reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka sliczne ubranka i sliczne bombki :tak:

Myla to sie narobilas, teraz odpoczywaj sobie !;-)

milia80 super ze lasagnia wyszla... i byla pyszna.... i narbilam mi smaka... he he ;-)

Kuklaki super masz tesciowa.. ale ja mam podobna nieba by mi uchyliła gdyby trzeba bylo...:tak:

Milia na razie nie był na marne , mój sie troche uspokoił z marudzeniem ... Zobaczymy jak bedzie dalej :)

Natasza no H&M :) , dla dziewczynek ogółem lepszy wybór a dla chłopców aaa szkoda gadać :)
Chyba sama zacznę projektować :p

zazdroszczę wam takich kochanych teściowych:-) moja by mi uchyliła ale piekła:p a najlepiej wielką przepaść abym do niej wpadła i uwolniła jej syneczka:-) haha

to prawda że dla dziewczynek są ciekawsze rzeczy niż dla chłopców i zdecydowanie większy wybór...ale cóż takie życie:-) nie zamieniła bym mojego Synka na żadna dziewczyne:-)

może bedziesz słynna projektantką?:-)

Ostatnia edycja:
Olusia, smacznego :)Karina, to dobrze, że podziałało :)Natasza, może z czasem teściowa jeszcze zmieni swoje podejście do Ciebie, może dotrze do niej, że jej syn jest szczęśliwy z Tobą i tworzycie fajną rodzinę, że też nie szkoda jej życia...

Milia łudzę się już 7,5 roku że zmieni podejście i narazie nic z tego...:-) mi by było szkoda zycia na jej miejscu i chwil straconych bo np. święta najbliższe pierwszy raz spędzi bez syna tylko z samą córką z rodziną...

reklama
Do góry