reklama
Dziewczyny, skończyłam prace magisterską, jutro oddaję ją do promotora! Wybaczcie, że mnie nie było ostatnio, całe wieczory poświęciłam na napisanie tego dziadostwa, jutro rano w drodze do pracy Was nadrobie :-).
We czwartek jest mój ostatni dzień w pracy, już obijam się na całego . Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).
We czwartek jest mój ostatni dzień w pracy, już obijam się na całego . Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).
Myla Novak
Fanka BB :)
Napisalam posta po 6 i go nie ma
Naislm ze od 5 siedze i magluje z Cyprinem tabliczkę mnozenia bo byli w weekend u ojca i PAN tata nie raczył z nim przysiasc. Wczoraj Cypi juz tylko ryczal wiec dziś qstalismy i się uczylismy. Pewnie dostanie njgorsz ocenę z tych z maty ...ogonie mial zawsze super...
Naislm ze od 5 siedze i magluje z Cyprinem tabliczkę mnozenia bo byli w weekend u ojca i PAN tata nie raczył z nim przysiasc. Wczoraj Cypi juz tylko ryczal wiec dziś qstalismy i się uczylismy. Pewnie dostanie njgorsz ocenę z tych z maty ...ogonie mial zawsze super...
Ostatnia edycja:
Myla, nie martw się, poprawi ;-). Takie małe brzdace mają ambicje, nie to co my .
Właśnie jadę na wizytę . Trzymajcie kciuki za moje ciśnienie, żeby było grzeczne i mieściło się w normie, inaczej będę mieć bana na podróż swiateczna do teściów .
Właśnie jadę na wizytę . Trzymajcie kciuki za moje ciśnienie, żeby było grzeczne i mieściło się w normie, inaczej będę mieć bana na podróż swiateczna do teściów .
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Napisalam posta po 6 i go nie ma
A no ni ma Pisz jeszcze raz !!!
Mnie obudzil bbudzik, syn bawił sie tel i ustawil - dobrze ze godziny nie zmienil . Ale dzieki temu moge tu siasc bo on smacznie spi jeszcze aj ja mam chwile na herbatke i komp
Kuklaki
Fanka BB :)
Milia na razie nie był na marne , mój sie troche uspokoił z marudzeniem ... Zobaczymy jak bedzie dalej
Natasza no H&M , dla dziewczynek ogółem lepszy wybór a dla chłopców aaa szkoda gadać
Chyba sama zacznę projektować
Karinka super bombki i te ciuszki rewelacja.
Karinka sliczne ubranka i sliczne bombki
Myla to sie narobilas, teraz odpoczywaj sobie !;-)
milia80 super ze lasagnia wyszla... i byla pyszna.... i narbilam mi smaka... he he ;-)
Kuklaki super masz tesciowa.. ale ja mam podobna nieba by mi uchyliła gdyby trzeba bylo...
Olusia no dobra jest, az za dobra ale nie da sobie nic powiedziec i mysli ze najmadrzejsza.
Dziewczyny, skończyłam prace magisterską, jutro oddaję ją do promotora! Wybaczcie, że mnie nie było ostatnio, całe wieczory poświęciłam na napisanie tego dziadostwa, jutro rano w drodze do pracy Was nadrobie :-).
Super Szaj gratulacje, w koncu odpoczniesz.
Trzymam kciuki za wizyte.
Ja wczoraj poszlam spac o 22 przez to tu tsk wczesnie jestem, obudzilam sie okolo 6 jak moj szedl do pracy.
U mnie tez nie ma lumpeksow zadnych niestety.
Milego dnia.
reklama
Karina ciuszki fajne, fakt, ze dla chłopców jakby mniejszy wybór. Piękne sa w zarze chłopięce, dla dziewczynek oczywiście tez i czekam juz na promocje bo Viki tez kupowałam.
Co do bazarków to byłam wczoraj na jednym i akurat babka miała ciuszki po chłopcu, cudeńka! Kupiłam u niej lusterko takie do samochodu do podglądania dziecka i czerwone conversy dla V ale beda dla siostry bo sa na styk
Ja wczoraj sie wzruszyłam i płakałam mężowi jak ja kocham jego mamę za to ze nam tak pomaga, hehe baby w ciazy to maja cos z głowa
Nasza córcia mnie zaszczyciła przespana nocą! Tak to sie budziła z 3 razy na smoka. Rosną jej zabki i ogolnie jest ostatnio rozdrażniona..a dopiero przebil sie czwarty...
Co do bazarków to byłam wczoraj na jednym i akurat babka miała ciuszki po chłopcu, cudeńka! Kupiłam u niej lusterko takie do samochodu do podglądania dziecka i czerwone conversy dla V ale beda dla siostry bo sa na styk
Ja wczoraj sie wzruszyłam i płakałam mężowi jak ja kocham jego mamę za to ze nam tak pomaga, hehe baby w ciazy to maja cos z głowa
Nasza córcia mnie zaszczyciła przespana nocą! Tak to sie budziła z 3 razy na smoka. Rosną jej zabki i ogolnie jest ostatnio rozdrażniona..a dopiero przebil sie czwarty...