reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej
szamię śnaidanko właśnie, dzisiaj teście wieczorem przychodzą..eh..oby przeżyć :p
nie śpie od 4 bo sie tak obudziłam, miałam głupie myśli i koniec :/ a jak zasnełam to chłop sąsiad meiszkający obok zaczął się drzeć na klatce :cool:i tyle spania

babydust jesteś....ale Cię wzieło :( jak dzisiaj?? zdrówka

Myla znowu mam Cię nawiedzieć? :D ale słodkości!

natasza ale super my ubieramy jutro ale jeszcze później , stoi juz wyjęta w kuchni :D podajmy sobie ręke z teściową, moja niby taka miła a zagryzłaby, co do ubranek to niestety ale tak jest dla chłopców pare fajnych rzeczy i tyle, reszta pływa w tiulu i różu :/ chociażby glupi dział w smyku nawet dla starszych dzieci, dla chłopców parę regałów a dla dziewczynek kilkanaście.. ja też będe kupować na szmatach, zresztą kupuje :-) tylko zależało mi, żeby bodziaki były nowe bo nie mam "spradzonego" żródła :p żeby dostać jakies ubranka

Tabasia biedny maluch :( oby mu już to przeszło..

Karina bombki mega :D ja jenak mam tyle tego, że nic już nie robię, tylko cytryny i pomarańcze susze dodatkowo :-) śliczniusie te ubranka :D zwlaszcza z tygryskiem

Szaj super, że jesteś :D trzymam kciuki :D

witam :) znów po weekendzie macie nadprodukcje. Jade jutro na szkolenie i wracam w czwartek wieczór.. Wiec zaznacza, od razu ze nie dam rady was nadrobic :)

Karina ciuszki fajne, fakt, ze dla chłopców jakby mniejszy wybór. Piękne sa w zarze chłopięce, dla dziewczynek oczywiście tez i czekam juz na promocje bo Viki tez kupowałam.

Co do bazarków to byłam wczoraj na jednym i akurat babka miała ciuszki po chłopcu, cudeńka! Kupiłam u niej lusterko takie do samochodu do podglądania dziecka i czerwone conversy dla V ale beda dla siostry bo sa na styk :-D

Ja wczoraj sie wzruszyłam i płakałam mężowi jak ja kocham jego mamę za to ze nam tak pomaga, hehe baby w ciazy to maja cos z głowa :tak:

Nasza córcia mnie zaszczyciła przespana nocą! Tak to sie budziła z 3 razy na smoka. Rosną jej zabki i ogolnie jest ostatnio rozdrażniona..a dopiero przebil sie czwarty...

na zarze sie przejechałam. Coi z tego ze piekne skoro to jedyna firma w której zdarzyło mi sie ze po praniu jedna nogawka getrów zrobiła sie dobre 5 cm krótsza od drugiej. I to nie w takich cienutkich tylko grubych.
Kappahl miał fajne ubranka ale teraz tylko od 86/92.
Smyka bodziaków nie lubie - rozciagaja sie, traca kolor i forme.
Generalnie uwielbiam nexta (na szczescie jest juz wysyłka do polski)
carters'a - bodizaki uwielbiam.

lei a nie boisz sie uzywanych bucików zakładać? ubranka kupuje uzywki ale buty tylkon nowe

ja polecam bodziaki disneya :-)
nextr, carters, george - wszystkie super fimry każdego rodzaju ubranek, niezniszczalne pajace itp :-)

ja zaraz zmykam do pepco...ale mi się nie chce..

Szaj to trzymam kciukasy zeby wszystko było ok :tak: a o czym pisalas prace mgr? Powodzenia na wizycie !

Myla na pewno bedzie dobrze i dostanie 5 :tak:

Kuklaki wiesz jak tak patrze na tesciowa to mam wrazenie ze ona jest dominujaca nad tesciem :tak:

Tabasia i jak tam maluch? lepiej sie czuje?:tak:

A zupka chinska jaka dobra... co prawda nie jem czesto ale tak mi smakowala....musialam ja zjesc....

Dzis mam echo serduszek i mam stresa... zaraz sie szykuje i jade;-)

hej dziewczyny :tak:
u mnie weekend przeleciał szybko. Martwię się trochę, bo strasznie bilą mnie kości w kroczu i kość łonowa. Jakby mi się to wszystko rozchodziło:-( Rano zejść z łóżka nie mogę. Nie mówiąc o obracaniu się w nocy... a wizyta dopiero w czwartek.

ale Wam Kochane zazdroszczę tych wszystkich zakupów!!! masakra. Ja nie mogę kupić ani jednej rzeczy, bo mam kilka kartonów ubranek praktycznie jak nowych po pierwszym synusiu... aż mi żal serce ściska jak widzę te wszystkie bodziaki :-:)szok: ale cóż zrobić. Ostatnio jedyną rzeczą jaką kupiłam dla maluszka był mega karton Pampersów w dobrej cenie. To zaszalałam i nawet mój M stwierdził, że na to może przymknąć oko, ale na body się nie zgodził. Nie było najmniejszych szans :-(mam nadzieję, że uda mi się wyrwać samej na jakieś zakupy to może coś kupię :-) na razie szukam używanej kołyski coneco. Nowe ponad 300 zł kosztują, a używkę można dostać już za 150zł, więc w dobrej cenie.

miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt :-) ja już się czwartku nie mogę doczekać - wizyta o 16.15 ;-)

reklama
Do góry