reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej...

super świąteczno-zimowa pogoda, 5stopni na plusie i deszcz:angry:

Karina ooooooooooooo gratuluje takiego zakupu, pochwal się :-)

Olusia już nie ma czasu na poprawki, wczoraj cały dzień poza domem a dzis rano trzeba było zanieśc strój, bluzka ostatecznie nie jest w paski, no cóż :/ ja wczoraj odcinek ok 6 km jechałam 30 minut :/ masakra wszędzie remontują, pozamykane wszystko, do tego jeden pas ruchu :/ i objazdy

asiatipl i jak córa? fajnbie, że z maluszkiem ok :-) a dowód wymieniaj szybciutko ;D

Myla przykro mi bardzo :( mój synio sie obrocił chyba głową w doł albo w gore bo pomimo, że kopie bardzo nisko to tez czuje na górze..

nacias hej

Nacia, witaj :)Kuklaki, to ja mam dzień przed Tobą usg połówkowe :)Doli, na pewno cały strój robi świetny efekt :)Ja czuję przeważnie kopniaki wysoko, ale chyba nie ma reguły.Myla, jesteś silna... nie będzie łatwo, ale dasz radę...

Doli, myślę, że możesz mu powiedzieć, że tam masz za mało wizyt w pakiecie i że się za bardzo denerwujesz w przerwach, że chciałabyś częściej sprawdzać, czy wszystko jest ok i badania pokazywać, te, które robisz tam, czy nie dostajesz ich do ręki?

:) moim zdaniem nie powinien być nieprzyjemny z tego powodu, w końcu płacisz za wizytę... może zresztą sam się domyśli, że chcesz rodzić w szpitalu, gdzie pracuje, a to zupełnie normalna sytuacja, że chodzi się do lekarzy ze szpitala.

Ja dzisiaj pol nocy nie spalam, koszmary mi sie jakies snily... masakra jakas... rano pojechalam na krew i mocz i wieczorem wizyta ;-)

Myla obys sie lepiej poczula! :tak:

asiatipl i jak dzis coreczka?;-)mam nadzieje ze lepiej a goraczka ustepuje!

Tabasia i jak dzis sie czuje twoje dziecie?;-) mam nadzieje ze lepiej a goraczka ustepuje!

Doli jak dla mnie mogloby byc 25 stopni ...:tak:he he

Olusia dla mnie też ;D najgorsza taka pogoda jak teraz hehe

ja się wlasnie "robie" pazury maluje, włosy umyłam i zaraz wysusze ;D muszę sie doprowadzić do ładu :p

reklama
Cześć dziewczyny,

Nie było mnie trochę ale potrzebowałam spokoju bo te rocznicowe dni są naprawdę ciężkie. Teraz tylko musze jakoś święta przeżyć.

Myla strasznie mi przykro.. trzymaj się jakoś.. z czasem będzie trochę lepiej.. właśnie ten czas musi upłynąć.

Dziewczyny ale wy zdolne jesteście. Marela te bombki to normalnie cuda. Aż postanowiłam sama spróbować choć tu mam słaby dostęp do takich produktów a przez internet przed świętami już nie zdążę nic zamówić.

Doli jak Ci pogoda nie odpowiada to zapraszam do mnie. - 4 C, słoneczko, szron na drzewach, świeże powietrze czyli to co lubię :-)

Olusia trzymam kciuki za wizytę.

A ja właśnie jestem po wizycie (tej dodatkowej, o którą mój M się postarał żeby mnie trochę uspokoić) A więc... wszystko jest w porządku. Łożysko się podniosło więc jest dobrze. Moje dziecie rośnie jak na drożdżach. Ma 750 g. No i nadal dziewczynka. Lekarz stwierdził że w tym temacie już nic się nie zmieni więc możemy robić zakupy.
Naprawdę poczułam ulgę.

Do góry