypiałam nie wiedząc kiedy...
ale mi narobiłyście smaki z tymi goframi. Przynajmniej już wiem co będzie na popołudniowy deserek :-)
u mnie pogoda straszna. Wieje jak diabli, strach na dwór wyjść.. mój M się śmieje, że mnie wiatr i tak nie porwie, bo mam obciążnik w ogóle jakoś mnie tak dziwnie kłuje pod lewym cyckiemi promieniuje na środek klatki piersiowej :-( myślę, że to chyba ta durna pogoda tak na mnie działa :-(
Aylin, Karina dzięki za rady z sokiem. za chwilkę wyślę mężulka do sklepu na razie zeżarłam wszystką suszoną żurawinę jaką miałam w domu ;-)
Olusia ja resztę parametrów mam ok, tylko to co pisałam tak mnie wystraszyło... we wtorek idę na ponowne badanie. U nas mocz przyjmują tylko we wtorki i w piątki do badań, no chyba że pojadę 30km w jedną stronę do Wolsztyna to wtedy codziennie przyjmują. oby te nasze wyniki się unormowały i było ok już do końca ciąży
Pat - do wizyty to jeszcze ze dwa razy badania powtórzę ;-)
Kuklaki sny były straszne. wieczorem nie chciałam się w ogóle kłaść, aż w końcu tak długo oglądałam tv, aż zasypiałam nie wiedząc kiedy...
ale mi narobiłyście smaki z tymi goframi. Przynajmniej już wiem co będzie na popołudniowy deserek :-)
u mnie pogoda straszna. Wieje jak diabli, strach na dwór wyjść.. mój M się śmieje, że mnie wiatr i tak nie porwie, bo mam obciążnik w ogóle jakoś mnie tak dziwnie kłuje pod lewym cyckiemi promieniuje na środek klatki piersiowej :-( myślę, że to chyba ta durna pogoda tak na mnie działa :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pat robilam w przychodni obok kliniki mojego gina i wynikow nie ma na necie... tzn nawet nie wiem czy mozna u nich sprawdzic... bo wyniki wedruja do lekarza... poprzednio mi lekarz dzwonil ze sa takie.. i kazal powtorzyc... a wczoraj nie przyjmowal wiec nie widzial ich a teraz weekend... wiec nie wiem jak wyszly.... no to towarzystwo masz, nie bedziesz sie nudzic...
natasza86 ty tam lez, nozki do gory i bedzie wszystko dobrze !!
Karina ale duzego masz Kubusia... rosnie jak na drozdzach... masz racje martwie sie i to nie uniknione..u ciebie na pewno tez wszystko bedzie dobrze....wspolczuje tobie tego chrapania, chyba bym chlopa wyrzucila z domu albo do lazienki bym mogla spac... na kiedy masz cesarke ustalona?
Aylin ja po weekendzie ide robic cukier, ciekawa jestem jak to u mnie wyjdzie....a gofra z cukrem bym sobie zjadla...;-)
Kuklali i Doli no przeczytalam artykul o hipciu i poryczalam sie... hormonki buzuja
magdalenaanna29 musza byc dobre wyniki, nie ma innej opcji !! i na pewno beda dobre te nasze wyniki !!
natasza86 ty tam lez, nozki do gory i bedzie wszystko dobrze !!
Karina ale duzego masz Kubusia... rosnie jak na drozdzach... masz racje martwie sie i to nie uniknione..u ciebie na pewno tez wszystko bedzie dobrze....wspolczuje tobie tego chrapania, chyba bym chlopa wyrzucila z domu albo do lazienki bym mogla spac... na kiedy masz cesarke ustalona?
Aylin ja po weekendzie ide robic cukier, ciekawa jestem jak to u mnie wyjdzie....a gofra z cukrem bym sobie zjadla...;-)
Kuklali i Doli no przeczytalam artykul o hipciu i poryczalam sie... hormonki buzuja
magdalenaanna29 musza byc dobre wyniki, nie ma innej opcji !! i na pewno beda dobre te nasze wyniki !!
Doli no gościnność pełną gębą toż to ona chce ich zagłodzić?? Tacy ludzie... zero wyczucia
Magda no właśnie dlatego nie chcialam jechać na IP z obawy ze mnie tak potraktują, zbagatelizują i z niczym odprawia do domu:-/ a tu człowiek się martwi i wszystko z troski o malenstwo. Wiem, ze kasa tu malo ważna ze bezpieczenstwo najwazniejsze...ale te wizyty to kakie koszty że masakra.. oby kiedyś mi nie zabraklo na wizytę..
Nie daje rady tak leżeć z biodrami bo mi kręgosłup wysiada.. zawsze mialam problem z odcinkiem ledźwiowym wiec zastanawiam się jak to będzie później :-) dużo leże ale na boku spoko szyjka się jeszcse nie skraca i wszystko pozamykane to nie ma tragedii...mam nadzieję :-)
Pat będziesz na bierząco w klockowy szale jak Wojtuś podrośnie :-)
Doli to niestety zgaga może być po tej piance- mleku... z kawą...może te leki na zgagę zaczynają działać później? Nie wiem... a probowałaś jeśc migdały??
Nasza matka dziś milczy..
Magda no właśnie dlatego nie chcialam jechać na IP z obawy ze mnie tak potraktują, zbagatelizują i z niczym odprawia do domu:-/ a tu człowiek się martwi i wszystko z troski o malenstwo. Wiem, ze kasa tu malo ważna ze bezpieczenstwo najwazniejsze...ale te wizyty to kakie koszty że masakra.. oby kiedyś mi nie zabraklo na wizytę..
Nie daje rady tak leżeć z biodrami bo mi kręgosłup wysiada.. zawsze mialam problem z odcinkiem ledźwiowym wiec zastanawiam się jak to będzie później :-) dużo leże ale na boku spoko szyjka się jeszcse nie skraca i wszystko pozamykane to nie ma tragedii...mam nadzieję :-)
Pat będziesz na bierząco w klockowy szale jak Wojtuś podrośnie :-)
Doli to niestety zgaga może być po tej piance- mleku... z kawą...może te leki na zgagę zaczynają działać później? Nie wiem... a probowałaś jeśc migdały??
Nasza matka dziś milczy..
reklama