reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mój Synek nareszcie po całym dniu uraczył mnie mocniejszymi kopniakami :-) bo w ciagu dnia tylko dawał czasem o sobie znać ale mało dziś..on chyba leniwy po mamusi będzie :-) :-)

Dziewczyny, skończyłam prace magisterską, jutro oddaję ją do promotora! Wybaczcie, że mnie nie było ostatnio, całe wieczory poświęciłam na napisanie tego dziadostwa, jutro rano w drodze do pracy Was nadrobie :-).

We czwartek jest mój ostatni dzień w pracy, już obijam się na całego :-D. Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).

Napisalam posta po 6 i go nie ma :(

Naislm ze od 5 siedze i magluje z Cyprinem tabliczkę mnozenia bo byli w weekend u ojca i PAN tata nie raczył z nim przysiasc. Wczoraj Cypi juz tylko ryczal wiec dziś qstalismy i się uczylismy. Pewnie dostanie njgorsz ocenę z tych z maty ...ogonie mial zawsze super...

Ostatnia edycja:
Myla, nie martw się, poprawi ;-). Takie małe brzdace mają ambicje, nie to co my :p.

Właśnie jadę na wizytę :-D. Trzymajcie kciuki za moje ciśnienie, żeby było grzeczne i mieściło się w normie, inaczej będę mieć bana na podróż swiateczna do teściów :p.

Milia na razie nie był na marne , mój sie troche uspokoił z marudzeniem ... Zobaczymy jak bedzie dalej :)

Natasza no H&M :) , dla dziewczynek ogółem lepszy wybór a dla chłopców aaa szkoda gadać :)
Chyba sama zacznę projektować :p

Karinka super bombki i te ciuszki rewelacja.

Karinka sliczne ubranka i sliczne bombki :tak:

Myla to sie narobilas, teraz odpoczywaj sobie !;-)

milia80 super ze lasagnia wyszla... i byla pyszna.... i narbilam mi smaka... he he ;-)

Kuklaki super masz tesciowa.. ale ja mam podobna nieba by mi uchyliła gdyby trzeba bylo...:tak:

Olusia no dobra jest, az za dobra ale nie da sobie nic powiedziec i mysli ze najmadrzejsza.

Dziewczyny, skończyłam prace magisterską, jutro oddaję ją do promotora! Wybaczcie, że mnie nie było ostatnio, całe wieczory poświęciłam na napisanie tego dziadostwa, jutro rano w drodze do pracy Was nadrobie :-).

We czwartek jest mój ostatni dzień w pracy, już obijam się na całego :-D. Nie mogę się doczekac! Później urlop i od stycznia laba. W końcu będę mogła częściej tu bywać ;-).

Super Szaj gratulacje, w koncu odpoczniesz.
Trzymam kciuki za wizyte.

Ja wczoraj poszlam spac o 22 przez to tu tsk wczesnie jestem, obudzilam sie okolo 6 jak moj szedl do pracy.

U mnie tez nie ma lumpeksow zadnych niestety.

Milego dnia.

reklama
Karina ciuszki fajne, fakt, ze dla chłopców jakby mniejszy wybór. Piękne sa w zarze chłopięce, dla dziewczynek oczywiście tez i czekam juz na promocje bo Viki tez kupowałam.

Co do bazarków to byłam wczoraj na jednym i akurat babka miała ciuszki po chłopcu, cudeńka! Kupiłam u niej lusterko takie do samochodu do podglądania dziecka i czerwone conversy dla V ale beda dla siostry bo sa na styk :-D

Ja wczoraj sie wzruszyłam i płakałam mężowi jak ja kocham jego mamę za to ze nam tak pomaga, hehe baby w ciazy to maja cos z głowa :tak:

Nasza córcia mnie zaszczyciła przespana nocą! Tak to sie budziła z 3 razy na smoka. Rosną jej zabki i ogolnie jest ostatnio rozdrażniona..a dopiero przebil sie czwarty...

Do góry