reklama
Karina34
Fanka BB :)
Hejka
Olusia bedzie dobrze , nie martw sie słonko
Ja dzis tez dola cisnę, słuchałam detektorem serduszka i biło jakos tak dziwnie wolno , nie tak jak zawsze , najpierw mialam problem z znalezieniem .., a po tem jeszcze to. Mały dzis sie mniej rusza , ale rusza sie ... , zwarjuje do tego piątku
Życzę wam z całego serca wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń , zdrowych dzieciaczków i udanych porodów
Jeszcze 3 miesiące ... , jak ten czas leci ...
Olusia bedzie dobrze , nie martw sie słonko
Ja dzis tez dola cisnę, słuchałam detektorem serduszka i biło jakos tak dziwnie wolno , nie tak jak zawsze , najpierw mialam problem z znalezieniem .., a po tem jeszcze to. Mały dzis sie mniej rusza , ale rusza sie ... , zwarjuje do tego piątku
Życzę wam z całego serca wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń , zdrowych dzieciaczków i udanych porodów
Jeszcze 3 miesiące ... , jak ten czas leci ...
Załączniki
Karina, pewnie problem ze znalezieniem, bo mały ciagle w ruchu, nie martw się, a piątek już pojutrze :-)
My obejrzeliśmy film, teraz lody i ciasto, a na potem mam radlera ;-)
U nas już strzelają, ale na szczęscie jak na razie pies nie reaguje
My obejrzeliśmy film, teraz lody i ciasto, a na potem mam radlera ;-)
U nas już strzelają, ale na szczęscie jak na razie pies nie reaguje
Myla Novak
Fanka BB :)
Karina nie schizuj. Moja tez w święta narobila stracha a teraz szaleje...
Kuklaki a oon owy rok od fochow zaczyna??
Kuklaki a oon owy rok od fochow zaczyna??
Karina nie martw się na zapas !! Ja tak miałam w zeszłym tyg że mało się ruszał i chyba z 20minut szukałam serduszka a później schizy miałam a za dwa dni się rozbrykał
Może byłaś ze stresowana i ciężko było znaleźć
Wróć rano do domku na spokojnie zrelaksuj się zalegnij na kanapie i włącz detektor będzie dobrze
Może byłaś ze stresowana i ciężko było znaleźć
Wróć rano do domku na spokojnie zrelaksuj się zalegnij na kanapie i włącz detektor będzie dobrze
Karinka mały mógł spać i dlatego wolniej mu serduszko biło czasem dzieci w ten sposób straszą
Ja o 12 zamiast cieszyć się nowym rokiem to wkurzylam się i poszlam w pizdu bo on pozapalal te fajerwerki i nagle zaczęły zamiast strzelac to wybuchać a ten dalej metr od nich bo nie miał gdzie uciec przez to ze tyle odpalił na raz...myslalam ze dostane szału i poszła w cholerę. Godzinę chodził i mnie szukał ale nawet nie miałam ochoty do niego iść bo jest malo rozsądny -_-
A mały chyba wystraszył się fajerwerków bo szalał
Szczęśliwego 2015!:*
Ja o 12 zamiast cieszyć się nowym rokiem to wkurzylam się i poszlam w pizdu bo on pozapalal te fajerwerki i nagle zaczęły zamiast strzelac to wybuchać a ten dalej metr od nich bo nie miał gdzie uciec przez to ze tyle odpalił na raz...myslalam ze dostane szału i poszła w cholerę. Godzinę chodził i mnie szukał ale nawet nie miałam ochoty do niego iść bo jest malo rozsądny -_-
A mały chyba wystraszył się fajerwerków bo szalał
Szczęśliwego 2015!:*
reklama