reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia ale Ci dobrze że możesz jeść takie pyszności :-)
Ehh...te ciążowe przypadlosci... zobacze rano jak to będzie..oby wszystko przeszlo...

Myla noc musi być spokojna tylko musisz sprobowac się wyciszyć trochę... moze to mleko Ci pomoże... zdrówka!!!

reklama
Myla, też uważam, że niepotrzebnie Ci nagadała, niektórzy ludzie nie zastanawiaja się nawet nad tym co mówią i jak to może na kogoś wpłynąć... ale tak na zdrowy rozum, pomyśl sama, a niby skąd ona może wiedzieć, czy ktoś kogo już nie ma, chce się skomunikować z kimś żyjącym... Myślę tak jak Natasza, ze po prostu sama dużo o tym rozmyślasz i Twój umysł generuje takie sny... Zdrówka :)

Natasza, ja nie pomogę, czasem miewam jedynie pojedyncze ukłucia w pochwie i moja gin mówiła, ze to całkowicie normalne, a nie masz nr tel. do swojego gina? Mam nadzieję, że Ci to przejdzie szybko i nie będziesz sie męczyła.

Milia mam nr do gina ale ja juz taka jestem ze sie wstydzę- boje zadzwonić jak wiem ze nie ma go w przychodni:-/ jakirś takie glupie opory mam...wiem ze jestem dziwna...ale co mam na to poradzić??

Natasza a d*pa mi rosnie :))
A do gina dzwon - pomysl ze to chodzi o Twoje dziecko. Ja tez taka jestem a pozniej sobie mowie ze przeciez to robie dla synka ;)

Ehh no jutro zadzwonie i zobaczymy rano jeszcze mam zadzwonić do medicover bo może przyjmie mnie ginekolog . Dobrze że mały dziś buszuje to trochę mnie uspokaja :-) ja się tyko boję żeby to nie była skracająca się szyjka. na wizycie we wtorek niby było wszystko ok ale w ciągu miesiąca szyjka skróciła się o 0.6cm

Natasza ja miałam takie uczucie w poprzedniej ciąży. Nie mogłam prosto siedziec tylko na poldupku. Przeszlo po miesiącu. Mloda sie po prostu idealnie glowka wpasowała i na spojenie uciskala.

Natasza, rozumiem, ja do mojej gin wysyłam smsa w razie wątpliwości, czy pora i dzień są odpowiednie, więc może też w ostateczności wyślij choć smsa?

Natasza przeciez po to masz gina numer zeby dzwonic jak cos dolega albo masz jakies pytania.

Myla a ty sprobuj pomyslec przed snem o czyms innym, pomysl o coreczce moze ci sie przysni.
Mi brat przedwczoraj powiedzial o moim kuzynie ze dziewczyna z nim zerwala i zle z nim bo to bardzo przezywa to mi sie on dzisiaj snil ze zrobil serduszka z wloczki dla niej, to przez to ze robilam na szydelku. Sny przewaznie o tym o czym duzo myslimy, a widzisz jak nie bylas pewna plci dzidzi to ci sie jajca snily.

reklama
Myla kiedys moja kolezanka miala podobnie. Akurat byl to nasz wspolny kolega. Tez jej ktos powiedzial ze chce jej cos powiedziec itp. Poszla na cmentarz pogadala z nim ,poprosila aby nie przychodzil i wszystko sie skonczylo. Ja osobiscie uwazam jak dziewczyny duzo myslisz o nim i dlatego tak Ci sie sni.
Pogoda i na mnie dziala dolujaco. Jeden dzien deszczu i zero sniegu ktorego bylo nawet sporo. Szaro buro - masakra.

Moj jest mega wiercacy. Raz mial jakis przestoj. Nieraz bym chcetnie spokojnie polezala a ten kopie i kopie. Niewiem kiedy on spi;) . A ostatnio wyczytalam ze wlasnie koncowka 2 trymestru to taki czas gdzie najmocniej czujemy maluchy. Potem juz beda miec mniej miejsca i mniej beda sie wiercic.

Do góry