reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin no nie mów! Viki ma duzo rzeczy od kurtek, getrów rożnych i przede wszystkim bluzeczek i jestem zadowolona. Tylko dla noworodka nie kupowałam tam akurat. Najlepiej mi sie sprawdzały z hm body. Ze Smyka beznadzieja, po pierwszym praniu zmechacone i przekręcone!

Ja mam po córci duzo ciuszków ale pójdę w marcu na bazarek i posprzedaje bo chce nowe, w sensie inne jakies bo na niektóre nie moge juz patrzeć ;-) w sensie, ze mi die znudziły.

Buciki jeszcze kupuje bo moja dopiero zaczyna chodzić, w domu boso a do wozka czy na wyjscia jej zakładam, zeby zimno jej nie było. Pewnie kupie jej pierwsze buciki jakos w tym albo przyszłym tyg. Tak to jeszcze jej nie puszczam na dworze czy sklepie bo duzo raczkuje.

Ja miałam i mam dalej bodziaki ze smyka i nic sie z nimi nie dzieje:confused:
Ogólnie mi super sprawdzały sie bodziaki z tesco za to z pepco masakra i bodziaki i bluzeczki. mechaciły sie i wykręcały traciły kolor. Ale to pewnie cena do jakosci własnie wychodzi.
Jeszcze fajne ciuszki ma lindex

Olusia super ze z maluchami ok. Czytalam o okladach ale przy 40st to szybko czopek i po sprawie.

Doliores chwycilo go w pt na wieczor. Dzis bylo dobrze aczkolwiek przez chwile mial 38st. Teraz juz normalnie :) tylko kaszel meczy ale jutro juz do przedszkola. Humor mial super!!

Olusia dobrze ze z serduszkami wszystko ok.

Aylin super ja w tym roku nie robie, ale to moje zeszloroczne tez narobilam choineczek, znalazlam w internecie i strasznie mi sie spodobaly, pozniej pakowalam w taki ladny nelon z kilkoma pierniczkami i dawalam znajomym na prezent:-)
101_1176.jpg101_1186.jpg

Załączniki

• 101_1176.jpg
    101_1176.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 101_1186.jpg
    101_1186.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 67
dziewczyny super te wasze pierniczki:-) takie apetyczne :-)
ja w seszłym roku też robiłam i zawijałam w celofan i też rozdawałam w rodzinie i znajomym ale w tym roku nie robie bo nie moge ich jesć więc nie będą mnie kusic jak ich nie będzie :-)

reklama
ja w tym roku pierwszy raz będe miec na święta kupny sernik..bo to jest ciasto ktore w naszym domu nie wychodzi...już tyle sprawdzonych przepisow i dupa...wszystkie opadają i robią się płaskie a w czasie pieczenia sa takie piekne że prawie z blaszki uciekaja

Do góry