reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Nie, na noc mam ra długodziałającą. Na dzień krótko. Dala Male dawki i kazala zwiekszac o 1 jednostke aż dojde do 90 na czczo. Ale zastanawiam sie czy nie dać dziś na noc od razu 4.

Skoro powiedziała abyś sama zwiększyła to z uwagi na święta wzięła bym na noc 5j i do śniadania jutro też sobie zwiększ bo to święta i nic nie będziesz mogła jeść bo ci cukier skoczy

Doli-biala pavlowa z mw pyszna. Tam chyba same bialka albo jakis piegusek. Wiecie zaraz mnie cos trafi wryy. Mlody od 2 msc jak nie katar to kadzel . Ostatnio ta angina i 9 dni antybiotyk siedzimy w domu co najwyzej do samochodu 3 dni od skonczenia lekow i znou katar kaszel lekka goraczka jakby znowu sie zaczynalo:/nie znam tu zadnego lekarza a M zajrzal do gardla i mowi ze gorsze niz bylo wyglada ze nast antybiotyk:/

Marela przykro mi ze mlody nonstop chory mam nadzieje ze w koncu wysdrowieje i nic go znowu nie zlapie. To ta pogoda taka nijaka i latwo o przeziebienia a do tego rozne wirusy panuja

Hejka Wszystkim. Ja jeszcze poleguje i korzystam ze córcia jeszcze śpi. Roboty nie mam dużo, bo w tym roku mój P. W większości gotował. Ja tylko rybę wczoraj smażyłam a dziś sałatkę muszę zrobić ale warzywa wczoraj ugotowałam więc dzisiaj tylko krojenie to z córcia bedziemy się bawić. A tak w ogóle to na święta idziemy do moich rodziców. Ja właśnie sobie uświadamiam jak nie wiele czasu zostało do porodu. Jeszcze nie dawno był poczatek a tu w sumie 4 m-ce a może nawet mniej. I ciągle mnie przeraża myśl jak ja sobie dam radę z 2 dzieciaczkami, teraz z jedną idzie czasami zwariować, a potem. Ale jaka radość w domu ibrak nudy napewno. Niestety brak czasu dla siebie przez długi czas.
Życzę. Wam wszystkim udanych Świąt, spokojnych, radosnych, bez nerwowych, w miłej, ciepłej atmosferze.

Asiatipl, dasz rade tak jak wszyscy daja, nie stresuj sie na darmo.

Ja miałam wczoraj sernik robic ale maz mi nie pozwolił i musze roic zaraz. Wigiloa na 16 :szok: a powinien stać kilka godzin bo wtedy jest lepszy!

Moja starsza mnie wykańcza, chyba kolejne zabki bo ryczy ma ciepłe czoło, juz jej czopek zapodałam i spi..

Nie pisałam Wam ostatnio ale wyszło nieporozumienie w przedszkolu i mimo, ze byłam pierwsza na liście to dali dwa miejsca innym dzieciom, dziewczyny jak ja ryczałam!! Tym bardziej, ze 12 zaczynam kurs niemieckiego (do 24.04...) a termin mam na 6.04/13.04 takze wesoło bedzie...
\

Mam nadzieje ze skonczy sie dobrze z tym przedszkolem. Malutka bidulka, dobrze ze zasnela.

Dziewczyny spokojnych, radosnych ,spędzonych w gronie rodziny świat :) dużo zdrowia dla nas wszystkich i naszych maleństw :) aby ciąża do końca przebiegała spokojnie :) Wszystkiego dobrego !!!

P.S od poniedziałku wieczór do teraz mały siedzi cały czas koło -za pępkiem i rzadko czuje przez to ruchy...wkrecam sobie że może się zaplatał i nie może się przemieszczać..ale to chyba nie możliwe? Ehh...ciągle trzeba sobie coś wkrecać a ciąża to niby bez stresu ma być...
Ja już wszystko mam gotowe jeszcze tylko odkurzyć :)

Natasz nie przejmuj sie moja jak szalala dwa dni caly czas prawie tak teraz spokoj ale wczoraj bylam u gina z wynikami z polowkowego i znowu podgladnelam rusza sie ale jakos tych ruchow nie czuje moze przez to ze zajeta jestem caly dzien i malo leze.

Kochane zycze wszystkim Zdrowych, wesolych, spokojnych i pelnych milosci i ciepla Swiat oraz duzo cierpliwosci do bliskich a pozatym zdrowia dla naszych dzidzioli i latwych szybkich porodow:happy:
Free-christmas-Images-3.jpg

Załączniki

• Free-christmas-Images-3.jpg
    Free-christmas-Images-3.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 57
Dziewczyny i od nas Wesołych Świąt spedzonych w gronie najbliższych. Zero stresu i samych przyjemnych chwil.

Mnie tez przeraza ze to juz prawie koniec a jak zobaczylam na suwaczku ze mlody ma 32 cm wzrostu to az nie wierze.

Zycze wam wszystkim aby te swieta przeszly pod znakiem spokoju i pieknych dni aby rodzinna radosna atmosfera przetrwala kolejne dni a nawet i caly rok . Zycze wam duzo zdrowia dla was wszystkich i waszych rodzin a przede wszystkim dla maluszkow w brzuszku
WESOLYCH SWIAT !!!

reklama
Do góry