reklama
Hejka Wszystkim. Ja jeszcze poleguje i korzystam ze córcia jeszcze śpi. Roboty nie mam dużo, bo w tym roku mój P. W większości gotował. Ja tylko rybę wczoraj smażyłam a dziś sałatkę muszę zrobić ale warzywa wczoraj ugotowałam więc dzisiaj tylko krojenie to z córcia bedziemy się bawić. A tak w ogóle to na święta idziemy do moich rodziców. Ja właśnie sobie uświadamiam jak nie wiele czasu zostało do porodu. Jeszcze nie dawno był poczatek a tu w sumie 4 m-ce a może nawet mniej. I ciągle mnie przeraża myśl jak ja sobie dam radę z 2 dzieciaczkami, teraz z jedną idzie czasami zwariować, a potem. Ale jaka radość w domu ibrak nudy napewno. Niestety brak czasu dla siebie przez długi czas.
Życzę. Wam wszystkim udanych Świąt, spokojnych, radosnych, bez nerwowych, w miłej, ciepłej atmosferze.
Życzę. Wam wszystkim udanych Świąt, spokojnych, radosnych, bez nerwowych, w miłej, ciepłej atmosferze.
Życzę wam spełnienia wszystkich marzen i aby te świeta upłyneły przede wszystkim w spokoju.
Aylin insulina nie taka straszna dasz radę:-) będzie Ci latwiej a szczególnie po 28 tyg kiey dawki sie zwiekszą. Tak ja biorę insulinę dlugodziałajaca rano 16j wieczorem 17j i krotko działającą analog( szybko wchłanialną) przed kazdym posiłkiem w zaleznosci co zjem.. lekarz mówi ze narazie super wszystko idzie ale najgorsze się aacznie po 28 tyg
Aylin upiekłam Twoj sernik pod koniec pieczenia trochę urusł ale po otwarciu piekarnika opadł vzyli standard :-) ale mimo wszystko jest pyyyyyszny!!!:-)
hmmm wiesz ale to dziwne bo ja piekłam 2 wczoraj - i jeden mi nie urusł a drugi tak - myslałam ze z formy wyjdzie. Obydwa z tego samego przepisu. Mój T sie juz dobrał do jednego i mówi ze pyszny.
MI dała insuline długodziałająca na noc -2j. i chyba lekko mało bo cukier mam podobny jak wczoraj, krótkodziałajacą mam do sniadania 3j. zjadłam i cukier prawie 200 - masakra. Takiego to do tej pory w ogóle nie miałam...
Załączniki
Ja miałam wczoraj sernik robic ale maz mi nie pozwolił i musze roic zaraz. Wigiloa na 16 a powinien stać kilka godzin bo wtedy jest lepszy!
Moja starsza mnie wykańcza, chyba kolejne zabki bo ryczy ma ciepłe czoło, juz jej czopek zapodałam i spi..
Nie pisałam Wam ostatnio ale wyszło nieporozumienie w przedszkolu i mimo, ze byłam pierwsza na liście to dali dwa miejsca innym dzieciom, dziewczyny jak ja ryczałam!! Tym bardziej, ze 12 zaczynam kurs niemieckiego (do 24.04...) a termin mam na 6.04/13.04 takze wesoło bedzie...
Moja starsza mnie wykańcza, chyba kolejne zabki bo ryczy ma ciepłe czoło, juz jej czopek zapodałam i spi..
Nie pisałam Wam ostatnio ale wyszło nieporozumienie w przedszkolu i mimo, ze byłam pierwsza na liście to dali dwa miejsca innym dzieciom, dziewczyny jak ja ryczałam!! Tym bardziej, ze 12 zaczynam kurs niemieckiego (do 24.04...) a termin mam na 6.04/13.04 takze wesoło bedzie...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny, życzę wam spokojnych, radosnych świat Bożego Narodzenia duzo radosci, milosci, spokoju, spelnienia tych malutkich i duzych marzen i wszystkiego dobrego !!
Pat pani mowila, ze dzwoniła i moj maz ponoć powiedział, ze juz nie potrzebujemy... Teraz podałam nr teściowej i jestem znowu pierwsza i na czerwono zaznaczona!
Serniczek sie piecze, choinkę tato z mężem ubrali. Brat zabawia młoda a ja juz sie ślinie na myśl o wigilii
Serniczek sie piecze, choinkę tato z mężem ubrali. Brat zabawia młoda a ja juz sie ślinie na myśl o wigilii
reklama
Dziewczyny spokojnych, radosnych ,spędzonych w gronie rodziny świat dużo zdrowia dla nas wszystkich i naszych maleństw aby ciąża do końca przebiegała spokojnie Wszystkiego dobrego !!!
P.S od poniedziałku wieczór do teraz mały siedzi cały czas koło -za pępkiem i rzadko czuje przez to ruchy...wkrecam sobie że może się zaplatał i nie może się przemieszczać..ale to chyba nie możliwe? Ehh...ciągle trzeba sobie coś wkrecać a ciąża to niby bez stresu ma być...
Ja już wszystko mam gotowe jeszcze tylko odkurzyć
P.S od poniedziałku wieczór do teraz mały siedzi cały czas koło -za pępkiem i rzadko czuje przez to ruchy...wkrecam sobie że może się zaplatał i nie może się przemieszczać..ale to chyba nie możliwe? Ehh...ciągle trzeba sobie coś wkrecać a ciąża to niby bez stresu ma być...
Ja już wszystko mam gotowe jeszcze tylko odkurzyć