reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

U nas od dwóch dni pada...chyba i święta takie będą...
Dopiero się obudzilam...chyba mały zglodnial bo dzięki niemu się obudzilam bo się wiercil, a głodna jestem strasznie ^^

Olusia mnie tez ostatnio ciągle koszmary mecza... Ostatnio się obudzilam bo snily mi się jakieś *******y i obudzilam się w momencie jak zobacylam w oknie faceta w kapturze i zaczelam krzyczeć i jak poszlam do toalety to spojrzalam w okno a tam taka sama mgła jak we śnie i oczami wyobraźni znowu go zobaczyłam i wskoczylam pod koldre do M i jak dziecko sie schowalam :p

Myla, kochana, mniej łez i przespij się !:*

reklama
Margo, to dobrze, że już po wizycie i uspokoiłaś się :-) Malutka zdrowa, rośnie, wszystko w porządku - to najważniejsze :-)

Myla wspolczuje, trzymaj sie jakos!

Margo super, ze wizyta udana! :-D

Ja jakaś rozdrażniona jestem juz od wczoraj, ciagle cos..chodze i krzyczę i jestem niemiła :szok:

Pat widze ze tez masz niezle sny.... masakra jakas...:tak:

Margo gratuluje dziewczynki i juz jaka duza... :tak:i dobrze ze sie uspokoilas...teraz mozesz juz robic zakupy, a ja jestem ciekawa ile moje maluszki waza.... ile przybraly od ostatniego spotkania...

doli no no ale sie stroisz... ;-) ja chyba do tego fryzjera pojde jednak po swietach juz, chyba nie zdążę tam dojsc do swiat... hehe

Olusia muszę sie zrobic bo jutro nie dośc, że przedstawienie syna w p-kolu - oficjalnie pierwsze!! i do tego coś ma mowić!!!!! to wizyta u nowego gina ;D

Margo chętnie!!!! ja to nie lubię takiej pośredniej pogody!!! najchętniej bym wyemigrowała! gratuluje wizyty!!! możesz być spokojna, no i dorodna Twoja córcia :D

Lei witaj w klubie, ja chodze jak osa

Myla- wierze ze jest cieżo ale dasz rade, popłacz sobie to pomaga.

Margo - bedzie dobrze !!! Uwierz !!!

PAt - no super sny:szok:Ja to panikara dlatego potrafie 3 razy sprawdzac czy drzwi zamknelam czy okna pozamykane. Jak mieszkalam z rodzicami w domku, a wszyscy spaliśmy na gorze nie bylo mowy zebym zeszla na dol jak rodzice juz spali ;)

Ja tez dzis wizytuje bez USG , na luzie , tylko boje sie wagi :baffled:, mlody kopie na maxa w dzien w nocy, gdzie sie da i pod pepkiem i wysoko nad nieraz mam wrazenie ze w caly brzuch wali. Wlasnie sie szykuje no i niestety ale wizyta pod prysznicem i bez soczewek byla ciekawe , cos czuje ze super sie ogolilam ale boje sie sprawdzac ;)
ZAczelam marudzic M ze nie dosc ze mam duze cycki to teraz to juz jakas masakra, napuchniete, ze 2 rozmiary wieksze itp a M - co Ty bredzisz teraz to masz małe w proporcjach z brzuchem :baffled:

Doli to gdzie sie wyprowadzamy do cieplych krajow? ja chetna !:tak:ooo to szykuj szykuj sie...

marela to trzymam kciuki za wizyte !;-) odnosnie sprawdzania dzwi to ja tez sprawdzam 3 razy do tego jak wychodze z domu to sprawdzam dwa razy czy piec wylaczony, swiatla i itp...

Olusia nie byłam w wielu krajach także nie mogew powiedzieć ale mi pasowałaby Szwajcaria bo kocham ten kraj albo już totalne południe - jakies wyspy ;D

marela ja też ślepa i zakładam okulary pod prysznic:-D na tą chwile ale jest to komiczne serio.. nie umiem się już tak wygolic na de lux, chyba musiałanbym wosk przykleić :-D

Doli de lux to będzie dopiero po porodzie a na razie to tak na pół gwizdka bo brzuszek co raz bardziej przeszkadza.

Marela co do sprawdzania przed snem czy drzwi i okna są zamknięte to mam tak samo. A zwłaszcza jak jestem sama w domu. Mój M mówi ze mam jakąś obsesję na ten temat.

reklama
Do góry