reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Jeny jakie nudy!!!!!!!!!!
Myla Novak
My mieliśmy wczoraj najpierw mojego tate. Potem przyszło 2 kolegów z życzeniami i siedzieli do 2... Dziś u Arka rodziców a od 15-16 lezymy w wyrze
Kaszki marki Holle i Lebenswert wycofane z rynku - Dzieci.pl
Trafiłam właśnie na taki artykuł, pamietam ze ktoś wspominał o tych kaszkach
Trafiłam właśnie na taki artykuł, pamietam ze ktoś wspominał o tych kaszkach
Oj Mylą ją bym się tak z chęcią ponudziła w wyrku.u nas wczoraj i dziś pełna chata. A w przyszłym roku to nie wiem jak się pomiescimy bo moja siostra ogłosiła w Wigilię że też jest w ciaz takze w 2015 u nas dwa dzidziusie będą
U mnie w skrocie wyglądało to tak: o 16.30 mieliśmy kolacje wigilijną ok 18.15 było już po ojca już nosiło i co chwile chodził do siebie do pokoju do komputera... masakra... posiedziekiśmy jeszcze z mamą do 19 i z Markiem postanowiliśmy pojechać do mojej cioci i dwóch kuzytow i tam posiedzielismy do 23.30 i było miło:-) a dziś bylismy po śniafaniu na cmentarzu później zalegliśmy na kanapie o po 17 przyjechali goście i nie dawno poszli..a jutro już odpoczywam bo jestem zmęczona ciagłym siedzeniem z rodzicami a szczególnie z matką :-)
reklama
Myla Novak
Mila ale super
Ja jeszcze dzis smazac kotlety wylalam sobie skwierczacy olej na palec i trzymam go od 15 w wodzie z lodem a piecze jak cholera!
Ja jeszcze dzis smazac kotlety wylalam sobie skwierczacy olej na palec i trzymam go od 15 w wodzie z lodem a piecze jak cholera!