reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

To chyba nic sie im nie stanie... moze sie nie posklejaja.

Oki ja tez uciekam spac. Mlody goraczkuje dalej. Wczesniej dalam mu czopka bo mial ponad 39st. Teraz ma 38.5 ale juz spi wiec nic mu nie podalam. Porobie troche oklady. No i inhalator poszedl w ruch bo bardzo swiszczy.

Spokojnej nocki ;)

reklama
Myla ale mialaś pracowity dzień i smaka nam tu robisz :-)
Kuklaki super te ozdoby:-) ja też lubie się bawić w takie rzecxy

Ja wróciłam z rodzicami od znajoych przed północą:szok: wykończona bo od 17 do 23.30 z dwulatkiem...
Zaraz idę spać wiec życzę wszystkim spokojnej nocki i przespanej:-)

Hejka. Wróciłam od koleżanki. Dziecię przed północą padło, ale pewnie i tak rano wstanie.

Pierogi ugotowane często mroze dla młodej. Wiec spokojnie jezeli ciasto nie jest za cieniutkie to nic im sie nie dzieje.

Dobranoc

Hejka :)
Juz sie wysłałam...., wróciłam z zakupów i usnęłam przed tv o 19 :p
Wykończona bylam, chciałam prezenty kupic i co ?? Nic nie kupiłam , tyle ludzi było ze to wogule przyjemności nie robiło. Tylko dla dzidzi kupiłam :)
Ogólnie bardzo nerwowa jestem , wszystkiego mi za duzo ..., a moj tylko marudzi jak go o cos poproszę zeby zrobił .., az wczoraj wybuchlam ... On by zginol po 2 tygodniach mojego trybu życia .. Wkurza mnie to ze wszystko na mojej głowie jest ....
Musiałam sie wyżalić :p

Tabasia - zdrowka dla syna . A moj duzo lepiej. Nie goraczkuje no i gardlo juz nie boli. Zostal tylko kaszel. Nosi go po domu juz :)
Ja jakbym przy ok 37.7 stopniach nie dala nic mojemu to placz, dreszcze, nie do zycia. Normalnie leci przez rece. Pytalam o to lekarke i mowila ze widocznie taki organizm i zeby do konca nie czekac bo jedno dziecko przy 38 stopniach bedzie normalne a drugie przy 37 juz odlatywac .
Ja nie mam czasu na nic. Napieklismy z synem pierniczkow i dzis zostawilam M i mlodego i dekorowali. Poszlam nazbierac szyszek na choinke z szyszek . Wrocilam zmeczona a kuchnia jak by z miesiac nie sprzatana. Czeka mnie jeszcze jedna porcja takich odraxu miekkich ale juz ich nie dopuszcze :)

Kuklaki swietne mikolaje.Ja w tamtym roku nsrobilam z masy solnej na choinke ozdob nawet niektore wycinalam foremkami do pierniczkow. W tym mialam nie robic a sis zazyczyla sobie aniolka i wlasnue ta choinke z szyszek. Ciekawe czy mi czasu wystarczy ;). Bo naobiecywalam i bombek i innych ozdob innym.

Ja tez cos spać nie moge, wkurzna tylko jestem bo mdli mnie okropnie. Wzięłam wlasnie euthyrox. Jak nie zasnę to za pol godzinki cos zjem..maz chrapie a dzis bez korków sie polozylam, mam ochotę go utłuc :-D

Dobry :)

Plan na dzis ozdoby z masy solnej i pierniczki :)

Nocka nieprzespana. Kolo 2 musielismy zbic goraczke bo lekko ponad 39 :/ i do rana spokoj. Zobaczymy jak dzis. Ogolnie kaszel gruzlika ale humor i apetyt jest.
Moje dziecko rzadko goraczkuje a tak jak pisalam zbijam zazwyczaj powyzej 38.5 ale to tez zalezy jak sie czuje.

Ok zmykam na sniadanie. U nas huragan wiec z domu nawet nie mysle wychodzic. Prezentow nie mam i nie wiem jak to ogarnac :/

Milego :)

reklama
hej

milia jak cos to chodź się kłocić w moim imieniu ;D

kuklaki fajne brodacze, ja robiłam anioły :-)

Myla mniam , mniam adres podaj ;D

Lei u mnie wicie gniazda się zaczyna czy jakoś tak, wczoraj prawie zdychałam o 16stej, ale nagle wstałam i dostałam dziwnego powera w dupie i do 20 chodziłam sprzatałam itp :-D dzis od rana to samo, gdyby nie mały to bym do ikei męża wyciągnęła jeszcze

Tabsia zdrowka dla malucha, to pewnie jakis syfiasty wirus :/

Do góry