reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

Genetyka w rostepach gra dużą role...ale slyszalam dużo opinii ze stosowany regularnie pomaga więc mam.nadzieję ze i dla mnie będzie ok :) chociaż problem z ta regularnością używania...:)

reklama
Ja mysle to nie ma znaczenia co bedziemy stosować. Ważne zeby skóra była nawilżona, razem z moimi sierpniowkami robilysmy rewelacyjny pilling z kawy i oliwy z oliwek.
Cały biznes ciążowy jak i wyprawkowy to jeden wielki przekręt! Strzezcie sie go ;) Polecam masaże skory, szczypania, lekkie naciągania w palcach, rolowanie skory i takie tam. A reszta to i tak sprawa genetyki jak dziewczyny mówia.

aguśka przykro mi :(

aylin mam swoje myśli na ten temat... na forach nie bywam od wczoraj i wiem, że są takie sytuacje o których piszesz :tak:jednak w moim stanie mam dosyc innych stresów, więc przykre ale...... nie udzielam się w tym temacie :p

ja właśnie rozebrałam całe meble, tzn ja leżałam a mąż rozkręcał hehehe :p

Iza popieram, można miziać się kremami za 200 zl i rozstępy wyjdą a można nic nie uzywać i nie wyjdą. mi nie wyszły, smarowałam się ziajką

Ostatnia edycja:
Witam Koleżanki! Jestem tu nowa :) Z tego co liczę to termin porodu wychodzi na kwiecień 2015. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 26.06.2014, ale cykle mam bardzo nieregularne. Podejrzewam, że Dzidziuś jest mniejszy bo owulację miałam ok.20 lipca. Chciałabym się Was zapytać czy miałyście już usg i czy było już słychać bijące serduszko? Dziękuje i pozdrawiam :)

Patinha witaj :) ja mialam usg w sobote i widzialam serduszko. Niestety zawiodlam sie bo ginka nie dala posluchac tak jak przy pierwszej ciazy... no trudno.

Gratuluję Wam! To moja 3 ciąża. Pierwsze Dzieciątko poroniłam w 8 tyg. Antoś ma prawie 3 latka. 29 sierpnia mamy 5 Rocznicę ślubu-więc piękny prezent :) 1 Wizytę z położną, bo mieszkam w Szkocji mam 28 sierpnia. Na usg tez idę prywatnie 28 sierpnia ...

reklama
Do góry