marela
Podwójna marcóweczka ;)
Marela jastes ogolona na fante nie wiem czy wiesz jak to? A twoje dziecie to chyba robi sztuczny tlum kopie wszedzie zebys myslala ze masz piecioraczki.
nie wiem co to znaczy ale domyslam sie masakra nastepnym razem chyba przy oknie i lusterku
Na wizycie ok. Waga ok 2 kg w 4 tyg, nic mi nie powiedziala , wg jej wagi przytylam 5 kg ale to od wagi po schudnieciu, bo tak to 1 kg. W sumie to nie wiem od ktorej wagi liczyc. Mimo wszystko niby niewiele czuje sie jak wieloryb, dupa sie rozrosla;/.
Co do malucha to kto powiedzial ze drugie dziecko jest inne ? Moj starszy to straszny zywczyk, normalnie nieraz podejrzewam ADHD , a drugi wyglada na jeszcze gorszego. Z 10 min szukala tentne i co znalazla to on wiora i tak latal po calym brzuchu. Ja liczylam na grzeczne spokojne dziecko
Mam jakies zmiany grzybiczne na zewnatrz i przypisala mi masc jak nie pomoze to dermatolog.
No i okazalo sie ze mam anemie. DOstalam żelazo i nakaz jesc duzo miesa ,ryb a chleb, ziemniaki itp odpuscic . Niby lubie mieso ale jakos mi nie podchodzi.
Sory ze tylko o sobie ale mlody juz mnei wygania z kompa co siada to mama to , mama tamto...