reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hejka

Podczytuje Was dziewczyny,jeśli się udało to dołącze do Was niebawem :-) za 14 dni się dowiem :tak: Powodzenia i może usłyszenia

Justyska witaj, gratuluje :-)
Mamuska trzymam kciuki!! :tak:

Marta wytrwalosci!

Babydust jak sie czujesz kochana??

Witam nowe mamusie na forum :)

martas rzaden lekarz nie wystawi karty ciazy juz w 4/5 tc :( nie oczekuj za wiele na poczatku bo tylko sie rozczarujesz, to co w necie czy kolorowych pismach pisza to owszem dzieje sie ale dopiero ok 8-9tc , pamietam swoja pierwsza ciaze i moje rozczarowanie ;) ale w kazdej kolejnej wygladalo tak samo mimo ze inny gin :)

Tabasia moze jako zalozycielka forum w pierwszym poscie wpiszesz nas wszystkie co ? razem z terminami

Babydust jak sie czujesz kochana??
no wlasnie troche schizuje bo objawy mi sie pozmniejszaly :crazy:
piersi wcale nie bola, tylko pozostaly troche wieksze , nudnosci tez nie mam a w poprzednich ciazach to wymiotiwalam dalej niz widzialam niezaleznie od godziny do 16tc no i znowy ten bol krzyza wrocil :(
powtarzam sobie ciagle ze kazda ciaza inna ale jest to silniejsze ode mnie

Ostatnia edycja:
Mnie za to strasznie bolą piersi. Za to nie mam (odpukać) nudności, ale za to jem wszystko co słone i ostre :) I strasznie ale to strasznie chce mi się spać. Spałabym wszędzie :) Dzisiaj czekając w kolejce na pobranie krwi mało nie usnełam :))

Babydust zrobie w weekend liste. Boje sie tylko ze zabraknie mi czasu na jej aktualizowanie jak sie Kwietniowki ujawnia :))

A Marcie chyba chodzilo o to olanie przez lekarza w zwiazku z ta torbiela...

Ja sie ogolnie dobrze czuje. Cycki wieksze ale nue bola. Podbrzusze troche bardziej i co jakis czas w krzyzu lupie.
Pije od 3 dni mleko z miodem i zabkiem czosnku codziennie wieczorem. Kaszle juz drugi tydzien i chce wybic te chorobska naturalnymi sposobami. Mam nadxieje ze pomoze. Mdlilo 2 dni ale przeszlo. Ogolnie to zadnych innych objawow.

Babydust, mnie też przestały boleć piersi, a bolały strasznie przez kilka dni. a teraz zero. nie ma co schizować. jak nie masz żadnych niepokojących objawów, to powinnaś się cieszyć, że Cię nie mdli ani nie wymiotujesz :)
Anulka, mi też się bardziej chce spać. dziś się położyłam z małą w dzień, to 2 godziny kimałyśmy.

U mnie oprócz lekkiego bólu piersi nie ma żadnych objawów. Jutro mam wizytę u gin to się wszystkiego dowiem :-). Z kalkulatora w internecie wyszedł mi termin na 1 kwietnia :-D.

reklama
To szybciutko się umowiłaś. Ja jak dzwoniłam to umówili mnie dopiero za dwa tygodnie. Chciałabym mieć już tą wizytę za sobą i wiedzieć że jest wszystko dobrze. A dzisiaj do moich dolegliwości ciążowych doszły problemy z wypróżnianiem.

Do góry