reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja czekam na mojego i pojdziemy do tesciowej, najlepiej to bym w domu siedziala przynajmniej jakis film bym obejzala a tak to takie siedzenie tam, mam nadzieje ze nie bedziemy dlugo siedziec, po 24 do domu:-D

reklama
Hejka :)

Olusia bedzie dobrze , nie martw sie słonko :)

Ja dzis tez dola cisnę, słuchałam detektorem serduszka i biło jakos tak dziwnie wolno , nie tak jak zawsze , najpierw mialam problem z znalezieniem .., a po tem jeszcze to. Mały dzis sie mniej rusza , ale rusza sie ... , zwarjuje do tego piątku :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1420057421.388131.jpg

Życzę wam z całego serca wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń , zdrowych dzieciaczków i udanych porodów :)

Jeszcze 3 miesiące ... , jak ten czas leci ...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420057421.388131.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420057421.388131.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 27
Karina, pewnie problem ze znalezieniem, bo mały ciagle w ruchu, nie martw się, a piątek już pojutrze :-)

My obejrzeliśmy film, teraz lody i ciasto, a na potem mam radlera ;-)
U nas już strzelają, ale na szczęscie jak na razie pies nie reaguje :)

No jak sie nie rozbryka do 7 do chyba pojadę do kliniki .., bo zwarjuje ... Szkoda ze detektora do pracy nie wzięłam :(

Karina nie martw się na zapas !! Ja tak miałam w zeszłym tyg że mało się ruszał i chyba z 20minut szukałam serduszka a później schizy miałam a za dwa dni się rozbrykał
Może byłaś ze stresowana i ciężko było znaleźć
Wróć rano do domku na spokojnie zrelaksuj się zalegnij na kanapie i włącz detektor :) będzie dobrze

Karinka mały mógł spać i dlatego wolniej mu serduszko biło :) czasem dzieci w ten sposób straszą :)

Ja o 12 zamiast cieszyć się nowym rokiem to wkurzylam się i poszlam w pizdu bo on pozapalal te fajerwerki i nagle zaczęły zamiast strzelac to wybuchać a ten dalej metr od nich bo nie miał gdzie uciec przez to ze tyle odpalił na raz...myslalam ze dostane szału i poszła w cholerę. Godzinę chodził i mnie szukał ale nawet nie miałam ochoty do niego iść bo jest malo rozsądny -_-
A mały chyba wystraszył się fajerwerków bo szalał ;)

Szczęśliwego 2015!:*

reklama
Do góry