reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dwa słowa o mnie, już wczoraj zaczęłam pisać to mi internet przerywał ;-/

Mam 33 lata, męża, pracowałam przed ciążą w biurze. Od razu planowaliśmy że dzieci będą jedno po drugim i się udało :-) dla mnie 2-3 lata to idealna różnica wieku. To raczej moja ostatnia ciąża :-) jestem po cc.

reklama
feelis hej, wiesz już jaka płeć? :-)
a sorry widzę, że masz w suwaczku

:sorry:
u mnie malowanie dobiega końca, wybrałam tez kolory do pokoju chłopców ( kwestia dogadania 2 odcieni ) , potem przemeblowanie na przedpokoju i jedziemy ze szmatą dalej :D

Hejka :)
Juz sie wysłałam...., wróciłam z zakupów i usnęłam przed tv o 19 :p
Wykończona bylam, chciałam prezenty kupic i co ?? Nic nie kupiłam , tyle ludzi było ze to wogule przyjemności nie robiło. Tylko dla dzidzi kupiłam :)
Ogólnie bardzo nerwowa jestem , wszystkiego mi za duzo ..., a moj tylko marudzi jak go o cos poproszę zeby zrobił .., az wczoraj wybuchlam ... On by zginol po 2 tygodniach mojego trybu życia .. Wkurza mnie to ze wszystko na mojej głowie jest ....
Musiałam sie wyżalić :p

Karina, wiadomo że faceci by bez nas zgineli i nawet nie zdaja sobie sprawy co to znaczy pracować i ogarniać dom, o wszystkim pamiętać :/ ech pozostaje zagryzc zeby albo zostawić na miesiąc żeby się przekonali :-)

Dziewczyny zazdroszcze Wam że jesteście takie zdolne i same potraficie zrobić ozdoby. Mi brakuje cierpliwości :-) u mnie w domu to tatuś będzie z córeczką malowal, bo to jest jego pasja i ma duzy talent. Wczoraj było bardzo fajnie. Moje sledzie bardzo smakowaly.inne potrawy tez pyszne, bardzo sie najadlam. Ale potem tak mnie brzuch bolal jakbym miala kolke w każdym miejscu. Ledwo do domu doszlam. Dzis juz lepiej :-)
Maz dzis maluje caly dzien a ja sobie poczytam :-)
Miłej niedzieli dziewczynki!

Vesunna to fajnie ze kolacja sie udala :)

Feelis przepraszam nie widze suwaczkow,pisze z telefonu...
Czyli masz juz jedno dziecko? Jaka bedzie roznica? Pytam bo ja tez jestem po cc i teraz msm rodzic sn. A Ty bedziesz miec druga cesarke?

Doliores nie za wczesnie na wicie gniazda? :))

Moj mlody ok. Dostal przeciwgoraczkowy i szaleje :)

Hejka.
Piekłyśmy dzis z nunu pierniczki. Jutro będziemy zdobic pewnie. Nastawiłam rosół, poszliśmy na spacerek, wróciłam na gotowy obiadek. Teraz ide na drzemkę:)

Zawsze jest pora na wicie gniazda:-) ja już chyba też powoli zaczynam..
Byłam dziś na zakupach..sama bo M po nocce i dziś znowu poszedł, nałaziłam się, zakupy zrobiłam i choinkę kupiłam :-) już sobie grzecznie stoi i czeka na zdobienie :-) ale narazie sił brak:-)

ale mia;am weekend
w czwarek syn w nocy zwymiotowal, w piatek zostal w domu ale bylo ok z nim tylko przespal do popoludnia

za to ja w poludnie w sobote zaczelam sie troche zle czuc ale nie bylo jeszcze zle za to wieczorem juz bylo slabp
cala noc przezygalam :facepalm od wymiotow znowu skurczy dostalam (a bylo juz tak dobrze ze mialam nadzieje ze ginka mi leki wycofa) ok 5 rano myslalam ze na pogotowie bede dzwonic bo myslalam ze oszaleje brzuch tak bolal ze szok kazda zmiana pozycji to lzy z bolu a skurcze w pewnym momencie zrobily sie co 3 min buu : dobrze ze dzidzia pomiedzy skurczami szalala to nie spanikowalam
tak jak sun dziaj przelezalam w lozku do 16 dopiero co zjadlam pol kanapki ale jeszcze nie jest dobrze , skurcze sie utrzymuja pomimo nospy i luteiny a do tego plecy i tylek od lezenia non stop w jednek pozycji napieprza na maksa (leze z miekka poduszka pod pupa)

malza tez przeczyscilo i corje alee raz a dobrze

po raz pierwszy w zyciu zlapalam rota buu nigdy wczesniej nie mialam
zaawsze w domu wszyskich lapalo a ja luz

musze zmienic wizyte u ginki z czwartku na wtorek zeby zobaczyc czy te skurcze szkod nie narobily :( :(

Babydust uważaj na siebie.. jak będziesz się gorzej czuła to może lepiej wybierz się na pogotowie wiesz takie skurcze... trzeba uważać..

Idę ubierać choinkę bo zamulam na kanapie zaraz zasne:-)

babydust uwazaj na siebie.. jak cos to predziutko na pogotowie !

Tabsia zdrowka dla malucha:tak:

Karina i jak tam zakupy? kupilas cos dla maluszka?:tak:

A ja po wczorajszej imprezie wypompowana, do tego prawie nic w nocy nie spalam bo nie moglam spac... ech.. :-( mialam dzis jechac do sklepu za prezentami ale nie dalam rady...

reklama
Babydust napewno wszystko ok bedzie, ale to zrozumiałe ze jestes zaniepokojona ...
✊✊✊✊ zeby było ok :)

Natasza pozniej fotke pokaz z choinka :p

Ja moja najpóźniej w sobote kupie ... , teraz juz chciałam ale teściowa marudziła ze za wczesnie i ze igły beda sie sypać :p

Do góry