reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Natasza ja sie nie zgadzam ze dla chłopców mniej..tez mi się tak wydawalo ale teraz jak mam córkę to mi się więcej chłopięcych podoba
Myla moze to tak jest ze podobaja sie ubranka odmiennej płci:-) ale czasem i tak mozna znalezc cos fajnego:-) ja juz powinnam miec zakaz chodzenia po sklepach bo do 3 miesiecy mam komplet ciuchów i pewnie nawet za dużo:-)
Myla Novak
Ja nie sama kupiłam tylko becik i czapeczke.body kupiła mi przyjaciółka a resztę dostalam po dzieciach a tak bym chciała cos piekngo kupić ale zawsze inne wydatki... A to prezenty a to buty dla małych itd
Myla Novak
No raczej ja po lumpkach i uwielbiam łazikowac
Karina34
Myla chętnie bym zrobiła- naprawdę, ale watpię by cała doszła
Ja po lumpkach nie chodzę, bo nie widziałam tutaj, a sa tanie sklepy gdzie mozna ładne ubranka kupic .., ale na aukcjach tez zawieszam oko
Raz bylam na pchlim targu , ale nic dla mnie nie było
Jak narazie tylko nowe ...
Ja po lumpkach nie chodzę, bo nie widziałam tutaj, a sa tanie sklepy gdzie mozna ładne ubranka kupic .., ale na aukcjach tez zawieszam oko
Raz bylam na pchlim targu , ale nic dla mnie nie było
Jak narazie tylko nowe ...
reklama
Aylin zgadzam się z Tobą w 100% to jest jedyny misus:-) mam jeden ulubiony i chofzę tam teraz nawet na nową dostawę hdie cena nie najniższa ale fajne rzeczy:-) tylko odkąd jestem w ciąży to nie kupuje sobie tylko małemu:-)