reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jejjj Babydust wspolczuje. Przeloz wizyte lepiej sprawdzic czy wszystko ok.

Olusia to poszalalas ;)

Natasza ubieraj ubieraj :)

U nas juz bylo ok i znow goraczka wrocila. 39.5 :/ teraz chlodna kapiel a jak nie spadnie to przeciwgoraczkowe. M chyba jutro z Mlodym zostanie. Oprocz kaszlu i temperatury to na chorego to moje dziecie nie wyglada.

reklama
Tabasia.. a wiesz i tak to byla impreza spozniona... bo urodziny mialam w listopadzie a mamy juz polowe grudnia.. wiesz moi przyjaciele pracuja, nie ktorzy na zmiany wiec tez tak patrzylam pod ich katem..a ja jestem w domu wiec mam na pewno wiecej czasu... trzeba bylo sie troche odstresowac, posmiac, odchamić jak to sie mowi itp.. tym bardziej ze nie mamy tyle okazji do tego by w tak w licznym gronie sie spotkac, a bylo nas 12... no teraz to sylwester tez bedzie wspolny i ma byc ok 20 osob a jedziemy do znajomych na kilka samochodow :tak:

p.s uuu znow taka wysoka temperatura? nie dobrze, zazwyczaj wzrasta na wieczor.. zrob mu oklady podpacha i na glowe i podaj leki, u mnie to podzialalo jak mialam ponad 39 w pazdzierniku i temperatura nie chciala mi spadac...a wrecz rosla...

natasza ja musze sie wziasc za ubieranie choinki:tak:

Karina a ty co tam? dzis masz nocke? jak tam Emily? i jak tam zakupki?;-)

Hello

ja dzisiaj sama bo moj w pracy, przyszla tesciowa z obiadem i poszlysmy na spacer, tesciowa mi kupila taki dlugi sweter na swieta.

Babydust mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz i uwazaj na siebie bo te skurcze to nie dobre.

Zycze waszym chorym dzieciom powrotu do zdrowia,.

Widze ze kilka z was lubi sie bawic tak jak ja w robienie duperelek, mi to sprawia radoche i lepsze to niz lezenie przed kompem:-D
a te co maja dzieci to i dla nich zabawa:tak:

Hej.

Ja dziś znowu nie koge a plecy... Prawie 5 godzin w kuchni w polschyleniu po plus wcześniej zakupy co daje 7 godzin bez przerwy na nogach...ałłł
Efekt:

Załączniki

• 1418578906909.jpg
    1418578906909.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 56
Oj kuklaki lubie szczegolnie swiateczne. Mam nowych z 15 bombek swojego wykonania do tego robilam balwanka synowi do przedszkola , teraz dlubie cekinowego i bombki na prezenty. Zostaly choinki z makaronu i szyszek oraz aniolek wszystko poobiecywalam rodzinie. A dzis pozazdroscilam dziewczynom i z synem poszalelismy z masa solna :) Szczerze to zaczyna mi brakowac czasu bo mam kilka pomyslow ale nie wyrobie sie :/ .
A Ty Tabasia zrobilas pierniczki i ozdoby?

Jeju co za przezycia z tym rota:/ my zlapalismy w kwietniu w szpitalu , wyszlismy zdrowi a na drugi dzien impreza tydzien trzymalo syna potem M. WspolczUje:)

Myla sliczne pierniczki..i pewnie smaczne mm.... narobiłaś się jak szalona

Tabasia często się mówi że temp to dobry znak bo organizm walczy z chorobą-wirusem...tylko czemu taka wysoka się długo utrzymuje?

zdrówka dla wszystkich

jak skończyłam wyszywankę to wymyśliłam sobie takie dwa "pojemniki" uszyte z filcu dla małego i już są gotowe :-)

oto efekt
PC140006.jpgPC140007.jpg

Załączniki

• PC140006.jpg
    PC140006.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 49
  • PC140007.jpg
    PC140007.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Natasza pieknie!! Ja nie mam zdolnosci i czasu :(

Moj dzidz juz padl. Jeszcze siodmej nie ma... ale dobrze niech sie organizm regeneruje.

Z ta goraczka to u nas norma. Mysle ze dzis jest po prostu kulminacja i jutro bedzie juz lepiej. Do lekarza nie ide bo co mi powie? Da antybiotyk i przeciwgoraczkowe i wykosi 50e. Standard. A to wirus jak nic.

Aaa Marela upieklismy pierniczki. Ale nie ozdabiam nie chce mi sie.

Myla za to Twoje pierniki...loooo zajebiste!!

Ostatnia edycja:
Do góry