reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ja mam boleści straszne :baffled: nie wiem co to bo ponoć tam wszystko ok ..:baffled:

żre koreczki, popcorn, zaraz młodego do wyra bo jest zdechnięty i jakis debilny film zapewne, eh sylwester rodem jak u dziadów ;p

MYla no brzuch :-D tak dziwnie nie wiem co to :baffled:

petardy hahahaha no way.. ;D podziwiać będę z okna nic więcej.. ;p ;p

ja mam szampana w zygzaka mcquinna.. .oh.. :zawstydzona/y:

my tez spokojnie w domu
a ze malz dalej ma focha wiec my tez sylwester jak u dziadow :-D
pojechalam dzisiaj do jeszcze jednego sklepu i zajebista sukienke sobie kupilam w ktorej brzuchol i cycki mega fajnie wygladaja no i po porodzie bedzie idealna do karmienia wiec sobie humor poprawilam :) od razu zalozylam a co :)

Zycze wam wspanialego przyszlego roku aby cud narodzin zdrowych dzieciaczkow pozostal w naszej pamieci zawsze :)

U mnie odkad wszyscy w domu nie mam czasu na nic.
Piekne te lozeczka kosze kolyski ja mam zwykle drewniane majace ponad 30 lat po mnie. Dokupilismy tylko nowy materac a i tak niewiem czy znajde na niego miejsce. Co najwyzej wieksze zabawki syna musza do babc pojechac. W szafach tez pelno wszystkuego i zastanawiam sie gdzie ulokowac maluszka ciuchy.
Z tymi cukrami to nie fajnie macie:/
U mnie ciche dni z M do tego przez niego poklocilam sie z mama :/
Co do sylwestra to zrobilam salatke mlodemu gofry i kanapki takie ze wszystkim na gorze tarty ser upieklam schab i leze w dresach.
Zastanawiam sie jak moje dziecko dotrwa do 12 bo do tej pory zadnego nie opuscil. Majac 9 msc siedzial z goscmi do 1 w nocy , rok pozniej podobnie potem do 2 z M ja juz dawno spalam. Najgorzej bylo rok temu bo 12:10 padl . Nigdy go nie trzymalismy na sile no w tamtym roku tak o 23:55 padal to go rozbawilusmy i tyle. Dzis chyba padnie wczesniej choc zapiera sie ze nie.
Dziewczyny udanych zabaw sylwestrowych i Szczrsliwego Nowego Roku !!!

reklama
Do góry