Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Genetyka w rostepach gra dużą role...ale slyszalam dużo opinii ze stosowany regularnie pomaga więc mam.nadzieję ze i dla mnie będzie ok chociaż problem z ta regularnością używania...
Zgodze sie ze genetyka ale i tez szybki wzrost masy... mi w 7 mc zatrzymala sie woda przytylam 8kg w miesiac! W 8 drugie 8kg a w 9 kolejne 3! W efekcie 27 kg! Z czego zrzucilam przy porodzie 5 kg a kolejne 10 w tydzien po porodzie nastepne kila w pol roku nie karmilam dlugo bo miesiac pokarm zanikl calkiem po mc. Smarowalam sie dwa razy na dzien ale ze ta woda sie zatrzymala i szybko na wadze przybralam rozstepy mam na calym brzuchu! Plakalam czerwone grube wielkie basiory nie dawaly mi zyc.. kupilam w aptece flissan czy cos takiego pomogl zredukowac do jasnych paskow.. przyzwyczailam juz sie do tego minelo 5 lat wkoncu nic mi nie pomoze a juz zamartwiac sie nie bede mezczyzna mego zycia mnie kocha i jestem i tak dla niego najpiekniejsza....
Ps. Dziewyny czy oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy? Ja piję Inofolic w saszetkach
Biore witaminki
I ja po wizycie Nasz robaczek ma 4,5 mm+ nogi i pykajace serce Na razie nie mierzyla tetna, bo jest za wczesnie, i tak spokojnie moglo jeszcze nie byc widac serduszka, bo dzisiaj dopiero rowne 6 tygodni No ale jest <3
Oprocz tego mam jakiegos krwiaka, ale poniewaz nie krwawie ani nie plamie to raczej nie jest grozny.
Wizyta za 2 tygodnie, wtedy tez dostane skierowanie na badania, teraz jeszcze nie chcialam bo roznie moze jeszcze byc.
Oczywiscie cieszymy sie, ale tak ostroznie i nadal nikomu nie mowimy. Moze za miesiac, rodzicom ;
Iza, no to juz sie wcale nie ciesze, jestem przerazona a najblizsze 2 tygodnie to bedzie koszmar, bo krwiak jest blisko zarodka..
No nie moze byc dobrze, ja *******e, mam juz dosc.. Jesli cos z tego bedzie to bedzie moje 1 i ostatnie dziecko, reszte adoptuje bo sie wykoncze.
Gratuluje i nie martw sie bedzie dobrze wylezysz go i bedzie ok
A ja wczoraj mialam wizyte zbadal mnie stwierdzil ciaze dostalam skierowanie na usg w poniedzialek ide w srode wizyta i l4 odrazu konczy mi sie urlop a ze wzgledu ze to moja 4 ciaza nie pusci mnie do zlobka ... ogolnie piersi mnie bola troche plecy a tak to czuje sie ok...
Mam nadzieje ze sie nie obrazicie zalozylam nowy temat z brzuszkami... ja juz mam wilki brzucholek dzis wstawie pokazac
Ostatnia edycja: