reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Witamy Cie Karok, powiedz nam cos o sobie ja dzisiaj powtorzylam bete i jest juz 455 )))
no to i ja test zrobiony w poniedziałek pozytywny wczoraj pierwsza wizyta u ginekologa i przy okazji nie zapowiedziane usg...i tu pytanie do tych bardziej doświadczonych mam...wykryto u mnie torbiel na jajniku czym to może sie skonczyc??
Witam. Mam pytanie. Podejzewam ze jestem w ciazy a tez nie chce achizowac. Okres spoznia mi sie od trzech dni dzis zrb test ale negatywny od ponad tygodnia pojawily sie na piersiach brodawkach i dekolcie zyly ktore staja sie ciraz wyrazniejsze. Zauwazylam ze cos troche zaczelam czesciej sikac niz zwykle a dodam ze staramy sie z mezem o maluszka. Prosze o jakas odpowiedz jak to moze byli u was czy to mozliwe ze te moje objawy to ciaza mimi tego negatywnego dzisiejszego testu?
Dodam jeszcze ze czuje sie od kilki dni jakby jakies chorobsko mnie bralo,oslabienie itd.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Anulka super!!
Karok witaj na kiedy masz termin?
Marta gratuluje! Ja mialam torbiel przed pierwsza ciaza ale bralam luteine i po miesiacu zniknela. Nie wiem jak w ciazy. A co lekarz powuedzial?
Prosto czasem testy nie wychodza bo maja mala czulosc albo stezenie hormonu jeszcze za niskie... beta to najlepsze potwierdzenie ciazy. Choc ja tez czesciej sikalam mam nadzieje ze to fasolka!
Karok witaj na kiedy masz termin?
Marta gratuluje! Ja mialam torbiel przed pierwsza ciaza ale bralam luteine i po miesiacu zniknela. Nie wiem jak w ciazy. A co lekarz powuedzial?
Prosto czasem testy nie wychodza bo maja mala czulosc albo stezenie hormonu jeszcze za niskie... beta to najlepsze potwierdzenie ciazy. Choc ja tez czesciej sikalam mam nadzieje ze to fasolka!
Heh tez mam taka nadzieje bo staramy sie juz ponad rok o nasze pierwsze to moze w koncu wyszlo. W takim razie jutro z samego ranca zrb ta bete dzieki
no właśnie poczułam sie troche olana nie powiedziala nic nie zalożyła karty ciązowej nawet nie wskazala kolejnego terminu wizyty zapisalam sie prywatnie ale to dopiero za tydzien
reklama