reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
haha no okaże się :D
mojego uczulała nivea z początku a johnsona nawet mu nie fundowałam, bo same położne mówiły że jak wysypka od razu to 1 pytanie-czy kosmetyki tej firmy były w użyciu po urodzeniu :p

Hehe :D zobaczymy :D
Ja to juz widzę rady mojej teściowej...:D a ja będę robić wszystko na odwrót :D juz mi mówi żebym jak tylko mały się urodzi to wpychala w niego na noc butle żeby go przepajac żeby spał cala noc bo ona tak robiła i nie miała problemu. Ni tylko problem ma jej syn bo jest gruuuuuuubiutki :p M na szczęście o siebie zadbał ale jako dzieciak też był pulchby :D ale jak ona i na noc dawała lepik to co się dziwić :p

Witam po weekendzie :)

piękne rzeczy robicie , ja do takich spraw mam dwie lewe rączki :-(

wszystkim chorowitką zdróweczka :tak:

w sobote w związku z małym przemeblowaniem w sypialni i obecnością tz wzięłam się za mycie okien , a w niedziele i dziś zdycham , katar, drapie w gardle , brzuchol boli :-( no i po co mi to było :tak:

magdalena możemy sobie łapkę przybić zarówno w kwestiach bólowych jaki i zakupowych ( też kilka worów ciuchów leży ) :tak:

olusia &&&&&&

Dziewczyny ja niedawno wstalam :-)poszłam spać o 1 i nie spałam od 4 do 7.30 to jakas masakra a jak już przysnełam to zrobiła się 13 :-)

Szaj super że praca skończona oby tylko promotor był zadowolony:-) jeszcze parę dni i zasłuzony odpocxynek duper:-)
Kciuki za wizytę!!&&&

Olusia jak po wizycie?? Mam nadzieje ze wszystko dobrze:-) słyszałas swoje maluszki:-)

Doli co ciekawego w pepco?? Zaszczytna wixytę dzis masz:-) widzę ze bardzo sie cieszysz:-)
Fajnie ze masz sprawzone kosmetyki i wiele innyh rzeczy niee musisz teraz eksperymentować:-)

Ja naraie mam ubranka ale tez od nowego roku zaczynam polować na promocje:-) im później to z duzymi brzuchami bedzie nam gorzej a poza tym jak malemu bedzie spieszno na świat to nie bede zaskoczona tylko przygotowana:-) :-)

Myla tak to z tatusiami właśnie jest...tymi na odległośc...ze to co wazne to olewka...ale bedzie dobrze:-) dostanie dobra ocene a jak nie to poprawi:-)

Tabasia jak mały dzisiaj?? Miejmy nadzieje ze lepiej..

Ja zrobiłam sobie wczoraj salon fryzjerski w domu:-) zafarbowałam sobie włosy, grzywkę podciełam i jest ok:-) a przed porodem pojde do fryzjera aby na porodowce dobrze wyglądać :-D

Ostatnia edycja:
Pat ja bede miec zmasowany atak:-) mama moja jest opiekunką od 15 lat..niby mówi ze nie bedzie się wtracać ale znając jej harakterek :-) teściwa swoje racje mężowi bedzie mówić a jego siostra to najmądrzejsza bo przecież ma 9 letnie daiecko więc ona wszystkie rozumy pozjadała:baffled::baffled:
M ostatnio do matki swojej ze bylismy w smyku i takie fajne spiochy kupilismy( chcial sie pochwalic bo bardzo się cieszyl z tego) a ona do niego nie kupujcie za duzo i nie kupujcie na wyrost:angry:to co mamy teraz jie kupować i zaczac najlepiej w maju a przez ten cz dziecko bedziemy przescieradlem owijac:-D brak słów a rozmiar62 wiec to raczej na wyrost nie jest :-)

Moja mama tez pewnie będzie mówić co mam robić ale dopóki będzie to z umiarem to nie będę miała z tym problemów, ale tak jak mowie, wszystko z umiarem :p

Wymylam domolem wszystkie szafki w mieszkaniu żeby się pięknie blyszczaly i jest mi tak niedobrze od tego zapachu...masakra :o

natasza chciałam małemu kupić czarną bluzke na przedstawienie i czarne rajtki/getry/legginsy ale nie było nawet na dziale dla dziewczynek :no: wizyta no tak wymarzona..eh:confused2:oby szybko zleciała

reklama
Hej Dziewczynki :)

Dzieki za pamiec. Mlody mial w nocy 40st :/ zbilismy i bylo ok. A teraz m dzwoni mi mowi ze 38. Ale idzie ku dobremu bo od wczoraj od 22 byl spokoj ;)

Ja w pracy siedze i nie moge tak czesto zagladac dzis...

Do góry