reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej krejzolki :)
Widze że powolutku kompletujecie wyprawdkę. Ja najpierw musze zobaczyc co po Antku mam i w jakim stanie. Choc bylismy w niedziele dokupic brakujace preznety i kupiłam 2 bodziaki na wyprzedazy dla Gucia :-D

U nas dzis piekna pogoda 10 stopni i jak wiosna normalnie. Dostałam powera i wymyłam okna i wyprasowałam dwie pralki prania :happy2:

A teraz odpoczywam w pracy.

A u nas kosmetyki z Jonsons baby nie uczulały i do tej pory Antos kapie siw w płynach z tej firmy. A jak był malutki to Oilatum mielismy. Tyle że on nam nigdy sie nie odpazał itp ma skóre ekstra i nigdy nic sie nie działo. Ale im mniej tym lepiej kosmetyków.

reklama
Doli jak będziesz miała problem aby znaleźć te czarne rzeczy to zobacz w decathlonie tam często są dostępne takie rzeczy:-)

Dygotka odpoczywaj odoczywaj czasem trzeba :-)

Ja mam dzisiaj kis cięzki dzien przez to spanie:-) a plan był na zmianę firanki i zawieszenie lampek ale narazie weny brak :-) chociaż ze mną to różnie bywa może mnie i o 20 najść:-)

Drogie przyszłe mamy ! jestem położną, ale też mam nadzieję przyszłym psychologiem- by te plany ziścić, zdecydowałam się na pracę magisterską łączącą te dwie dziedziny. W jej ramach prowadzę badania obejmujące kobiety w ciąży. Jeśli któraś z Was może pomóc i wypełnić, bardzo dziękuję. Oto link do ankiety
https://docs.google.com/forms/d/1AU6NyrqIzTMRECLRNhw2JDBavmmXbB9Z9K-TasCL6Eo/viewform
Pozdrawiam Haimann Monika

natasza o racja, nie pomyślałam :/ no cóż bedzie troche granatowa pszczołą :p żądło już mam prawie zrobione -jeszcze gumke musze skombinować i będzie :p

dygotka widze, że szalejesz ;D ja sie powspinałam na krześle stając na palcach i efekt taki, że ciągnie mnie brzuch:cool:

Tabasia kurcze długo go trzyma ta gorączka, mi lekarka mówiła, że 3-4 dni jak jest sama to, żeby nie przychodzić nawet bo to te wirusowki kilkudniowe i jak spada to ok, dopiero jak jest dłużej to wypadałoby się wybrać na wizyte.. ja zazwyczaj domowe wzywam :cool:

Dziewczyny jakas masakra dzisiaj jest, cale miasto zakorkowane, stoimy w korkach.. i nie wiem kiedy zajade do domu... pisze wlasnie z telefonu. A wiec z serduszkami wszystko dobrze... ale musimy jeszcze raz skontrolowac u jednego z maluszkow serduszko ale to za miesiac..
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
no ale musi byc dobrze i tej mysli sie trzymam !! .reszte napisze z domu
1zIggET8dLQXapoHBAA7

nataszka mialam wizyte serduszkowa a w srode mam gina i bede ogladac co i jak... :tak:

Tabasia niezle 40 stopni... czytalas co pisalam tobie o zbijaniu temperatury?;-)

doli a ja mialam takie smaka wczoraj na zupke chinska ze musialam zjesc...:tak:

Doli ja gdyby nie brzuch to w ogóle czułabym się jak nie w ciąży. Wszystko robi nic mnie nie boli śpię jak niemowlę pracuje itp. jedyne co to trochę szybciej się meczę ale to chyba normalka.

Olusia dobrze ze z maluszkami dobrze. A korki to chyba normalka w szale świątecznych zakupów.

Doli ja jak się ponaciągam to tez mnie brzuch trochę ciągnie...ehh to tak chyba już jest..odpocznij teraz i będzie ok

dziewczyny w wątku zakupowym wrzuciłam wam połowy:-)

Wszyscy robią pierniczki to robię i ja :) taty nie ma to z corka szalalysmy. Mniej więcej tyle samo lukru jest na nas :)

Z kosmetyków polecam rossmaniwskie babydream. Malo chemii i ładnie pachną. No i hipp. Te uwielbiam. Ja kupiłam juz z ziajki. Hipp mam bo starsza używa. Generalne porzadki ciuszkowe planuje w styczniu-lutym. I ewentualnie wtedy będę dokupywac

Załączniki

• WP_20141215_18_39_22_Pro.jpg
    WP_20141215_18_39_22_Pro.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
  • WP_20141215_17_27_51_Pro.jpg
    WP_20141215_17_27_51_Pro.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry