Myla Novak
Fanka BB :)
Lei płakać z miłości do teściowej to muszą być hormony!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karina ciuszki fajne, fakt, ze dla chłopców jakby mniejszy wybór. Piękne sa w zarze chłopięce, dla dziewczynek oczywiście tez i czekam juz na promocje bo Viki tez kupowałam.
Co do bazarków to byłam wczoraj na jednym i akurat babka miała ciuszki po chłopcu, cudeńka! Kupiłam u niej lusterko takie do samochodu do podglądania dziecka i czerwone conversy dla V ale beda dla siostry bo sa na styk
Ja wczoraj sie wzruszyłam i płakałam mężowi jak ja kocham jego mamę za to ze nam tak pomaga, hehe baby w ciazy to maja cos z głowa
Nasza córcia mnie zaszczyciła przespana nocą! Tak to sie budziła z 3 razy na smoka. Rosną jej zabki i ogolnie jest ostatnio rozdrażniona..a dopiero przebil sie czwarty...