reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mnie też tak się robiło Natasza Zobaczysz przejdzie ci to maleństwo Widocznie tam się teraz ułożyło i naciska. A mam pytanie jakie butelki z jakiej firmy kupujecie i czy z Smoczkiem dynamicznym

Ja się rozlozylam,masakra,cierpie... Była dziś u mnie moja...hmmm iedys nazwaabym ja przyjacioka...nie widIalam jej pol roku,ona znała dobrze mojego Marcina więc trochę pogdalysmy...trochę minwkrecila ze to ze mi się tak śni to do mnie przychodzi i chce mi cos powiedzieć... Ztyrala mi glowe tym trochę...

Natasza to taki bol w dole brzucha typowo kości... Raczej nie opisalabym tego jako rozpychanie w pochwie... Może jedź jutr na izbę przyjęć w razie co.

Pije mleko z miodem i mnostwem czosnku ze zaraz zwymiotue chyba bleeee

Aylin praktycznie dziś caly czas to czuję tak samo nie jest to ból nie dowytrzymania ale dziwny którego nie znam..czasem się zmniejsza nieznacznie..

Myla tylko mam wwrażenie że to uczucie mam niżej niż w dole brzucha..tak wsumie to czuję to w kroku...
Myla nie słuchaj tego co ci nagdala kazdy interpretuje to jak chce..ja bym Ci powiedziała ze masz takie sny bo myyskisz o tym a sny są często odzwierciedleniem naszych trosk, przemysleń i problemów.. mi dziiaj się snił pogrzeb mojej babci, która zyje i jest w szpitalu..i co jak mam to interpretować??

Ja kupiłam butelki lovi ze smoczkiem dynamicznym

Natasza jak bolalaby cie kość to raczej byś wiedziala bo to typowo kość, ta kość co zaczyna się w podbrzuszu ta gdzie włosy rosną tu boli po prostu. Pooz ie ,jak będzie cie bolec tak samo jak teraz to pojedz dla świętego spokoju ba IP

Eh nie wiem co o tym myśleć,mam nadzieje ze dziś będę miała spokojna no CC

reklama
Karina super wiesci :) kilo chlopa to juz cos ;) no i szyjka dluuuga.

Vesunna to sie nacierpialas. Jakas jelitowka?
A lozeczko super,na pewno bedziesz zadowolona. Co prawda takiego nie mam ale rozwazalam zakup. Moj syn z lozeczka od razu zaczal spac w normalnym doroslym. A na wozek jaki sie zdecydowalas?

Doliores zdrowiej!!

Tez sie boje rozejscia spojenia.

Myla nie sluchaj takich glupot. Sni Ci sie bo duzo o nim myslisz. Ty tez zdrowiej!!

My dzis basen zaluczylismy. Mlody szczesliwy,poplywal,ja tez :) zrelaksowana na maxa jestem :)
Cos mnie kluje tak jakby szyjka. Moze mloda sie tak ulozyla...
Wciagnelam 3 gofry z bita smietana i owocami i jeszcze szklanke owocow z bita smietana. Peeeekam :))

Do góry