reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Moje pierwsze testy też były jasne ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
U mnie od razu testy były ciemne :) ale stwierdzilismy ze ten maluch jest bardzo silny bo jest to ciąża nie planowana i popelnilam dużo zakazanych rzeczy. Nawet w parku rozrywki juz był ;)

Pati dzieki :-) i Gratki nawzajem :-)
Ja biore Kwas foliowy i witaminki dla ciezarnych.
Doli - no takie mam przeczucie :-) , chociaż mój chce druga dziewczynkę , no i ubrań mam pełno po Emily - w 70% zupełnie nowych. Wiec było by opłacalne z dziewczynka haha. Ale najwazniejsze zeby było zdrowe, bo z drugim chorym dzieckiem nie dam rady :-(

Anuska witaj :-)

Karina no tak, zdrowie najważniejsze, musimy być dobrej myśli, mój mąż tez przeczuwa , że dziewczynka będzie hehe

anuśka hej

oki dobranoc, ja uciekam tak mnie bolą cycki, że siedziec nie mogę już ;-)

reklama
I ja po wizycie Nasz robaczek ma 4,5 mm+ nogi i pykajace serce Na razie nie mierzyla tetna, bo jest za wczesnie, i tak spokojnie moglo jeszcze nie byc widac serduszka, bo dzisiaj dopiero rowne 6 tygodni ;) No ale jest <3

Oprocz tego mam jakiegos krwiaka, ale poniewaz nie krwawie ani nie plamie to raczej nie jest grozny.

Wizyta za 2 tygodnie, wtedy tez dostane skierowanie na badania, teraz jeszcze nie chcialam bo roznie moze jeszcze byc.

Oczywiscie cieszymy sie, ale tak ostroznie i nadal nikomu nie mowimy. Moze za miesiac, rodzicom ;

Do góry